hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
hírek   2022. május 31. kedd   06:28
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Idén is Plázs


  A Balaton buliközpontja, a PLÁZS a pünkösdi hétvégén hivatalosan is megnyomja a rajtgombot és giga bulikkal ünnepli, hogy végre elkezdődhet a felhőtlen szórakozás időszaka.
  Június 5-én a szezonnyitó Fergeteg Party házigazdája DJ Dominique lesz, fellép a New Level Empire, a TNT pedig exkluzív nagykoncerttel készül.
  
  Végre megérkezett az igazi nyár: a nap kellemesen meleg, a nappalok egyre hosszabbak, az éjszakák pedig egyre csábítóbbak. A Plázs idén is a Balaton „Ibizájaként” várja a kikapcsolódni vágyókat: napközben puha homokos parttal és kényelmes napágyakkal kényeztet, míg naplemente után exkluzív klubbá alakul és feledhetetlen koncertekkel és partykkal tölti meg az éjszakát. A PLÁZS immáron hetedik szezonját kezdi, két év után pedig végre ismét egy igazán szabad, felhőtlen nyárnak nézünk elébe, mindenféle korlátozás nélkül.
  
  Június 5-én egy őrületes Fergeteg Party-val készül a PLÁZS, melynek házigazdája Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique, aki már most leszögezte „Fergeteges hangulatot varázsolunk a PLÁZS nyitó hétvégéjén. Az elmúlt évekhez hasonlóan teltházra számítunk és kifordítjuk a sarkából nem csak Siófokot, hanem az egész országot” – mondja a népszerű DJ, aki mindig szívesen jön a PLÁZSra, ami számára az egyik legfontosabb helyszín a hazai bulifronton. „Tradíciójánál, méreténél, elhelyezkedésénél fogva számunkra, mint Fergeteg Party, rendkívül fontos itt a jelenlét. Úgy látom, hogy minden műfajból a „csúcs” fellépők kapnak meghívást, így egyben büszkeség is ott lenni”- teszi hozzá Dominique, aki nem először lép fel a PLÁZSon. Attilát számos élmény köti Siófokhoz és a PLÁZShoz, közülük egyet meg is osztott velünk: „Azon a bizonyos nyitó éjszakán Kikivel és az Első Emelettel az eseményt követően nekivágtunk a siófoki éjszakának. Számtalan helyre invitáltak meg minket, ahol a finom ételek mellett különféle italokkal is megvendégeltek. Végül egy vasúti töltés oldalában ért minket a hajnal, ahol úgy döntöttünk Kikivel, hogy egy jót beszélgetünk még a napfelkeltében. Mindeközben, kissé már megfáradva elnyomott minket az álom, a következő pillanatban pedig már a reggeli gyors zakatolására riadtunk fel, ami a nem sokkal mellettünk lévő sínen száguldott el. Emlékezetes egy ébresztő volt, amin azóta is jót nevetünk” – mesélte a Fergeteg Party házigazdája.
  
  A Fergeteg Party előadói az exkluzív nagykoncerttel készülő TNT és a New Level Empire lesznek, akik már rutinos fellépői a PLÁZSnak. A szezonnyitó partyra a Retro Rádió hívja meg a lazulni vágyókat, regisztrálni a www.retroradio.hu oldalon lehet, ameddig a helyek be nem telnek. Azonban, ha valaki véletlenül lemaradna a regisztrációról, annak sem kell kapun túl ragadnia: a helyszínen még jegyvásárlással benevezhet a nyárindító mulatságra.
  
  Ilyen estét pedig kár lenne kihagyni! Ráadásul az önfeledt bulizást még a vasárnap sem árnyékolhatja be, hiszen pünkösd lévén másnap még fel lehet frissülni a Balaton partján.
  
  És a naptárba már most beírhatjuk, hogy június 10-én Rakonczai ül a zongorához, 11-én pedig Demjén Ferenc áll a „Balaton Nagyszínpadára” a PLÁZSon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 amerika kapitány    meltdown    war is the answer    eagleheart    leander rising    alcohol    liane carroll    trollfest    jahoda réka    january jones    ossian    dreadful peace    barbears    Ü    specko jedno    tales of evening    adrien brody    képzelt város    palmetta    f.o.system    long distance calling    terror    eyes    yelowcake    noomi rapace  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!