hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2023. május 7. vasárnap   08:07
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Post Human European Tour - Bring Me The Horizon
2023. június 1. Papp László Budapest Aréna



  A Bring Me The Horizon ismét hazánkban látogat! Az angol csapat immáron már ötödik alkalommal ad koncertet hazánkban, és minden fellépésükkel egyre magasabbra teszik a mércét. Az első magyarországi fellépésük még 2011-ben volt a Dürer Kertben, majd két évvel később már a VOLT fesztivál nagyszínpadán álltak. A 2016-os SZIGET fesztivál pedig minden idők egyik legemlékezetesebb koncertje volt a zenekar történetében. Az utolsó hazai fellépésüket a covid utáni időszakban a tavalyi VOLT fesztiválon adták, ahol olyan neves zenekarokkal osztoztak a színpadon, mint a Muse, a The Killers, a Skillet vagy éppen a Yungblud. A bűvös ötödik hazai fellépés a Post Human European Tour keretében kerül megrendezésre, 2023. június 1-jén a Papp László Budapest Arénában, ahol a rajongók újabb fergeteges koncerttel részesülhetnek.
  
  
  
  A brit rockzenekar egyik legújabb albuma, a Post Human: Survival Horror világszerte nagy sikert aratott, és most a hazai rajongók hallhatják és élvezhetik a csapat legújabb és kedvenc korábbi slágereit, így biztos mindenki megtalálhatja majd a kedvencét. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, és élőben is megtapasztaljátok a Bring Me The Horizon lenyűgöző energiáját és zenei kreativitását! Jegyek még kaphatóak és ne habozzatok, és szerezd be a jegyed, a Live Nation honlapján.
  
  A Bring Me the Horizon 2004-ben alakult énekes Oli Sykes, valamint a tagok Lee Malia, Curtis Ward, Matt Kean és Matt Nichols saját lemezkiadót alapítottak Thirty Days of Night néven, és itt adták ki a bemutatkozó EP-jüket. 2005-ben megjelent a This is What the Edge of Your Seat was Made for című EP-jük. Később, a Visible-hez szerződtek, és újra kiadták az EP-t.
  Az első teljes albumuk, a Count Your Blessings 2006 októberében jelent meg, majd az Epitaph Records kiadásában egy évvel később az Egyesült Államokban is megjelent. Második albumuk, a Suicide Season bekerült a brit slágerlistára, bár nem minden tag támogatta az új hangzást, ami Curtis Ward 2009-es kilépéséhez vezetett. Utódja, Jona Weinhofen végül állandó taggá vált.
  2010 márciusában elkezdtek dolgozni harmadik albumukon, a There Is a Hell, Believe Me I´ve seen It, There Is a Heaven, Let´s Keep It a Secret-en, amit ugyanebben az évben adtak ki. A negyedik albumuk, a Sempiternal 2013-ban jelent meg az Epitaph-nál, és a brit albumlista 3. helyére került.
  
  
  
  A Bring Me the Horizon következő albuma eltávolodott az eredeti hangzástól. A 2015-ben jelent meg a That´s the Spirit albumuk, amely szakított az eddigi metalcore-hatásokkal és lágyabb, alternatív metal hangzást követtek, olyan slágereikkel, mint a Happy Song, a True Friends és a Drown, mainstream sikereket értek el. Az albumuk a világ számos részén top sláger lett, és Angliában és az Egyesült Államokban is a top 3-ban volt. 2018 nyarán a Mantra-val és a popos Medicine című számmal folytatták az újító útvonalat. Ezek a dalok a hatodik albumukon, az Amo-n jelentek meg, ami 2019 elején került kiadásra. Az albumon inkább az alternatív rock, és az elektronikus elemek domináltak és a karakteres metalcore vonal háttérbe szorult. Az Amo szintén sikeres volt és a világ számos országában a slágerlisták élére került. Az album Grammy-jelölést kapott a legjobb rockalbum kategóriájában. A zenekar 2020-ban a Covid miatt karanténban írta következő albumát. Az album témáját erősen befolyásolta a világban zajló események. Nyáron megjelent a Post Human: Survival Horror című EP-jük, amelyben a csapat ismét a fajsúlyos témákkal operált. Ezenkívül számos művész is hallható az albumon, ilyen együttműködés volt az Obey a Yungblud-dal, a Kingslayer a Babymetal japán metalbandával, valamint az One Day the Only Butterflies az Amy Lee/ Evanescence énekesnőjével. Továbbá komoly fegyverténynek tekinthető a Parasite Eve és a Teadrops című számok több, mint 100 milliós statisztikája is. A zenekar 2022-ben több közös munkát is maga mögött tudhat Ed Sheeran - Bad Habits; Machine Gun Kelly- Maybe vagy éppen Sigrid- Bad Life. Legutolsó lenyomatuk 2023. május 4-én megjelent sTraNgeRs EP-jük.
  
  
  
  Matt Nicholls az Impericonnak adott új interjújában megerősítette: ´Új dalok jönnek? Igen´ - mondja a dobos ´Tényleg dolgozunk rajtuk jelenleg. Van egy stúdiónk az buszon. Amerikában írtunk és fel is vettünk néhány dolgot. Szóval remélhetőleg hamarosan kijön valami. Ami a lemez alapjait illeti a Post Human: Survival Horror folytatásáról, jó úton járunk. Ez mindig nehéz folyamat, különösen számunkra, mert a zenekarunk eléggé perfekcionista, és sokat változtatunk az elképzeléseinken. Írhatsz valamit egyik nap és azt gondolod, hogy fantasztikus, majd később visszanézed és rájössz, hogy nem olyan jó, mint ahogy eredetileg gondoltad. De jön, csak bízzatok bennünk, bízzatok a folyamatban. Jó dolgokat hozunk össze, és remélhetőleg az idei turné alatt lesz némi szabadidőnk, amikor általában csak FIFA-t játszunk, de most helyette próbálunk zenét írni. Jól haladunk, és remélhetőleg hamarosan legalább egy dal kijön.
  
  Összességében a Bring Me the Horizon története tele van átalakulásokkal és változásokkal, ahogy a banda és a tagok saját zenei stílusa is fejlődött. Azonban az évek során a banda folyamatosan megtartotta az agresszív hangzását, miközben kísérletezett új zenei elemekkel és stílusokkal. A Bring Me the Horizon valódi zenei erő, amely továbbra is inspirálja és befolyásolja a követőit.
  
  A Spiritbox egy kanadai progresszív metal és metalcore zenekar, melyet a házaspár, Courtney LaPlante énekesnő és Mike Stringer gitáros alapított Vancouverben 2017-ben. A zenekar hangzása számos stílus elemeit ötvözi, beleértve a metalcore-t, progresszív metalt, post-metalt és az alternatív rockot is.
  A Spiritbox 2017-ben jelentette meg bemutatkozó Spiritbox EP-jét, a rá következő Ep-jük 2019-ben jelent meg Singles Collection címen, majd a Rotoscope 2022.júniusában.
  Az Eternal Blue a Spiritbox első teljes albuma, mely 2021 szeptemberében jelent meg. Az albumon megtalálható a zenekar korábbi slágere, a Holy Roller, valamint más népszerű dalok, mint például a Circle with Me és a Constance.
  
  
  
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Papp László Budapest Sportaréna

 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
Republic 35
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 dying fetus    annihilator    catheine zeta-jones    esazlesa    ashes of ares    paranormal activity 2    dream evil    sonny and his wild cows    lovreck    voltfolió    nikson    michael bublé    anvil    benighted    fuwdo    prong    kawa musical circus    emancer    flotsam and jetsam    revolution renaissance    rita ora    atreyu    welicoruss    headcat    vl45  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!