hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
film [film]  2020. március 30. hétfő   16:17
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Volt egyszer egy… Hollywood
57 éves a mozifilmek fenegyereke, Quentin Tarantino

  Ma ünnepli 57. születésnapját a mozifilmek fenegyereke, aki “lepukkant videotékásból vált a világ egyik legelismertebb írójává és rendezőjévé”. Quentin Tarantino a modern mozi egyik legnagyobb és legmeghatározóbb alakja, aki “tiszteleg más filmek előtt, nem koppint”.
  
  Nélküle nem tudnánk, hogy miről szól a Like a Virgin című Madonna dal (Kutyaszorítóban), nem emlegetnénk a mindennapokban az “örülünk, Vincent?” kifejezést (Ponyvaregény), vagy hogy a “D néma” (Django elszabadul). Ő mutatta be a világnak Christoph Waltzot, aki szadista nácit alakított a Becstelen Byrgantykban, majd érző szívű fejvadászt játszott a Django elszabadulban.
  Az HBO GO-n most előtte tisztelgünk azzal, hogy legújabb filmjét a Volt egyszer egy… Hollywoodot a tervezetthez képest 3 héttel előbb, már április 1-én elérhetővé tesszük az HBO GO-n! A 2 Oscar-díjjal jutalmazott film tévé premierje április 19-én lesz az HBO GO-n.
  
  Hollywood már nem a régi. Az egykori sztár, Rick Dalton egyre lejjebb csúszik, az alkoholban és az önsajnálatban keres menedéket. Eddig kiismerte magát a showüzletben, de mára minden megváltozott. Pedig szeretné újraépíteni karrierjét. A Főszerepben Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie és Al Pacino.
  
  Mivel Tarantinóból sosem elég, így ezen a napon érdemes elővenni korábbi klasszikusait is! Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 filmet, amit érdemes megnézni az HBO online videótárában.
  
  PONYVAREGÉNY (1994)
  
  Jules és Vincent két bérgyilkos, akiknek vissza kell szerezniük a főnök Marsellus Wallace ellopott aktatáskáját. Eközben Jules csodával határos módon elkerüli a neki szánt golyókat, ami arra készteti, hogy felhagyjon addigi életével. Vincentnek meg a főnök feleségét, Miát kell szórakoztatnia, amíg Wallace meg nem érkezik. Butch öregedő bokszoló, akinek Wallace megbundázta a következő meccsét. Közben a piti rablópáros egy étterem kirablására készül. Pechjükre Jules és Vincent ott reggelizik.
  
  NÉGY SZOBA (1995)
  
  Szilveszter éjjel a Los Angeles-i Mon Signor hotelben. Ted, a liftes fiú különös kalandokba keveredik az éjszakai műszakján. A nászutasok szobájában lévő boszorkányok szeretnék, ha egyiküket boldoggá tenné. A 404-es szobában feldúlt, fegyveres férfi fogadja, és azzal vádolja, viszonya van a nejével. A 309-es lakói, a maffiózó és felesége szórakozni mennek, és a gyerekeiket Tedre bízzák. A tetőtéri lakosztályban őrült fogadást köt a hollywoodi sztár a barátaival, amihez Tednek kell asszisztálnia.
  
  ALKONYATTÓL PIRKADATIG (1996)
  
  A Gekko testvérek – Seth és Richie – nyomát véres bűncselekmények sora jelzi. Amikor forróvá válik a lábuk alatt a talaj, a szadista testvérpár Mexikó felé veszi az irányt. Ahhoz, hogy átjussanak a határon, elrabolják az özvegy prédikátor Jacob Fullert és a két gyermekét a lakóautójukkal együtt. Egy útszéli mexikói kocsmában beszéltek meg találkozót az emberükkel, nem sejtve, hogy a hely valójában egy vámpírtanya. Hamarosan elszabadul a pokol, és össze kell fogniuk a túlélés reményében.
  
  JACKIE BROWN (1997)
  
  Jackie Brown a lepusztult légitársaság stewardesse csempészéssel egészíti ki fizetését. Egykori barátjának, az erőszakos fekete gengszternek, Ordell Robbie-nak dolgozik, aki a visszavonulás gondolatával foglalkozik. Amikor a rendőrök lekapcsolják Jackie-t egy szállítmánnyal, együttműködése akarják rávenni: ha nem akar börtönbe kerülni, segítsen nekik Ordellt elkapni. Amikor Jackie megpróbálja mindkét felet kijátszani, a játszmában nem várt segítőtársa akad Max Cherry fejvadász személyében.
  
  KILL BILL: VOL 1-2. (2003, 2004)
  
  A Halálos Vipera Gyilkos Csapat egykor a legveszedelmesebb öt bérgyilkosból állt. Egyikük új életet akart kezdeni. Terhes lett, férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Eljött az esküvő napja. Bill parancsba adta, hogy senki se maradjon élve a násznép közül, majd maga végezte ki a Menyasszonyt. Legalábbis azt hitte, hogy sikerült… Ötévi kóma után a Menyasszony felébredt és véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban…



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ők a Magyar Mozgókép Fesztivál idei életműdíjasai
Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 i exist    u.d.o    jerry lee lewis    rocktogon    benediction    hihetetlen utazás    for today    cate blachett    disztraktor    lowest creature    deák bárdos    sziget 2010    wamp    larsen    the stone roses    james lomenzo    toportyán férgek    satyr    turbovirrasztók    csata: los angeles    poniklo imre    joe lynn turner    wings of love    machinae supremacy    the last charge  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!