hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
hírek   2022. március 3. csütörtök   07:53
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Nyári, szabadtéri koncerttel pótol a Sabaton Budapesten


  Megérkezett a Sabaton koncert új időpontja és helyszíne: a 2022 márciusán elmaradt turnédátumot a lehető leghamarabb, már nyáron, egy hatalmas ünnepi bulival pótolja a zenekar augusztus 20-án a Barba Negra szabadtéri színpadán, melyre érvényesek a korábban megváltott jegyek! A szervezők a zenekarral együttesen arra a döntésre jutottak, hogy a koncert megvalósításának legbiztosabb módja, ha azt nyárra időzítik.
  
  ´Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy a SABATON – The Tour To End All elnevezésű turnéjának átütemezett időpontjai bejelentésre kerültek, a budapesti fellépés 2022. augusztus 20-án, új helyszínen, a Barba Negrában kerül megrendezésre.
  
  Sajnos a The Hu, valamint a Lordi zenekarok az új időpontban nem turnéznak a Sabatonnal, további előzenekarok bejelentésére a későbbiekben kerül sor. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, Önnek további teendője nincs. Mivel a Barba Negrában ülőhely nem áll rendelkezésre ezért a már megvásárolt I.-es kategóriájú ülőhelyek a kiemelt állóhelyekre, a II.-es kategóriájú ülőhelyek pedig a normál állóhelyekre érvényesek.
  
  Abban az esetben, ha az új időpont vagy a helyszín nem felel meg Önnek, kérjük jelezze jegyvisszaváltási szándékát 2022. április 15-én éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.
  
  A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzék felénk.´
  
  Facebook esemény
  Jegyek
  
  További jó hír, hogy pénteken érkezik a Sabaton The War To End All Wars című friss lemeze. Azon túl, hogy sokan várták már a zenekar legújabb dobását, a hazai rajongóknak kedveskedve speciális H-music kiadványként is megjelenik az album. Mindenkinek, aki eddig megrendelte vagy most megrendeli közvetlenül a H-Music-tól a kiadványt, ajándékba jár egy máshol nem elérhető, magyar zászlós Sabaton kitűző, hogy a kiadó így köszönje meg a leghűségesebb rajongók támogatását!
  
  A csak Magyarországon elérhető exkluzív csomagban az új The War To End All Wars album teljes értékű CD verziója mellett a H-Music magazin 2022-es első lapszáma is jár mindenkinek, Sabaton címlappal és dupla Sabaton poszterrel, alapos Sabaton interjúkkal, a lemezzel kapcsolatos minden tudnivalóval, tüzetes magyarországi Sabaton koncert történettel és más különleges információkkal! Tehát nem kevesebbet, hanem többet kapnak kevesebbért azok, akik ilyen módon vásárolják meg a lemezt.
  
  A The War To End All Wars 2022 március 4-én jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is. A H-Music csapata összefogott a zenekarral és a Nuclear Blast kiadóval, hogy a magyar rajongók fantasztikusan rajongóbarát áron és széles körben terjesztve jussanak hozzá az új albumhoz és senkinek ne okozzon gondot a borsos import CD árak kifzetése. Teljes, 20 oldalas booklettel jön a CD, mint a világon bárhol, a H-Music magazin Sabaton info bombája, poszterei pedig igazi bónuszt jelentenek!
  
  A H-music kedvenc hazai zenekarai, a Dalriada, az Ossian, a Road, a Depresszió, a Junkies és a Rudán Joe albumok kapcsán tavaly megismert H-Music magazin + CD kiadvány új szintet lép és nemzetközi megjelenésekkel is jelentkezik 2022-ben, hiszen további hasonló projekteken dolgozik jelenleg is.
  
  Nem titkolt cél, hogy a barátságos ár és a teljeskörű országos terjesztés segítségével együtt valósuljon meg a Sabaton eddigi legjobb magyarországi TOP lista szereplése és aranylemeze is. A kiadvány limitált példányszámban készül, csak 1 alkalommal gyártanak belőle.
  
  Az H-Music magazin rengeteg Sabaton tartalommal, 28 oldal tömény Sabaton infóval, dupla poszterrel és persze a teljes, rendes bookletes CD-vel együtt itt érhető el:
  
  A The War to End All Wars album dalaiban a The Great War eposza folytatódik, az első világháború ismert és szinte teljesen ismeretlen történeteit mesélik el a zenekartól jól megszokott fogós, dallamos, epikus heavy metal dalokba zárva. Különleges, magyar kiadás, H-Music magazinnal, dupla poszterrel, és interjúkkal. Exkluzív ajándék Sabaton kitűzővel!
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 black label society    blood    incubus    gifts from enola    sear bliss    gyár fesztivál    nirvana    black francis    vallenfyre    christina aguilera    búvópatak    tranker kata    varg vikernes    ramones    bëlga    bogoz    billy idol    dordeduh    atheist    ashes of ares    chris columbus    the dethroners    battle: los angeles    quimby    immolation  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!