hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
hírek   2022. augusztus 2. kedd   09:46
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Kísérőprogramokkal egészül ki a martonvásári Fülesbagoly Tehetségkutató


  Hatodik alkalommal rendezik meg Martonvásáron a Fülesbagoly Tehetségkutatót szeptember 10-én, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A nagyszabású könnyűzenei versenyen fesztiválfellépéseket és sajtómegjelenéseket is lehet nyerni. A tehetségkutató ideje alatt hangszerkiállítás, utána Szeder-koncert várja az érdeklődőket.
  
  A tehetségkutatón közel 30 nyereményt adnak át a szervezők. A díjak között szerepel tévés fellépés, rádiós játszás, arculattervezés, házistúdió valamint fellépés a a Fekete Zaj és a FEZEN Fesztiválon. A könnyűzenei versenyen megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót, ők mind értékes Audio-Technica nyereményekkel gazdagodnak. Újdonság a tehetségkutatók életében, hogy a MoodMedia háttérzene-szolgáltató jóvoltából egy döntős együttes egy dala bekerül nagyjából 500 helyre, köztük telekommunikációs cég üzleteibe, gyorséttermekbe, bútoráruházakba, hipermarketekbe és állateledel boltokba.
  
  A kiválasztott szerzemények minimum egy éven át napi rendszerességgel hangzanak el az üzletekben. A Petőfi Rádió Különdíjat oszt ki, amellyel a feltörekvő előadó vagy zenekar országos ismertséghez juthat. A rádió zenei szerkesztősége kiválaszt a három Fülesbagoly Tehetségkutató döntősei közül egy dalt, előadóit bemutatja, és a szerzeményt rotációban játssza. A Magyar Játékfilmrendezők Egyesülete több mint 90 tagjának, köztük Enyedi Ildikó, Hajdu Szabolcs, Orosz Dénes és Ujj Mészáros Károly rendezőknek megmutatja a döntős zenekarok dalait. Amennyiben valamelyik rendezőnek megtetszik egy dal, és beleillik egy készülő filmjébe, akkor a szerzőkkel egyeztetve felhasználja az alkotásába. A budapesti győztes részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3 millió forint.
  
  A versenyre a fulesbagolyalapitvany.hu/tehetsegkutato oldalon lehet jelentkezni. A beküldött hangfelvételek alapján megtörténik az előzsűrizés, majd a döntőbe a legjobb tíz produkciót hívják be a szervezők, ahol 15-15 perces minikoncertekkel mutatkoznak be a zsűrinek. Az ítészek között olyan elismert zenei szakemberek ülnek, mint Andásik Remo, a Hangszeresek Szövetségének főtitkára, F. Tóth Benedek kulturális újságíró, az Index főszerkesztő-helyettese, László G. Gerzson, a Music Channel zenei- és programigazgatója, illetve Warnusz Zsuzsa Artisjus-díjas zenepedagógus, zenész.
  A Fülesbagoly Tehetségkutató számos kísérőprogrammal egészül ki Martonvásáron. A zenei verseny teljes ideje alatt a Hangszert a kézbe kiállításon közel 120 hangszert lehet kipróbálni. A tehetségkutató után Szeder koncert lesz, majd DJ Bebe pörgeti az elmúlt 20 év magyar alter és rock slágereit.
  
  
  A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, az MVM, a Hangfoglaló Program, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft., a Petőfi Rádió, Martonvásár Önkormányzata és a Martonvásár Városi Közszolgáltató Nonprofit Kft. támogatásával, 31 zenei szervezet, illetve szereplő partnerségében, a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. További információ a fulesbagoly.blog.hu oldalon található.
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga TOTÁLIS METAL koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
A Flat Black új ütős kislemezzel jelentkezett, ez a Nothing To Some (feat. Corey Taylor)
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 mena suvari    gathering    the gathering    beyond    unstoppable    piggy d    diablo blvd    bouncing souls    a strom of light    bőrgyári capriccio    animid effect    bloodlet    beri ary    heaven steet seven    prosectura    leonard cohen    maurics andrás    georgie henley    the mono jacks    európai unió    rhcp    specials    poison of marvel    tündérgyár    dalai láma  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!