hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2024. január 11. csütörtök   06:38
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Itt a Fishing on Orfű teljes zenei programja


  A 2024-es Fishing on Orfűn a varázslatos környezeten és a barátságos hangulaton túl négy nap alatt 7 helyszínen 150 izgalmas zenei program várja a látogatókat az underground élőzene minden fontos szegletéből. A 2014 óta elővételben telt házas fesztiválra a bérletek 80%-a a zenei program meghirdetése előtt gazdára talált, a napijegyek értékesítése most indult.
  
  A Fishing az eddig megszokott nyitott hozzáállásban szerkeszti fellépőinek sorát, továbbra is vegyítve a fiatalabb és az idősebb korosztályok kedvenceit. A nagyszínpadokon kapott lehetőséget a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, Krúbi, a Csaknekedkislány, az aurevoir., az Ivan & the Parazol, a Blahalouisiana, Deva, Beton.Hofi, a Pogány Induló, az Analog Balaton, vagy az idei Fishing-himnuszt jegyző Bohemian Betyars és a Platon Karataev is. A második nagyszínpad nyitósávjában kifejezetten a feltörekvő, nagyobb közönségre érdemes produkciók (Hűvös, Raklap, Barkóczi Noémi, Fiúk) kaptak helyet. De persze a régebben indult zenekarok kedvelői sem fognak csalódni, hiszen idén sem hiányozhat Orfű nagyszínpadairól a 30Y, a Kiscsillag, a Quimby, a Vad Fruttik, a Bëlga, a Péterfy Bori & Love Band, a Hiperkarma vagy a Pál Utcai Fiúk.
  
  A hiphop szerelmeseinek a nagysátor szerdai programja lesz a kedvence, hiszen itt láthatják majd Sisi, Bongor, Lil Frakk, Mike Mykanic, 6363, Dé:Nash vagy Co Lee koncertjét. Persze a további napokon is csíphetnek el kiváló rap-produkciókat, hiszen ott lesz Orfűn az Ótvar Pestis, az NKS, a zïp, az EPMK vagy a Tranzkaphka is. A nagysátor egyébként az eklektikus alternatív zene otthona lesz: itt játszik a Szűcs, az Európa Kiadó, Frenk, Erik Sumo, a P.A.S.O., a Besh o Drom, az Óperentzia, az Óriás, A kutya Vacsorája, a LAZARVS és a Lóci játszik is.
  
  Az Amondó színpad továbbra is igazi klubhangulatot teremt majd a Panoráma campingben: itt lép fel The Devil´s Trade, a Grand Mexican Warlock, a Felső Tízezer, a Sorbonne Sexual, az egy5egy, a TÖRZS, a Cataflamingo, a HOCUSPONY, a Zækar, Boebeck és még sokan mások. Itt kapnak majd lehetőséget a tehetségkereső győztesei (főműsorsávban!), valamint a hajnalig tartó táncmulatságért is ide kell majd látogatni: DJ Suhaid, Urban Vinyl, DJ Elf és Tesco Disco pakolják majd a lemezeket a koncertek után.
  
  A Borfalun a nyugodtabb, szép produkciókat váltják majd igazi bulizenekarok. Itt játszik a Romano Drom, a Lázár Tesók, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, a Nasip Kismet, a Mordái, a Los Orangutanes és a Mörk is.
  
  A tűzhöz közel nevű erdei színpadnál már hagyomány, hogy komolyzenével nyit a nap, majd a Mesél az erdő c. tematikus műsorsáv következik, ahol fiatal dalszerzők játszanak és mesélnek inspirációikról, kihívásokról, dalszerzésről. Itt csíphetitek el esténként a MiniFishingen bemutatott formátumot, az Orfű összehozt, amelyben esténként két olyan fellépő áll majd színpadra, akik ezidáig még nem igazán közösködtek, így létrehozva valami teljesen újat és rendhagyót – az itt fellépőket februárban jelentik majd be. Este a koncertek után a Tilos partikon rophatjuk hajnalig, hiszen itt lesz Önismereti Diszkó, Kanada Káosz, Bobby Shyze és a többiek.
  
  A strandolóknak kora délutánonként tökéletes választás a Víziszínpad, ahol olyan produkciók adnak minikoncertet, mint a Bëlga, a P.A.S.O., Barkóczi Noémi, a Parno Graszt, 6363 vagy a Kiscsillag.
  
  A részletes program megtalálható www.fishingonorfu.hu weboldalán:
  
  A napijegyek és bérletek itt.




Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 banco de gaia    vasko krapkata    waxy    jimmy page    jack of heart    roots of death    flash    gurd    the iron maidens    voltfolió    the jet-sons    kisssonic boom    electric callboy    coroner    till we drop    jennifer aniston    riki    vulture industries    rocktogon    kamarás iván    emile hirsch    carlos santana    the burning aces    barabás lőrinc eklektric    what we all come to need  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!