hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
hírek   2022. szeptember 26. hétfő   06:30
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Megérkezett az októberben fellépő Rasmus új nagylemeze: nézd meg az első dal klipjét!


  Megjelent a Rasmus új nagylemeze, a Rise, aminek az első dalához egy videóklip is készült. A finn zenekar október 17-én játszik majd Budapesten, az amerikai Icon For Hire társaságában.
  
  Megjelent meg a többszörös platinalemezes finn zenekar, a Rasmus tizedik nagylemeze, a Rise, amit azonnal meg is hallgathatunk bármelyik streaming felületen. A Playground Music gondozásában készült album megjelenését egy új videóval teszi emlékezetessé az együttes: a Live and Never Die élő felvételeket is tartalmazó klipjét itt nézhetjük meg:
  
  
  
  “Bár ez a dal az utolsó, amit a lemezhez megírtunk, mégis megkapta a nyitótétel szerepét a lemezen – mondta el az énekes, Lauri Ylönen. – Nem hiszem, hogy valaha írtam olyan pozitív kicsengésű és hangzású dalt, mint amilyen ez lett, rengeteg energia és dinamika szorult bele.”
  Az elmúlt év különösen eseménydúsnak bizonyult a finn rockerek számára: ezúttal is az ünnepelt dalszerző és producer, Desmond Child (Kiss, Bon Jovi, Aerosmith) segítségével fogtak neki a lemezkészítésnek, méghozzá az új gitáros, Emilia ‘Emppu’ Suhonen bevonásával, és eközben még az Eurovíziós dalfesztivál májusi döntőjébe is bejutottak.
  A lemez kapcsán Lauri elmondta: “Összesen három évbe telt a Rise album befejezése. Igazi mélypontról kellett felküzdenünk magunkat abba a győztes hangulatú állapotba, amiben most érezzük magunkat. Az eredeti terveink szerint az angliai Eastbourne-ban rögzítettük volna a dalokat még 2020-ban. A Covid azonban mindent keresztülhúzott. A tagok különböző országokban élnek, így aztán egymástól távol, az interneten, laptop előtt ülve próbáltuk feljátszani a lemez anyagát. És ez eléggé vacakul ment. De nem adtuk fel, habár nagyon bonyolult és időigényes munka volt ez, olyannyira, hogy a zenekar is majdnem ráment, és a gitárosunk végül ki is lépett a csapatból.
  „Úgyhogy a járványnak voltak ilyen szomorú következményei, de talán ennek így kellett történnie, hiszen nem sokkal a mélypont után végre jó dolgok kezdtek történni. Megírtuk a Jezebelt, ami hatalmas sikert aratott. Találkoztunk Emppuval, aki a csapat új gitárosa lett, és látványos megjelenésével egyik pillanatról a másikra a zenekar meghatározót tagjává vált. Nagyon tehetséges zenész és előadó, aki kiválóan illik a Rasmusba, és új energiákat hozott magával.”
  
  
  
  Az új dalok sikere, az Eurovíziós élmények és Emppu csatlakozása tehát új lendülettel töltötte fel a Rasmus-t, ami Lauri bevallása szerint hosszú ideje nem volt ilyen erős zenekarként. Az új nagylemez a digitális csatornák mellett CD, vinyl és limitált box set formában is elérhető a https://therasmus.ffm.to/rise címen.
  A lemezbemutató turné ősszel indul, Budapesten október 17-én lépnek majd fel a Barba Negrában, méghozzá egy amerikai rockzenekar, az Icon For Hire felvezetése után: az Ariel Bloomer és Shawn Jump által alapított csapat The Reckoning című, szeptember végén megjelenő lemezével érkezik.
  
  Concerto Music bemutatja: THE RASMUS - Live ...and Never Die ´22
  2022. október 17., 19:00
  Budapest, Barba Negra
  The Rasmus, Icon For Hire koncertek
  Belépő: normál elővételben 7900 Ft, okt. 1-től 8900 Ft.
  
  Jegyek:
  Tixa
  Rock1



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
2024. tavaszán: The Devil Wears Prada európai turné
Nu-metal invázió: a Profiler, The Gloom In The Corner és Vended koncertezik Európában
Az Early November kiadta a “The Fool” című dalát, a soron következő albumuk előtt
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 faces of suffering    timur bekmambetov    clairvo    stúdió galéria    opera    off with their heads    moratorium    adrian smith    gondozoo    noise of irrational    talentométer    zach galifianakis    megamind    scarlett johansson    immortal    blood sweat and tears    diamond eyes    conjurer    levi fantasy    whitechapel    life of pi    korai Öröm    sunn o)))    bibliotheque pascal    hipno5e  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!