hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2023. március 17. péntek   07:55
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Fishing on Orfű bemutatja: Happy Fisherman Camp


  Új fesztivállal jelentkezik a Fishing on Orfű csapata. A Happy Fisherman Camp-et augusztus 17-18-19-én rendezik meg a Fishing helyszínéül is szolgáló Panoráma Campingben, Orfűn. Erre a rendezvényre is jellemző lesz a megszokott Fishinges hangulat, a népszerű fellépők mellett pedig rengeteg ígéretes fiatal produkciót láthatnak az érdeklődők, hiszen a fesztivál fő fókusza a tehetségmutatás.
  
  Mi is ez a Happy Fisherman Camp?
  
  Hamisítatlan Fishing-hangulat 3000 főben limitált közönséggel, tehát jóval szellősebben, mint a nagyobb orfűi fesztiválon. 3 nap alatt 60 produkció 4 zenei helyszínen. Tökéletes lehet azoknak, akiknek túl nagy a Fishing, akiknek esetleg nem felelt meg a június végi dátum, vagy akik egész egyszerűen lemaradtak a jegyvásárlásról – hiszen idén az anyarendezvény története leggyorsabb telt házát produkálta, kevesebb, mint 140 nap alatt kelt el rá minden belépő.
  
  A Happy Fisherman Camp programja kiadós szórakozást kínálhat azoknak is, akik kizárólag a headlinerekért jönnének augusztusban Orfűre, hiszen a főbb fellépők között ott a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, a Bohemian Betyars, az aurevior., az Analog Balaton, a Pogány Induló, a Platon Karataev, a Vad Fruttik, Barkóczi Noémi, Dé:Nash, a Felső Tízezer, Áron András vagy a Mordái, csak hogy párat említsünk. De nem csak a népszerűbb fellépőkért érdemes jönni, hiszen a Happy Fisherman Camp határozott koncepciója a feltörekvő reménységek, a kisebb, de ígéretes produkciók bemutatása. Ilyen többek között a Raklap, a HIÚZ, a Sorbonne Sexual, a Grabovski, a Cataflamingo, a Doggos, a Máklikőr, a Kaktus, a Zaekar, Volkova, a Csicskakoporsó, a kisbetűs ünnepnapok vagy a Roving Chess Club. Rajtuk kívül pedig kiemelt helyen léphetnek fel a Happy Fisherman tehetségkereső nyertesei is.
  Happy Fisherman tehetségkereső
  
  A Fishing on Orfű évek óta bonyolít saját tehetségkeresőt, de ezt idén új szintre emelik a szervezők. Egy rangos zsűri segítségével választják ki azokat a produkciókat, amelyek többek között a Happy Fisherman Campen is felléphetnek. Ráadásul nem a legkisebb színpad nyitósávjában kapnak lehetőséget, hanem a nagyszínpad kivételével minden zenei helyszínen, főműsoridőben! A HFC-n összesen 3 zenekar, 3 szóló/duó előadó és 3 DJ mutatkozhat be. A további díjak között videóklip, live session-felvétel, valamint Fishing on Orfűs fellépési lehetőség is található. A jelentkezőket egy 5 fős zsűri bírálja el, amelynek tagjai: Czeglédi Szabolcs (az Akvárium klub programszervezője, menedzser, zenész), Horváth Gergely (a Petőfi rádió korábbi programigazgatója, rádiós szerkesztő/műsorvezető), Sajó Dávid (a Telex újságírója, az After podcast vezetője), a ZAJZAJZAJ nevű pécsi értékközösség és alkotótér, valamint a Fishing on Orfű vezetősége. A jelentkezés március 31-ig tart, az érdeklődők IDE kattintsanak!
  
  Orfű összehoz!
  
  A Happy Fisherman Campen egy vadonatúj formátum is bemutatkozik, ez az Orfű összehoz! A közönség soha nem látott duók koncertjeit nézheti meg A tűzhöz közel nevű erdei színpadon – ráadásul abba is beleszólhatnak, hogy ki kivel játsszon. A szervezők olyan szerzőket kértek fel, akik még sosem zenéltek együtt - legalábbis egy koncert erejéig nem. Három este, hat zenész (Csorba Lóci, Egyedi Péter, Jónás Vera, Kama, Kiss Flóra és Lee Olivér) - de ki kivel kooperáljon? Ebben segít majd dönteni a fesztivál közönsége: itt lehet szavazni.
  
  
  Happy Fisherman Agency
  
  A fesztivál és a tehetségkereső mellett Happy Fisherman ügynökség is létezik, 2022 végén alapították a Fishing on Orfű szervezői. Egy olyan könnyűzenei szolgáltató iroda létrehozása volt a cél, amely számos területen segíthet partnereinek és amely kiemelt fókuszt helyez a feltörekvő, ígéretes produkciók gondozására. Az irodával kapcsolatos minden további információ elérhető a HFA honlapján ide kattintva.
  
  A Happy Fisherman Camp részletes zenei programja, valamint minden fontos információ megtalálható a fesztivál honlapján. A jegyek értékesítése 03.22-én szerdán 11:00-kor indul.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 osonó poszáták    kataklysm    arkhorrl    jetsam    volband    livesound    krokus    hypocrisy    ghost of atlantis    slash    holy moses    excrementory grindfuckers    metalcamp    the social network    azfeszt    the stone roses    a dog called ego    lóci játszik    petijegy    varg vikernes    daedelus (usa) live    untsoppable    babák    genus ordinis dei    metalchamp  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!