hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
hírek   2021. október 19. kedd   06:27
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kutyatáp Guinness és magyar rekordot állítottak be


  7,8 tonna kutyatáp egy napon belüli adományozásával beírta magát a történelembe a Hungarian Vizsla Inu (HVI) nevű magyar kriptovaluta. A tetemes mennyiségű eleséget a virtuális fizetőeszközzel finanszírozták és 8 menhely kutyusai örülhetnek a finom falatoknak.
  
  Múlt szombaton nagy sürgés-forgásra lehettek figyelmesek Délegyházán, a civilek háza környékén Czanik Balázs által szervezett Allati Jó Családi napon. A Hungarian Vizsla Inu csapata összesen 7,8 tonna kutyatápot adtak át a Hangya szövetségnek amellyel megdöntötték az egy napon belüli állateledel adományozás Guinness és magyar rekordját. A korábbi csúcstartó 5,5 tonnányi napi rekorddal van a magyar csapat mögött. A magyar rekord már hivatalos a Guinness még elfogadásra vár, ami pár hónapot is igénybe vehet. Az akció különlegessége, hogy a tetemes mennyiségű kutyakaját teljes egészében virtuális fizetőeszközzel finanszírozták.
  
  „A Hungarian Vizsla Inu (HVI) eredetileg is befektetési és jótékonysági kriptovalutaként indult. Amellett, hogy a holderek természetesen jó üzleteket is köthetnek, számunkra fontos volt, hogy jó ügyeket is szolgáljunk” - mondta Gülsen Péter, Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója.
  
  „Az első jótékonykodásunk úgy indult, hogy a baráti társaságunk fejenként húszezer forintot dobott össze. Akkor néhány zsák eleséget tudtunk venni, amiket elvittünk egy menhelyre. Ehhez képest most 7,8 tonnányi kutyatáp gyűlt össze többmillió értékben, és 8 menhely kutyusai részesedhetnek belőle” - árulta el a HVI csapatának képviselője.
  
  A közösségi finanszírozással valósult meg: a vizsla pénz minden tulajdonosa közvetetten, azzal, hogy vásárolt HVI Tokent hozzájárult az akció sikeréhez, valamint az alapítók is beszálltak.
  
  „Be akartuk írni a nevünket a történelemkönyvekbe, hogy egy magyar projekt is képes nemzetközi sikereket elérni és egy ilyen adományt megfinanszírozni. Hatalmas öröm ez számunkra, azonban nem elégszünk meg ennyivel és tovább folytatjuk jótékonysági programunkat” - tette hozzá Gülsen Péter, aki hozzátette: ezzel párhuzamosan nemrég elindították a vizslamarket.io webcímen elérhető rendszerünket is, ami NFT rendszeren keresztül lehetőséget nyújt arra, hogy akár állatokat is örökbefogadjunk.
  
  ”Egyszerűen úgy működik, hogy a platformunk segítségével kiválasztjuk az örökbefogadni kívánt állatot, majd kriptóért cserébe adoptáljuk. Az örökbefogadás összege a menhelyhez vagy állatkerthez kerül (költségeket levonva) és ezért cserébe megkapjuk a képet és örökbefogadási dokumentumot NFT formájában. Mi több, még utólag is továbbadhatjuk ezeket a dokumentumokat minimális rossz érzet nélkül, hiszen akárhányszor gazdát cserél az adott NFT, annyiszor támogatásban részesül a menhely vagy állatkert„ - árulta el a fejlesztőcsapat vezetője.
  
  A vizslamarket.io platform segítségével első körben menhelyekben élő állatokat lehet digitálisan örökbefogadni, majd kis idő elteltével a legkülönbözőbb más dolgokat is, akár a világ bármely pontjáról. Az NFT-k vásárlása HVI (Hungarian Vizsla Inu) tokennel működik, így nem terheli a vásárlókat semmilyen plusz felmerülő költség. Mindez nem csak az első magyar jótékonysági kriptovaluta hosszútávú stabilitásának egyik alappillére, hanem eredeti segítőszándékuk egyik teljesülése is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
KONYHA akusztik a KKMH Rockházban
I am: Új dal az április 5-én érkező új Magma Rise albumról
Summer Hell: Exodus, Abbath Doom Occulta, Deicide turné érkezik
Brutális erővel érkezik a The Plot In You legújabb dala, a Don´t Look Away
Hamarosan érkezik a The Early November új albuma
A rock lázadói, a BlackBeer csapata új kislemezzel jelentkezett
A Destroy Boys vadiúj slágere, a Plucked már meghallgatható
Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 babel sound    blues    owl city    utódomra ütök    macabre    ugly kid joe    hungarica    haunted    redrum inc.    Ízek    holy grail    jambalaya    elefánt    john malkovich    threat signal    harlott    black dahlia murder    wings of love    kristin davis    arto lindsay    keep of kalessin    zac efron    grape    depresszió    euroblast tour 2012  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!