hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2021. június 7. hétfő   06:21
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
10 nap STRAND fesztivál Balatonvilágoson


  Zamárdi helyett idén Balatonvilágoson, 4 helyett 10 napig várja a szórakozni vágyókat a “10 NAP STRAND” fesztivál, a MOL Nagyon Balaton 2013 óta sikeres eseménye. “Kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb” – ígérik a szervezők. Két színpad, tábortűz, kertmozi, előadások, beszélgetések és vízparti játékok, valamint száznál is több zenekar és dj várja a közönséget. A nemzetközi kínálatból elsőként a Lost Frequencies és Alle Farben érkezését jelentette be a szervező VOLT Produkció, a hazai kedvencek közül pedig a teljesség igényével találkozhatunk a 10 nap során: mindenki itt lesz, akit az elmúlt években fesztiválok nagyszínpada előtt várt volna a közönség. A STRAND Fesztiválra korábban megvásárolt jegyek tulajdonosai kedvezményesen válthatnak jegyet a 10 NAP STRAND-ra.
  
  Néhány napja tudjuk, hogy 2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek se ad otthont. A STRAND Fesztivál ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözik. A „10 NAP STRANDaugusztus 18-22 és 25-29. között “Kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb” – ígérik a szervezők. A STRAND-ra várt nemzetközi sztárok közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben igazolt át a 10 NAP STRAND-ra, a hazai kínálat terén pedig a teljesség igénye jellemzi a fesztivált, többek között Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra. 
  
  A STRAND Fesztivál egyik kedvenc helyszíne, a Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a STRAND Kertmozi házigazdája pedig Tilla. Minden nap érkeznek a Dumaszínház művészei, a MOL Nagyon Balaton csapata élőben rögzít a helyszínen zajló podcast-beszélgetéseket a fesztiválozókat érintő sok-sok témában. A főszerep persze most is a vízpartnak jut, ahol egész nap játékokkal várják a vendégeket.
  
  A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten családokat vár a STRAND, kedvezményes belépővel és koncertekkel.
  
  A jegyekről
  Azok, akik korábban vásároltak jegyet a 2020-as STRAND Fesztiválra, három opció közül választhatnak:
  Ha nem tesznek semmit, a jegyük, bérletük automatikusan érvényes lesz a 2022-es eseményre. Aki létrehoz egy fesztiválfiókot, a megvásárolt jegy értékének 10%-át bónusz egyenlegként kapja ajándékba, amelyet a 2022-es fesztiválon költhet el.
  Dönthet úgy, hogy a megvásárolt jegyeket egyenlegre váltja, amellyel az idei 10 NAP STRAND, vagy a jövő évi STRAND fesztiválra válthat jegyet.
  Természetesen arra is van lehetőség, hogy a megvásárolt jegyeket bárki visszaváltsa.
  Extra meglepetés a szervezőktől: mindenki, akinek van 2020-as érvényes jegye, 10% kedvezménnyel vásárolhat belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre.
  
  A leírtakkal kapcsolatban a strandfesztival.com oldalon részletes információ található.
  
  A jegyértékesítés július 11-én indul. A fesztivál a jelenlegi rendeletek értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
  
  Végre együtt...
  A STRAND Fesztivál a MOL Nagyon Balaton és ezzel a nyári szezon egyik legfontosabb eseménye. Tavaly tavasz óta vár arra a közönség, hogy végre találkozhasson a kedvenceivel, a fellépő pedig arra, hogy a rajongóikkal. A 10 NAP STRAND a nyár zárásaként rengeteg olyan élményt ígér, amely a fesztiválozó turistákt minden bizonnyal egy egész évre feltölti majd” – mondta el Pantl Péter, a MOL kommunikációs igazgatója.
  „A Petőfi Rádió és a Petőfi TV 2013 óta a STRAND egyik házigazdája. Azóta ez a fesztivál a hazai művészek és a közönség egyik kedvenc eseménye lett. Másfél év csend után a rádió és a TV egyaránt nagy erőkkel készül arra, hogy végre élőben is találkozhassunk azokkal, akik a műsoraink állandó résztvevői és azokkal, akik minket hallgatnak, néznek.” – emelte ki Béli Ádám, a Petőfi Rádió és a Petőfi TV vezetője.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 ana de la reguera    jonathan nolan    uriah heep    atheist    massive aggressive    distillator    the mahones    andrew garfield    rival sons    conjurer    bognár szilvia    weöres sándor    kalála    saturnus    péterfy bori és a love band    terror    hátsó ajtó    sherlock homes    night demon            george lucas    elvis jackson    pi élete    uzipov    day of mourning  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!