hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2008. március 13. csütörtök   16:10
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Aquasky & Ragga Twins (Uk), Palotai, Sikztah, Psyon, Pryus
2008. március 15. Petőfi Csarnok - Budapest

  Dave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!
  
  De előtte kicsit pillantsunk vissza 2007-re
  
  Az Aquasky nem kevesebb mint 7 jelöléssel kezdte az évet a Breakspoll Awardson, melyet a londoni Fabricban rendeztek meg. A trió gőzerővel dolgozott saját kiadójuk, a Passenger továbbfejlesztésén, mely az egyik legerősebb független tánczenei labellé vált. A srácok mindig előre néznek, sohasem a múltba. 2007-ben a Passenger változatosabbá tette profilját: találunk náluk electro, house, de mindenekelőtt bassline break megjelenéseket is. 2008-ban tovább terjeszkednek, új albumokkal, új arcokkal hódítanak az elektronikus tánczene világában. 2007-ben jelentette meg a Passenger a This Way Up mixalbumot, amely teljesen magával ragadta az európai és amerikai break színteret és a rajongók között is osztatlan sikert aratott. Az albumot többek közt a mostanra breakrajongóvá vált Friction mixelte. A mixlemezen hallhatóak Tom Real & The Rouge Element, Klaus Hill, Nick Thayer, Dopamine, Kid Blue, Backdraft, Phetsta, és természetesen az Aquasky trackjei is. A trió a tavalyi évben is dolgozott a Ragga Twinssel, a közös munka eredménye a Let Me See Your Hands lett. Idén még több közös megjelenés várható, melyekből biztosan kapunk ízelítőt március 15-én.
  
  ...és mit hoz a jövő...
  
  2008-ban a trió következő albumán dolgozik, mely jelenleg még teljesen titkos, de a Teamplayers után valami hasonló nagy durranás várható. Természetesen kiadójuknál más előadók albumainak megjelenésére is számíthatunk, mint például Backdraft, The Body Snatchers, vagy éppen Nick Thayer.
  
  A Destouche testvérek
  
  Nemcsak dj-k lesznek jelen a színpadon, érkezik a Ragga Twins duó is. Nekik mindegy, hogy reggae, jungle, break, ők dumálnak megállás nélkül. A 80-as években már benne voltak a londoni vérkeringésben Unity nevű formációjukkal, amivel igen nagy ismertségre tettek szert az egész világon. 1990-ben kerültek a Shut Up And Dance Records-hoz és rá egy évre jött az egyik első nagy slágerük a Hooligan 69, amely a Reggae Owes Me Money albumon látott napvilágot. Az album 26. lett az angol eladási listán, és egy sor turné követte. A srácok sohasem fordultak el a gyökereiktől (reggae, jungle), de nyitottak az új évezred zenei hatásaira, aminek az eredménye az Aquasky trióval való közös zenék, például az említett Let Me See Your Hand, vagy a Ready For This. A két tesó minden bizonnyal lyukat beszél majd a közönség hasába a Pecsában is.
  
  Nem szabad megfeledkezni a helyi erőkről sem, játszani fog még Palotai is a Tilos Rádió színeiben, valamint Győrből érkezik Sikztah, de természetesen a házigazdák is itt lesznek: Pryus és Psyon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 piknik park    progness    uneath    mundruczó    general surgery    omnivium    intronaut     anne hathaway    eyes    ana venus    jennifer garner    slamo    hó márton    grindrise    drech mihály    rimszkij-korszakov    alvin lee    blood     adam sandler    vl45    junkies    laurence fishburne    living dead army    papaver    the hives  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!