hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2023. április 17. hétfő   14:38
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Heritage Europe 2023 - Distant + Extortionist + Dagger Threat + Abbie Falls
2023. május 13. Dürer Kert



  A Heritage - Europe 2023 egy brutális deathcore turné, amelyben a holland Distant ötöse mellett az amerikai Extortionist, a német Dagger Threat és a cseh Abbie Falls is látható lesz. A turné olyan nagyvárosokat érint, mint Párizs, Berlin, Budapest és Milánó. Az este során garantált lesz a hallójáratok elleni támadás.
  
  A turné fókuszában a Distant 2021. június 11-én kiadott Aeons of Oblivion valamint a 2013. február 10-én kiadott Heritage albumuk áll, amely egy órányi brutális deathcore, disszonáns downtempo deathcore és beatdown death metal elegyét ígéri.
  A zenekar 2014 óta aktív és a karrierjük elejétől kezdve ostromolja a metál világot. Első albumuk, a Slither 2015-ben jelent meg. 2017 elején új fejezetet nyitottak, amikor Alan Grnja énekes csatlakozott a csapathoz. Ezt követte debütáló EP-jük, a Tsukuyomi megjelenése 2017 nyarán. A Tyrannotophia és az Aeons of Oblivion albumaikat az Unique Leader Records gondozta, majd a csapat áttért a Century Media-hoz, ahol legújabb albumuk, a Heritage jelent meg. Az albumot az Argent Justice című kislemez promózta, amelyen olyan zenekarok tagjai is szerepeltek, mint a Suicide Silence, az Emmure, az Abbie Falls, a CABAL és a Paleface. A Distant élő előadásai az extrém brutalitás és a színpadi jelenlét tekintetében is kiemelkedően pusztítóak.
  
  
  
  Az est másik pusztító csapata az amerikai deathcore Extortionist. A csapat 2013-ban alakult, és 2014-ben a zenekar leszerződött a We Are Triumphant kiadóhoz. Még ugyanebben az évben kiadták debütáló The Black Sheep-t EP-jüket. Három évvel később megjelent a teljes hosszúságú stúdióalbumuk, a The Decline. Tagkilépések ellenére 2019 elején megjelentették a Sever the Cord második albumukat és az Extortionist című EP-jüket, majd röviddel a nyár közepén egy rövid időre feloszlottak. Nem tartott sokáig a zenekar körüli csend, mivel 2020. júniusában ismét visszatértek és egy új kislemezzel, a Once More in Torment-el. A zenekar életérzése a gyűlölet, az önértékelés hiánya és a személyes küzdelem halmazába tehető. Zenei stílusukban fellelhetők az agresszív riffek, a lassú downtempo groove-ok és a brutális ütemek. Az Extortionist legutóbbi albuma, a The Black Sheep csaknem egy órányi kínzó, dallamos deathcore-t tartalmaz.
  
  
  
  A hamburgi Dagger Threat sem maradnak el a Distant és a Extortionist mögött, igaz a Dagger Threat mellett megtalálhatók a 1990-es évek skandináv death metal, sludge és hardcore műfaj lágy harmóniái is. A 2014-ben alakult banda két albumot jelentetett meg, amelyekben a gyors és technikás gitárjáték, a dühös és agresszív vokálok, valamint az erős groove-ok jellemzőek. A 2019-ben kiadott Gestaltzerfall mellett a tavalyi évben megjelent Weltshmerz albumukat fogják promózni.
  
  
  
  Az est felvezetéséről a 2018-ban alakult metalcore/post-hardcore/deathcore határmezsgyéjén mozgó cseh Abbie Falls gondoskodik. Aki szereti a nagyon masszív metalcore-t és a post-hardcore elemekkel tarkított zenét, fűszerezett dallamos vokálokkal, az garantáltan nem fog csalódni bennük. 2020-ban sorra készítették és jelentették meg kislemezeiket, ilyen volt a Mayday, No One´s Above, majd a következő évben 8 számos No One´s Above, No One´s Below albumuk következett. 2022-ben kiadták a Hell is Other People EP-et.
  
  
  
  Heritage - Europe 2023 belépők válthatók
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Dürer Kert - Budapest

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 szokolay-dongó balázs    volt fesztivál    emilie autumn    venom    massive attack    phillip noyce    botanica    ripoff raskolnikov    jetsam    mission impossible        szenteleki gábor    myra     christoph waltz    taylor swift    julian sas            brutal assault    mission impossible ghost protocol    paul greengrass    hegyalja 2012    szerk alatt!!!!    hiúz    unleashed    a hobbit  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!