hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
hírek   2023. május 15. hétfő   11:16
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Új dallal jelentkezett az Asking Alexandria




  Az Asking Alexandria bemutatja „Dark Void” című videoklipjét, mely az őszre tervezett nyolcadik stúdióalbumuk első előzetese. A Better Noise Music kiadó által megjelentetett dal a modern világ mindennapjainak melankóliáját és reménytelenségét ötvözi az együttes stadionrock hangzásvilágával és a metalcore gyökereikre való visszautalással.
  
  ´A világ egyre sötétebbnek tűnik, könnyen érthető, hogy miért küzdünk annyi szorongással, depresszióval, magányossággal´ - mondja a gitáros, Ben Bruce. ´Ez a dal azzal foglalkozik, hogyan küzdjünk a démonokkal, amelyek a fejünkben élnek, és hogyan legyünk saját megmentőink. Megtalálni azt a belső erőt, hogy kivegyük magunkat a sötétségből´.
  ´Ez a téma végigkíséri az egész új albumunkat. Mindannyian küzdünk a magunk nehézségeivel és akadályaival. Mindannyian egyedi kihívásokkal és nehézségekkel találkozunk az életünk során, de mindannyiunknak megvan a saját belső ereje, amire támaszkodhatunk. Mindig van fény az alagút végén. Remélem, hogy az új albumunk segíthet az embereknek a legnehezebb időkben is´ - tette hozzá a gitáros.
  
  
  
  Az Asking Alexandria alapítója Ben Bruce, gitáros, aki a zenekart még Dubaiban kezdte el, majd végül Angliába költözésével új zenészekkel született meg a ma ismert metalcore formáció. Első albumuk 2008-ban jelent meg Stand Up And Scream címmel, amellyel sikeresen áttörték a mainstream média falait is. A zenekar sikerei nem hagytak alább: három lemezük is a Billboard Top 200 első 10 helyezettje között debütált, végig turnézták mind az öt kontinenst és olyan zenekarok társaságában léptek fel, mint a Guns N’ Roses, a Green Day, az Avenged Sevenfold, az Alice In Chains vagy a Slipknot. A zenekar háza tájáról azonban többször érkezett hír tagcseréről, énekesük is egyszer kiszállt, majd visszatért a zenekarba, most azonban újra Danny Worsnoppal áll a mikrofon mögött, a banda tagjai pedig ismét közel kerültek egymáshoz.
  
  2020-ban megjelent Like A House On Fire c. lemezük után ugyanis az ötösfogat a tisztánlátás és a művészi cél felfrissülése érdekében pár hónapra elvonult egy házba, hogy megírják hetedik stúdióalbumukat. A See What’s On The Inside dalaival visszatértek a gyökereikhez, inspirációt nyerítettek legkorábbi lemezeikből és olyan zenei hősöktől, mint a Led Zeppelin, a Metallica, az AC/DC vagy a Queen. A közös elvonulás és alkotás jó hatással volt a csoport dinamikájára is, akik megújult kedvvel, erősebb kötelékekkel vágtak bele ismét a koncertezésbe. A zenekar bevallása szerint ez lett az eddigi legösszetettebb, legmagabiztosabb lemezük, a csapat pedig összetartóbb, mint valaha.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
KONYHA akusztik a KKMH Rockházban
I am: Új dal az április 5-én érkező új Magma Rise albumról
Summer Hell: Exodus, Abbath Doom Occulta, Deicide turné érkezik
Brutális erővel érkezik a The Plot In You legújabb dala, a Don´t Look Away
Hamarosan érkezik a The Early November új albuma
A rock lázadói, a BlackBeer csapata új kislemezzel jelentkezett
A Destroy Boys vadiúj slágere, a Plucked már meghallgatható
Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 six feet under    flúg    weweew    the hated tomorrow    shrinebuilder    keresztesi botond    dead poet society    run for power    tina fey    tőzsdecápák    mel gibson    gary lightbody    barba negra track    veszprém    russell crowe    kitty in a casket    exarsis    gwen stefani    vomitous    we are the ocean    chris pine     ulver    the heartless aisha    tesseract    ziskó  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!