hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2021. február 19. péntek   06:21
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Szülinapos a Pantera legendás albuma, koncerttel ünneplik itthon


  Minden idők egyik legnagyobb hatású metal lemeze, a Pantera Vulgar Display of Power című albuma 29 éves, és a születésnap alkalmából egy budapesti stúdióban ad koncertet Európa legmenőbb Pantera-tribute zenekara, a Vulgar Display of Cover. A karantén miatt a spanyol énekesük nem tud jelen lenni, így vendégelőadókkal játsszák el a teljes lemezt a különleges, interaktív koncerten.
  
  A Vulgar Display of Power 1992 februárjában jelent meg, és a groove-ok intenzív használata illetve újító hatása miatt rögtön meghajolt előtte a zenére fogékony társadalom. Az USA-ban a lemez a 44. helyig jutott a Billborad 200-as listán, később pedig dupla platina lett. Az IGN szerint a 11. legnagyobb hatású heavy metal album. A lemezt 2017-ben a Rolling Stone magazin Minden idők 100 legjobb metalalbuma listáján a 10. helyre rangsorolta. Szerepel az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz című könyvben. A Pantera sajnos már feloszlott, és gitárosa, Dimebag Darrell, valamint dobosa, Vinnie Paul is elhunyt, de a legendás lemez méltó megünnepléséről Európa legkelendőbb Pantera-tribute zenekara gondoskodni fog. A Vulgar Dispay of Cover február 26-án az Open Music Channel jóvoltából stream koncertet tart a Twitch-en, kimagasló minőségben, a nézőkkel interakcióban.
  A tribute-zenekar alapítója és vezetője az a Vörös Attila, aki nemzetközi szinten is ismert és elismert gitáros. Amellett, hogy olyan zenekarokban fordult meg szólógitáros poszton, mint a Nevermore (US), a Týr (FAO), a Satyricon (NO), a Sanctuary (US) vagy a Leander Rising (HU), 2020-ban ő is fellépett a Dimebash-en Santa Anában, Kaliforniában. Ez Dimebag Darrellnek, a Pantera megboldogult alapító-szólógitárosának a hivatalos, éves emlékestje, melynek bevételeit a szervezők mindig jótékony célra fordítják. Attila a színpadon többek között az Accept, a Cypress Hill, az In Flames, a King Diamond, a Prong, a Sepultura és Stone Sour tagjaival osztozott, mi több, Dave Grohl is fellépett a Foo Fighters-ből.
  
  - A február 26-i koncerten elejétől a végéig a teljes Vulgar Display Of Power albumot előadjuk néhány elengedhetetlen Pantera-klasszikussal kiegészülve – mondta el Vörös Attila. - A zenekar a járványhelyzet miatt vendégénekesekkel fogja eljátszani a dalokat. A program gerincét Horváth István „Pityesz” hozza, de besegít neki Molnár Bálint (ex-Insane), illetve Győrffy András (Godgiven) is.
  
  A bulit lebonyolító Open Music Channel egy online koncerthelyszín, egy kreatív zenei hub. Céljuk a hallgatók új generációjához szólni. Magyarországon egyedülálló módon, interaktív és színvonalas zenei tartalmat adnak abban a korban, amikor a zenére kíváncsi nézők tévé helyett már YouTube-oznak, lemezvásárlás helyett pedig a playlistjeiket pörgetik Spotify-on. 2020 nyara óta közvetítenek koncerteket a legkülönbözőbb stílusú előadóktól. Idén márciusban már tele van a naptárjuk, melyben olyan kiemelt bulik kaptak helyet, mint Szakács Gergő 5-i, a USEME 14-i és a Carson Coma 19-i fellépése.
  
  A Vulgar Display of Cover Facebook-eseménye...
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 építészet    jena malone    how do you know    hanna    alice in chains    pentagram    anna& the barbies    faster    bikini    michelle rodriguez    sepultura    koszorúslányok    deadly apples    rising sound    offspring    specials    rompeprop    petrás jános    lucifer    dilis szerelem    ang lee    dornenreich    sean paul    romanticbiodark    Ø  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!