hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2020. március 23. hétfő   16:11
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Ingyenessé teszi a közösségi adománygyűjtést a NIOK Alapítvány a koronavírus idején ADJUKÖSSZE.HU – Veled. Együtt.


  Kivételes adománygyűjtési lehetőséget biztosít az adjukössze.hu online közösségi adománygyűjtő portál. A rendkívüli válsághelyzetben a NIOK Alapítvány mostantól visszavonásig fedezi az adjukossze.hu oldalon civil szervezetek által indított KÖZÖSSÉGI adománygyűjtéseknél a szolgáltatás költségeit.
  
  Mi az adjukössze.hu?
  
  Magyarország legnagyobb online közösségi adománygyűjtő oldala. A NIOK Alapítvány fennállása óta segíti és fejleszti. 7 éve elsőként vezette be a közösségi adománygyűjtés fogalmát (crowdfunding) és fejlesztette ki az online közösségi adománygyűjtést támogató szolgáltatást, az Adjukössze.hu oldalt.
  A mostani akció elsődleges célja, hogy a kialakult helyzetben a civil szervezetek adománygyűjtésén keresztül minél több embernek, minél hatékonyabban tudjanak segítséget nyújtani. Hazai viszonylatban ez a legismertebb adományozási portál, amely kifejezetten civil szervezetek, közösségi kezdeményezések számára nyújt online adománygyűjtő felületet, alkalmazkodva azok igényéhez, lehetőségeihez, szakmailag támogatva gyűjtésüket, kommunikációjukat.
  
  Az adjukössze.hu oldal segítségével már több, mint 500 000 000 Ft adomány jutott el jótékony ügyekhez Magyarországon. 2019-ben közel 49 millió forint gyűlt össze csak közösségi/ crowdfunding adománygyűjtésből, 6700 adományozó közreműködésével.
  
  „A koronavírus járvány a társadalmunk minden tagját érinti, mindenkinek kisebb – nagyobb kellemetlenségekkel kell küzdenie, de olyanok is vannak és sajnos egyre többen lesznek, aki komoly segítségre, támogatásra fognak szorulni: van, aki beteg lesz, van, aki elveszíti a munkáját, nem tud tanulni, ellátni magát. Ilyen helyzetben különösen fontos, hogy segítsük egymást, és támogassuk azokat a jótékony kezdeményezéseket, melyek segítséget nyújtanak a nehéz helyzetben. A NIOK ezért első lépésben egy ingyenes profi felületet kínál, az adománygyűjtési költségeket átvállalja, és tanácsaival erősíti majd a nonprofit szervezetek, vagy akár a cégek és nonprofit szervezetek közös kampányait.” - mondta Gerencsér Balázs, a NIOK Alapítvány vezetője.
  
  Hogyan tudnak cégek csatlakozni?
  
  Az Adjukössze közösségi adományozási programon keresztül. A cég a legegyszerűbben egy vagy több civil szervezettel együttműködve, online adománygyűjtő kampány indításával tud csatlakozni egy közösségi, úgynevezett matchfunding kampány keretében. Ennek működése, ha a vállalat együttműködést kezdeményez egy civil szervezettel, és közösségi kampányt indít, a cég pedig megduplázza az összegyűlt adományokat. A cél önállóan meghatározható és választható. Ez a kezdeményezés megsokszorozza a felajánlásokat, és bevonhatja a társadalmat, és a cég dolgozóit is a jótékonyságba.
  
  NIOK Alapítvány
  
  A NIOK Alapítványról: a független civilszervezet 26 éve dolgozik azért, hogy Magyarországon a civil szektor és a benne működő civil szervezetek hatékonyabbá váljanak, működésük fenntartható és átlátható legyen. Fő célkitűzésük, hogy a magyarországi adományozási kultúra fejlődjön, és minél több szervezet legyen képes hitelesen megszólítani a lehetséges adományozóit, és minél több ember találjon rá arra az ügyre, amit támogatni szeretne. Ennek érdekében működteti a többféle adománygyűjtési lehetőséget is biztosító, legnagyobb hazai adományozási portálját, az adjukossze.hu oldalt, melyen keresztül már több mint 500.000.000 Ft értékben érkeztek adományok a hazai civilszervezetek javára.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 mad caddies    trentemoller    crystal fighters    unleashed    rock of ages    pecsa    the halo effect    violator    hypnos    micah sloat    story of the year    the slayerking    ahumado granujo    dead kennedys    the bourne legacy    marion cotillard    gotthard    day of mourning    amd    unstoppable    tango underground    bőrgyári capriccio    communic    alestrom    katona tamás  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!