hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2021. november 17. szerda   06:16
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Jubileumi programmal töri meg a csendet a FEZEN fesztivál
2022. július 27-30. Székesfehérvár

  25 éves lesz jövőre a FEZEN. A székesfehérvári fesztivál jubileumi programmal készül a negyedszázad megünneplésére. Mások mellett érkezik a Mercyful Fate, az Epica, a Death Angel, a Bagossy Brothers Company, a Vad Fruttik: is. Az első 17 név után decemberben tovább bővítik a fellépők listáját a szervezők, külföldi és magyar nevekkel egyaránt, minden műfajból. A helyszín ezúttal is a FIRST Field és a vele szemben lévő terület, valamint a FEZEN klub lesz. Az időpont pedig 2022. július 27-30.
  
  2019-ben rendeztek legutóbb FEZEN-t, de nem csak a pandémia miatt kimaradt két nyár a nagy készülődés oka, jövőre lesz 25 éves a székesfehérvári fesztivál. A negyedszázad tekintélyes kor a fesztiválok között, nem csoda, hogy a FEZEN is jubileumi programmal és még szebb, kényelmesebb helyszínnel készül az ünneplésre.
  
  Az első fellépői csomagban olyan előadók kerültek, mint a metal egyik stílusteremtő, sok zenekart, közöttük a Metallicát is inspiráló Mercyful Fate. King Diamond csapata több mint 20 éve, 1999-ben lépett fel legutóbb Magyarországon, akkor éppen a Metallicával együtt az MTK stadionban. Több mint két évtizede várják a rajongók visszatérésüket, de már csak pár hónapot kell kibírniuk, 2022. július 28-án ismét találkozhatnak a legendás zenekarral a FEZEN-en.
  
  Még szintén a metal szinteret erősíti az Epica. A szimfonikus metal holland alakulata nem ismeretlen a FEZEN közönsége előtt, 2018-ban már láthatták a Simone Simons vezette zenekart Székesfehérváron. A kaliforniai Ignite új énekesével itt mutatkozik be először a magyar rajongóknak. Az eredetileg még 2020-ra meghirdetett programból itt lesz a Death Angel és a Cro-Mags, az Amon Amarth, Anthrax, Danzig viszont nem tudta vállalni a 2022-es fellépést. Vannak azonban még nagy metal nevek a FEZEN tarsolyában, decemberre ígérik a következő bejelentést, köztük a talán legismertebb 2022-es fellépővel.
  
  A hazai rock-metal színtér sem marad ki, Székesfehérvárra érkezik nyáron a Road, az Ossian, a Subscribe, és a Lazarvs is.
  
  A kevésbé fémes hangzások kedvelői sem maradnak programok nélkül, az erős hazai pop felhozatal mellett, lesz nemzetközi sztárokkal teletűzdelt retro show és elég erős elektronikus vonal is. Az első csomagban a hazai sztárok kaptak szerepet. Érkezik a Bagossy Brothers Company, a Vad Fruttik, a Wellhello, a Follow The Flow, a Carson Coma, az Azahriah, a Necc party és a Belga is.
  
  A 2020-as vagy a 2021-es fesztiválra váltott belépők érvényesek a 2022-es jubileumi programra is, sőt, ezek a legjobb árú FEZEN-jegyek. Természetesen a szervezők újabb visszaváltási időszakot is indítanak, így ha valaki nem szeretné megtartani korábbi belépőjét a vásárlás helyén 2021. december 16-ig visszaválthatja. Az időszakot úgy határozták meg, hogy ne csak a mostani első neveket, de a decemberi listát is megismerhessék a rajongók, így teljesebb kép után dönthetnek arról, hogy megtartják-e a jegyüket.
  
  Aki a megtartás mellett dönt, annak külön kedvezménnyel is szeretnék megköszönni a szervezők, hogy kitartott a FEZEN mellett, ezzel is segítve a fesztivál túlélését. A 2020, 2021-es FEZEN jegy tulajdonosok 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak még egy belépőt nem csak a fesztiválra, hanem más fezen által szervezett klubkoncertre is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 symphonica    életképek    mörbid carnage    dew-scented    rooney mara    dr. melancholia    kiskalász    the mono jacks    holy man’s glory    dawn of destiny    talking heads    másnaposok 2.    yonderboi    hazai termék    hupikék törpikék    the horrors    pet needs    m. night shyamalan    negativeart.hu    dave lombardo    ivan & the parazol    alcest    metal dayz    sziget 2013    barn burner  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!