hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
hírek   2021. május 17. hétfő   06:26
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Riportfilm a popkultúra szereplőivel- Hadd lássuk a kezeket!


  A „Hadd lássuk a kezeket” című film szereplői a pandémia eddigi időszakáról mesélik el személyes élményeiket. A koncertező zenészek szeretnének minél előbb biztonságosan színpadra állni, a szervezők pedig készen állnak arra, hogy zöld jelzés esetén elindulhassanak a koncertek, fesztiválok. Ehhez azonban elengedhetetlen a mostaninál nagyobb átoltottság. Ez szolgált a film apropójául.
  
  A filmben szereplő művészeket milliók követik, a klubok, fesztiválok közönsége is több százeresre tehető. A zenészek és a háttéremberek ezekkel a riportokkal példát szeretnének mutatni a rajongóknak, a vendégeknek. Abban ugyanis mind egyetértenek, hogy jelenleg az oltás jelenti az egyetlen megoldást. A produkciót jegyző VOLT Produkció nem titkoltan azzal a céllal indította el az akciót, hogy a koncertekre járó közönséget az oltás fontosságáról győzze meg. A szereplők és a film készítői fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy számukra az oltás nem politikai kérdés, a megszólalásokért pedig senki nem kért és nem is fogadott el fizetséget.
  
  „Azzal a céllal hívtuk össze az ország számos pontján tevékeny szervezőket és a legismertebb művészek közül sokakat, hogy saját szavaikkal mondják el, mit gondolnak az oltás jelentőségéről. Mindenki azt várja, hogy végre biztonságban legyünk és ugyancsak biztonságosan elindulhassanak a koncertek, fesztiválok. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a jelenleginél is többen oltassák be magukat” – mondja Lobenwein Norbert, fesztiválszervező, a film rendezője. „Ezért kértünk fel a példaképeket, olyanokat, akiket sok millióan követnek. A riportok készítése közben azt éreztük, ritka és fontos pillanat, hogy a hazai könnyűzene e meghatározó szereplői egyszerre mesélnek az érzéseikről, élményeikről, főként egy olyan ügy, a pandémia kapcsán, amely mindenkit súlyosan érintett. Ezért gondoltuk úgy, hogy ezekből a beszélgetésekből egy riportfilm is kerekedhet, amelyet akár most, akár évek múlva fontos korlenyomatként is érdekes lesz megnézni.
  
  A riportokban a művészek és szervezők őszintén mesélnek arról, hogy milyen volt számukra az elmúlt időszak, mit várnak az első koncertektől. Az alkotók mindenkit arra bíztatnak, hogy a lehető legtöbb fórumon osszák meg a ”Hadd lássuk a kezeket!” című filmet.
  
  
  
  Szereplők:
  
  Andro, ByeAlex, Cloud 9+, Csiszár Virág, Kádár Tamás – Sziget, Egyedi Péter - Fishing on Orfű, Filutás Anna - Telekom VOLT Fesztivál, Follow the Flow, Fülöp Zoltán - Fesztiválszervező - Sziget, VOLT Produkció, Gallai Gergő - Pécsi Est Café, Pécsi Nyári Színház, Hankó Vanda - Helynekem, Miskolc, Ifi-Valde Orsolya - Paloznaki Jazzpiknik, Vitáris Iván - Ivan & The Parazol, Kama - Mary Popkids, Kolonics Erika - Szegedi Ifjúsági Napok, Lalatka Olga - B my Lake, Lobenwein Norbert- Fesztiválszervező - Sziget, VOLT Produkció, Lotfi Begi, Majka, Manuel, Marsalkó Dávid – Halott Pénz, MC Columbo - Brains, Irie Maffia, Metzker Viki, Muraközy Péter - Veszprémi Utcazene Fesztivál, Expresszó, Oszkó-Jakab Natália - Művészetek Völgye, Pálffy András - Budapest Park, Pamkutya, Pócsi István, Kendesi Csilla - Barba Negra, Punnany Massif, QQ, Horváth Gabi - Hangár Music Garden, Búgócsiga Akusztik Garden, Sopron, Rúzsa Magdi, Süli András - Campus Fesztivál, Szasza - Akvárium Klub, Szovják Bea, Tankcsapda, Wellhello.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 queen    anna faris    kings of leon    mark hoppus    vinny appice    barack obama    the karate kid    soilwork    the secret    mantra porno    tirpunk    nanowar of steel    eyes set to kill    il divo    xerosun    wendigo    napokon    saint germain    volband    sanatorium    neurasthenia    santa cruz    jake gyllenhaal    tommy emmanuel    trousers  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!