hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2021. augusztus 5. csütörtök   09:10
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Destruction: nagyon úgy tűnik, Mike Sifringer gitáros nélkül folytatják, az új albumon se játszott


  Pár hete, az ausztriai Area 53 fesztiválon lépett fel hosszú idő után először a német thrash metal legenda, a Destruction, de a rajongóknak akkor is szemet szúrt, hogy alapító gitárosa, Michael ´Mike´ Sifringer nélkül lépett színpadra a csapat. A koncert után a frontember Schmier több bejegyzésben is utalt arra, hogy pontosan ők se tudják, mi van Mike-kal és bár augusztus 19-ére sajtóközleményben tervezik tisztázni a helyzetet, egyelőre nem tudni, Mike szeretné-e folytatni a munkát a Destruction-nel. A frontember most egy újabb interjúban részletesebben beszélt a helyzetről és a már elkészült új stúdió albumról.
  
  Arra a kérdésre, hogy mi jelenleg Mike helyzete a Destrucion-nel kapcsolatban, Schmier így válaszolt:
  ´Azt én is szeretném tudni. Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert már több hónapja elszakította magát a bandától. Ez azt is jelenti, hogy bementünk a stúdióba, hogy felvegyük az új albumot, ő pedig egyszerűen nem jelent meg. Csináltunk demo felvételeket, írtunk új dalokat, ő pedig nem jött írni a dalokat velünk. Amikor próbáltam szembesíteni a problémákkal, eltűnt és úgymond megszakította velünk a kapcsolatot. Egyértelműen mélyebb problémák vannak. Még nem tudom, mi lesz. Még mindig adunk neki egy kis időt - egészen augusztus 19-ig, amikor sajtó közleményt adunk ki.
  Felvettünk egy új albumot. Írtunk új dalokat. Még egy különleges meglepetésünk is lesz a rajongóknak 19-én. Természetesen nem fogunk leállni. Mike alapító tag és mindig is fontos lesz a bandának, de ha nem akarja ezt csinálni többet, nem tudok mit tenni. Nem is látok a paraván mögé. Senki sem erőltethet rá másokat, hogy mit csináljanak.
  
  Nekem ez egyfajta csalódás. Egyúttal sokkoló is. De sok ideje forgok már a zeneiparban, tudom hogy ilyesmi megtörténhet. Mindig mondtam neki, hogy nem fogjuk rázárni az ajtót. Ez az ő döntse. És meglátjuk, mi fog történni.
  Számomra jelenleg a túlélés a cél. Életben kell tartanom a bandát. Volt pár igazán nehéz pillanatunk ebben, új kiadót találni - még a Nuclear Blast-től is átszerződtünk a Napalm Records-hoz. Elkészítettük az élő albumot, még akkor is, hogy tudtuk, Mike talán elhagy minket a megjelenés után. Szóval ez nem volt egyszerű nekünk. De próbálok a banda jövőjére fókuszálni. És örülök annak, hogy jó csapat van körülöttünk és a bandában is. Mind jó barátok vagyunk. Ami pedig Mike-kal történik, az az ő kezében van. Szóval remélhetően két hét múlva meglesz a sajtótájékoztató, ami azt is megmutatja, mi a helyzet vele. Mert a banda mindentől függetlenül menni fog tovább.
  
  Többen mondják: a Destruction semmi Mike Sifringer nélkül. Ami megérthető. De én vagyok a fő dalszerző a bandában. Én írtam az összes Destruction dalt. Mike is írt velem néha, de a legtöbb dolgot magam írtam. Még ha nem is vagyok gitáros, de akkor is én vagyok a banda fő dalszerzője. Ezt nem minden rajongó tudja. De a banda mindentől függetlenül menni fog tovább. És nem fogjuk megváltoztatni a hangzásunkat, a stílusunkat. Remélem a rajongók adnak egy esélyt, és megláthatják, hogy nem fogunk kimúlni.´
  
  Schmier arról is beszélt, hogy Mike távolmaradásának már voltak előzményei: ´Néhány rajongó kérdezte az utóbbi években tőlem: Mi baja Mike-nak? Egészségtelenül néz ki. Próbáltam vele beszélni erről, az életstílusáról. Ez mindig az életstíluson múlik.
  Néhányan szeretnek egészségesen élni, sportolni, tiszták maradni a drogoktól, alkoholtól, vagy legalábbis egyfajta normális életet élni. Mások pedig... Le se szarják, ahogy bánnak a szervezetükkel. És elég nyilvánvaló, ha megnézed Mike egészségét az utóbbi években, hogy ő nem akar változtatni az életstílusán. Piálás és dohányzás meg ami jön, de ha idősebb leszel, muszáj változtatnod.
  
  Nem vagyok a The Rolling Stones nagy rajongója, de hogy ők még öregen is így nyomják... Ezért nagyon tisztelem őket. Mert egy napon le kell állnod az ilyen szarságokkal. Le kell állni a drogokkal, a rohadt piálással és a mindennapos másnappal, mert magas szinten kellene teljesítened a rajongóid számára. És ez csak akkor lehetséges, ha van némi önfegyelmed.
  
  Amikor 17 évesek voltunk, a zene móka volt, egy hobby és egy nagy parti. Nem aludtunk, de nem érdekelt, mert így is fel tudtunk lépni. De ahogy öregedsz, úrrá kell lenned a szarságokon, oda kell figyelned magadra. És ez olyan dolog, amit én és Mike másképp látunk. Ennyit tudok erről elmondani.
  Ő a maga ura. Azt csinál, amit akar. És ha így akarja élni az életét, lelke rajta.´
  
  Érdekesség, hogy Mike Sifringer gitáros volt az egyedüli, aki a kezdetektől a Destruction tagja volt. Még Schmier, a frontember is kilépett egy időre, ami alatt három Destruction album is készült nélküle. Schmier végül 1999-ben tért vissza a zenekarba.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 loreena mckennitt    the unknown    morre    djabe    decapitated    abhorrence    oliver stone    negativeart.hu    decaying incest    black label society    systemhouse33    the toy dolls    sonar    crowbar    rutkai bori    tony blair    méhes marietta    rotting christ    harry potter    dance or die    damnations day    tonmi lillman    snow white and the huntsman    wasted struggle    magna cum laude  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!