hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
hírek   2022. november 8. kedd   08:54
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Kalapács József: Sok-sok közönségképpel készült szöveges videón a Szelíd metalosok


  Új szöveges videóval jelentkezett az idén 60 esztendős Kalapács József, a tavaly megjelent Szelíd metalosok című dupla válogatásalbum címadó dalához készült kisfilm került fel a YouTube-ra. A klipet még a szokottnál is jóval figyelmesebben érdemes megtekinteni, hiszen rengeteg rajongó viszontláthatja magát a benne felhasznált archív fotókon.
  
  
  Weisz ‘Kicsi’ László gitáros a klip koncepciójáról:
  “Rivasz Gergő ismerősünk készítette ezt a szöveges videót. Felvázolt egy elképzelést, meg is csinálta, aztán Józsi élt egy-két módosítással, például azt kérte, hogy koncertképek legyenek benne. És mivel én vagyok - többek között - a Kalapács zenekar szervezője, így az ilyen jellegű fotók is zömében hozzám futnak be, és én archiválom is mindig ezeket, volt miből válogatni.”
  
  A nyári két - Erkel Színház, Budapest Park - 60 Total / 40 Metal nagykoncert után november 11-én nagyszabású fővárosi koncertre készül a Kalapács József vezette Kalapács zenekar is. Helyszín a Barba Negra Blue Stage, ahol a hamarosan új nagylemezével jelentkező Hungarica-val állnak színpadra - az estet a Chrome nyitja majd.
  
  “Józsi idén 60 éves - és ezt egész évben ünnepli, ünnepeljük -, annak pedig 40 éve, hogy énekel, így a teljes munkásságát felölelő programmal készülünk erre az estére: a műsorban így visszanyúlunk a Pokolgép és Omen dalokhoz is, de természetesen jócskán lesznek Kalapács számok is. Ez egy co-headliner fellépés a Hungarica-val, így kb. egy és negyedórát fogunk játszani.”
  Facebook esemény
  Jegyek
  
  A 60/40 jegyében rá egy hétre pedig már a szigetországban koncertezik a banda, a londoni Underworld-ben játszanak a Stress, és a Metal Lady társaságában, így a kint élő magyar, illetve külföldi heavy metal rajongók is felköszönthetik személyesen Józsit. Sőt, itthonról is lehet még társulni a zenekarokhoz! A legfontosabb infókat ezzel kapcsolatban szintén Kicsi osztotta meg:
  
  “A londoni helyszínen talán kicsit több lesz a Pokolgép, mert mindig azt kérik tőlünk a kinti magyar rajongóink… kicsit olyan, mintha ilyen szempontból ott megállt volna az idő. Nyilván Kalapács dalokat is játszunk majd, főleg a legutóbbi albumról, hiszen azt is promótálni kell. Egyébként már harmadszor fogunk az Underworld-ben fellépni, tök jó kis hely, iszonyat nagy nevek is szoktak itt játszani, amikor nem az anyazenekaraikkal turnéznak. Legutóbb, amikor egy négy állomásos turnén voltunk a szigetországban, akkor is jött velünk a Stress. De nem is akárhogy… Nem ültek repülőre, hanem mikrobusszal végigutazták Európát, átkompoztak, aztán még Britanniában is autókáztak egy kicsit, majd onnan megint hajóra szálltak, és átmentek Dél-Írországba is, aztán ugyanez megcsinálták vissza, haza. (nevet) Azért, mert ők hozták a felszerelést. Most változott a szitu, hiszen Nagy-Britannia már nem EU-s ország, nem viszünk cuccot, így ők is velünk utaznak, sőt, mivel a Metal Lady is fellép velük, Ő-Icasága is repülőre ül az egész pereputtyal. Sőt, akinek van kedve egy ilyen túrához, jelentkezhet nálam! Egy busszal, egy repülővel utazunk, lemegyünk együtt ebbe a klubba, és aztán másnap jövünk haza. Akit érdekel, az bátran dobjon egy üzenetet a kicsi.zorall13@gmail.com címre, vagy hívjon a 20/943-5545-ös mobilszámon, megbeszéljük.” (nevet)
  Facebook esemény
  Jegyek
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 zslenszky    gama bomb    hellripper    fürgerókalábak    sherlock holmes    scary guys    pain of salvation    mc verse    circle of witches    octopoly    mena suvari    +she+    transformers 3    táncoló talpak    necrophagist    illúzió    sick of it all    nightwish    karinthy frigyes    sárkányvadászok    artas    over my dawn    six feet under    kosheen    my small community  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!