hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
film [filmklub]  2023. április 14. péntek   06:15
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Cinemira videóverseny- forgass a mobiloddal, és nyerj értékes díjakat!
Videoklip, LEGO és Szabadság, Balaton kategóriákban várják a nevezéseket

  A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal karöltve VIDEÓVERSENYT hirdet 20 év alatti fiataloknak. Maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni három kategóriában.
  
  A Videoklip és LEGO nevezéseknél olyan menő zsűri dönt majd a nyertesekről, mint Puskás Peti zenész, Hollós Jázmin a MOME-ról, Lampert Benedek fotográfus és Szirmai Gergely videóblogger. A Mobilbalatonos kisfilmeknél pedig hamarosan kiderül, hogy Baranyi Benő rendező és Szabó Csilla dramaturg mellett ki választja majd ki a legjobbakat. A nevezési határidő május 26. A győztesek az értékes díjak mellett egynapos szakmai workshopon is részt vehetnek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetben. A legjobb Balatonos alkotásokat június 10-én nagyvásznon levetítik a Magyar Mozgókép Fesztiválon.
  
  Immár hagyomány, hogy a Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film a Fesztivállal karöltve videóversenyt hirdet, melyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni. 20 év alatti fiatalok alkotásait várják, immár három kategóriában.
  
  Ha legszívesebben videoklipet forgatnál kedvenc előadód zenéjére, a Junior Music Video kategóriában indulj! A kliphez felhasználható zenei anyagokat ide kattintva érheted el.
  Ha inkább egy álomszerű történetet szeretnél elmesélni LEGO kockák és minifigurák segítségével, a LEGO kalandozás az álmok birodalmában szekció a tiéd. Mindkét csoportban Puskás Peti zenész, Hollós Jázmin online tartalomgyártó, MOME média dizájn hallgató, Lampert Benedek fotográfus és Szirmai Gergely videóblogger, filmkritikus döntenek majd a nyertesekről.
  
  Ha a Mobilbalaton: Szabadság, Balaton kategóriában szeretnél indulni, forgass filmet telefonnal műfaji megkötés nélkül arról, mit jelent neked a szabadság és a balatoni életérzés! csoport. Lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip, csak az a fontos, hogy valahogyan a Balatonhoz kapcsolódjon. A zsűri még formálódik és hamarosan kiderül, hogy Baranyi Benő rendező és Szabó Csilla dramaturg mellett ki választja majd ki a legjobbakat.
  
  Filmjeid legyenek egyediek, személyesek, tegyél bele gondolataitokat, érzéseiteket. Egyénileg és csapatban is nevezhetsz, akár több kategóriában is. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat. Bővebb információt a www.cinemira.hu
  oldalon találsz. A filmed töltsd fel egy linkre, vagy drive-ra és május 26-áig küldd el a következő címre: cinemira.mobilbalaton@gmail.com!
  
  Az előzsűri által kiválasztott legjobb filmek alkotói nagyvásznon nézhetik meg filmjeiket és személyes visszajelzést kapnak a szakmai zsűritől. A Balaton témában készült filmeket június 10-én a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémbe, míg a Videóklip és a LEGO filmeket októberben a Cinemira Gyerek és Ifjúsági Filmfesztiválon vetítik.
  
  A legjobb 3 film olyan értékes filmes és Balatonos díjakat nyer, mint:
  4 fős élményvitorlázás az ÉlményBalaton.hu felajánlásával Alsóörsön
  Családi belépőjegyek a bakonyi Sobri kalandparkba
  VIP jegy a Cinemira Nemzetközi Gyerek-és Ifjúsági Filmfesztiválra
  LEGO készletek
  CINEMIRA vászontáska teletöltve Balaton szelettel
  
  A győztesek az értékes díjak mellett egynapos szakmai workshopon is részt vehetnek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetben. Fogd hát a mobilodat, engedd szabadon a fantáziád már indulhat is a forgatás!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 hard    varg    core leoni    while heaven wept    kaszás géza    szexhead    up in the air    el pollo loco    autopsy    gorillaz sound system    hypocrisy    madrass    bad teacher    the wailers    ossian    szokolay-dongó balázs    the last days of jesus    douglas mccarthy    katy perry    johnny english reborn    transformers 3    specko jedno    beyond the bridge    novelists    aurahodor  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!