hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
film [filmpremier]  2019. október 14. hétfő   15:59
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Lila szőnyeggel mutatta be a Lángoló Világot az epic drama varsóban


  Sztárokat felvonultató, exkluzív premiert tartott az Epic Drama csatorna nemzetközileg is elismert II. világháborús sorozatának, a Lángoló világnak (World on Fire). A szereplők, többek között a brit Julia Brown és Jonah Hauer-King, a lengyel Zofia Wichlacz, Tomasz Kot és Borys Szyc, valamint a vezető producerek az ikonikus kulturális központban, a Koneserben jelentették be érkező sorozatuk premierjének dátumát: 2019. november 10-ét.
  
  Az eseményre a lengyel sajtó és a kábelszolgáltatók mellett Közép- és Kelet-Európából is érkeztek médiumok, hogy részt vegyenek a többszörös díjnyertes Peter Bowker által írt epikus történelmi dráma zártkörű bemutatóján. A vendégek a tévécsatorna színvilágához illeszkedve lila szőnyegen vonultak be, ahol a hírességek megálltak egy-egy fotóra, és nyilatkoztak arról is, melyik volt a kedvenc részük a forgatásból. Az érdeklődők mindezt élőben nézhették végig az Epic Drama lengyel Facebook oldalán (az oldal életében ez volt az első élő streamelés, s mindezt 160.000-ren követték végig!).
  
  Jonah Hauer-King, aki hatalmasat alakít a sorozat kulcsszereplőjeként, az idill pillanatait megörökítő jeleneteket emelte ki: „Örömet, boldogságot és Varsó vibrálását kellett visszatükröznünk – egy fiatal és gondtalan szerelmet egy olyan történelmi időszakban, amikor minden nagyon sötét és bonyolult volt” – nyilatkozta a színész.
  
  – Úgy tapasztaljuk, hogy a többnyelvű és több helyről szóló történetek népszerűek a régióban, a nézők belemerülnek a karakterekbe, átérzik az érzelmeket és az adrenalint. Varsó központi szerepet játszik a Lángoló világban, így ezt a várost találtuk tökéletesnek a következő hónapokra szánt kiemelt sorozatunk bemutatására – mondta Karin Heijink, a Viasat World médiavállalat (amelyhez többek között az Epic Drama csatorna tartozik) tartalmakért és termékekért felelős alelnöke. – Igyekszünk a legjobb drámákkal feltölteni a műsorfolyamot, és már magunk is izgatottan várjuk, hogy a Lángoló világ Közép- és Kelet-Európa képernyőire kerüljön. Igen magas befektetést követelt ez tőlünk, de elkötelezetten vállaljuk a csatorna színvonalának fenntartását.
  
  A Lángoló világ a konfliktus minden oldalát bemutatva, Európa országaiban – Lengyelország, Franciaország, Németország és Nagy-Britannia – járva meséli el a II. világháború történetét hétköznapi emberek életén keresztül. A szívszorító, több szálon futó dráma során nyomon követhetjük az egyes országok karaktereinek egymásba fonódó sorsát. A sorozat az említett neveken túl olyan színésznagyságokat vonultat még fel, mint az Oscar-díjas Helen Hunt, az Emmy- és BAFTA-díjas Sean Bean és az Oscar-jelölt és Laurence Olivier-díjas Lesley Manville.
  
  A hét epizódból álló első évad 2019. november 10-én 21 órakor rajtol hazánkban, dupla résszel, és egészen december közepéig biztosítja az izgalmakat a vasárnap estékre.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 rumahoy    no strings attached    the kooks    merlin    coheed and cambria    marian cosma    oasis    hailee steinfeld    rutkai bori    los vegas    karácsony    obey the brave    tower heist    savage messiah    discomfort    resident evil    gustafsson    twin temple    the hated tomorrow    roger faxon    arkan    szerelmek    smárton trio    képzelt város    dr. living dead  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!