hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2020. augusztus 18. kedd   08:07
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Zorall: Koroknai Árpád az új énekes, elkészült az első közös klip


  Koroknai Árpád az Omen-ből és a P. Box-ból való távozása óta még meg se melegedett saját formációja, a Kori élén, máris újabb kötelezettséget vállalt a Zorall frontembereként. Az új felállás bemutatta a Jég dupla whiskyvel című új dalát, amihez Budapesten forgattak videót Lévai-Hangyássy Bence (gitár) rendező irányítása alatt, és szerepel benne a Viszkis néven ismert bankrabló is.
  
  
  A Jég dupla whiskyvel a szeptember 18-án érkező Fémforgácsok nagylemez első előfutára, mely 11 dalt tartalmaz, a megszokott, jól ismert ötvözetek mellett ezúttal 4 saját szerzemény is helyet kapott, melyből az egyik Petőfi Sándor Füstbe ment terv című versének a megzenésítése. A Presszó Metalhoz hasonlóan ezt a lemezt is Závodi Gáborral rögzítették, a lemezborítót pedig Gróf Balázs készítette. Az album előrendelése a mai naptól él a zenekar hivatalos honlapján.
  
  Barbaró Attila az új felállásról és a videoklipről:
  “A zenei kapcsolat Szaszával júniusban családi és egyéb elfoglaltságai miatt megszakadt. Mi viszont egy percre sem szeretnénk megállni, hiszen volt már egy kész albumunk, ami már csak az énekfelvételekre várt. Egy hosszú és sikeres castingot hirdettünk, melyre elképesztően sok jelentkező küldött nekünk anyagot, ezúton is szeretnénk megköszönni annak a rengeteg embernek, aki megkeresett minket!
  
  Egy ideje már próbáltunk Korival, de a színpadi kémiát a vírus miatt még nem tudtuk tesztelni. Viszont a forgatáson a zenekari jelenetek során már érezhető volt, hogy komoly energiák fognak hamarosan felszabadulni az élő koncerteken!
  
  Az új videoklipben a Viszkis egy szerelmi csalódás miatt neki indul a budapesti éjszakának. Jó néhány ital után, céltalanul bolyong a városban, szivecskét tetovált és még egy motoros csapathoz is becsatlakozik! Ambrus Attila, mint keramikus fesztiválokon is kint szokott lenni, mi is így ismertük meg, és azonnal igent mondott, mikor megkerestük, főleg, hogy a dalválasztás is tetszett neki, mivel köztudottan szereti a whiskyt. :) A 16-17 órás forgatás remek hangulatban telt, Attila rengeteget sztorizott, alig győztük követni! :)”
  
  Hangya az új album munkálatairól:
  “A Zorall profilja mindig is az örökzöld dalok és az ismert rockhimnuszok háziasítása volt, ebből most sem szeretnénk engedni, azonban születtek saját nóták is. Az egyik egy ismert Petőfi Sándor vers, a “Füstbe ment terv” megzenésítése, emellett pedig 3 további 100%-ig saját szerzemény is hallható a lemezen. Az irányt Kori hangja is teljesen új mederbe terelte, de a dalválasztás terén is masszívan metalos úton haladtunk, hiszen a műfaj legnépszerűbb előadóinak ismert dalait hallgat Zorallosítottuk.
  
  A vírushelyzet nálunk is közbeszólt, hiszen az album nagyrészt már februárban készen volt, így most először fordult elő, hogy ilyen sok ideig dolgoztunk egy lemezen. Mint a Presszó Metal-nál, most is Závodi Gábor producerrel vettük fel az albumot, akinek igen komoly, erős hangzást sikerült ismételten összehozni, és nagyon bízunk benne, hogy jó lesz a fogadtatása is!”
  
  Koroknai Árpád énekes a csatlakozásról:
  “Engem Fejes Tomi (Tankcsapda) hívott fel, hogy mit szólnék hozzá, ha ajánlana Hangyának, mikor elkezdtek a Zorall-lal énekest keresni. Hosszú ideje ismerjük egymást, még a Szfinxes korszakból. :) Kis gondolkodás után igent mondtam, majd alaposan átbeszéltük a lehetőségeket, korlátokat, és hamar sikerült konszenzusra jutni. Én csupán annyit kértem a végső igen előtt, hogy egy próbán még próbáljuk ki egymást, hogy mennyire passzol a hangom, habitusom a zenekarhoz, illetve hogy ők mennyire illenek hozzám. :) Szerencsére ez tökéletesen sikerült, már az első próbától kezdve látszott, hogy remekül fog működni a kapcsolat!”
  
  Az új felállás élőben 08.24-én mutatkozik be a Barba Negra Track színpadán, ahol a Dorothy-val közösen adnak koncertet, ezután pedig ősztől indulnak lemezbemutató turnéra. A dátumokért érdemes figyelni a hivatalos Zorall Facebook oldalt, hogy időben beszerezhessük jegyünket, a korlátozások miatt ugyanis továbbra is maximum 500 fő vehet részt a koncerteken.
  
  ZORALL: Fémforgácsok
  01. Most kéne abbahagyni
  02. Jég dupla whiskyvel
  03. Füstbe ment terv
  04. Ringasd el magad
  05. Ezüsteső
  06. Táncoló fekete lakkcipők
  07. Fémforgácsok
  08. Távollét
  09. Űrmese
  10. Nem leszek a játékszered
  11. Szombat szakíts szét
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 devastating enemy    immortal    utazó rajziskola    leonardo dicaprio    atticus ross    takács tamás band    trio3po    linkin park    sorsügynökség    sötét zsaruk    stetl    schizophrenia    rita ora    agnostic front    v.i.v fesztivál    heaving earth    anna&thebarbies    hammer concerts    royal flush    emmure (usa)    dark wave    metalmania    nevermind    colin hanks    jane’s addiction  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!