hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
hírek   2019. szeptember 13. péntek   07:36
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Akvárium Klub őszi idény


  Beköszöntött az ősz és vele együtt a klubszezon is, és ahogy azt már megszokhattuk, az Akvárium Klub most is a legütősebb élő- és elektronikus zenei programokkal készül az őszi-téli szezonra. Többek között itt tartják majd szeptemberben a Telekom Electronic Beats fesztivált, és idén is a klub ad otthont a Budapest Ritmonak.
  
  Az Akvárium Klub évről-évre világsztárok sorát hozza el Budapestre. Így történt ez a nyáron is, amikor a Sun & Soda keretében három alkalommal változott mini oázissá az Akvárium terasza, és teltház előtt játszott Sasha, Guy J & Henry Saiz, valamint a Gus Gus. Az őszi-téli szezonban sem lesz másként, hiszen már szeptemberben elkezdődik a programdömping és érkezik a Telekom Electronic Beats szeptember 19. és 21. között, olyan menő nevekkel, mint a Modeselektor, a Sevdaliza vagy a Motor City Drum Ensemble.
  
  Októberben ismét az Akvárium Klub lesz a CAFé Budapest egyik kiemelt helyszíne. A Hangvető és a CAFé Budapest szervezésében megvalósuló Budapest Ritmo idén is birtokba veszi a klubot és október 4-6. között a világzene legjobbjait hozza el, a portugál fado-tól a balkáni rezesekig, szájbőgőtől a cumbiáig számos érekes zenei műfajjal ismerkedhet meg a közönség.
  
  Koncertek terén sem lehet hiányérzetünk az őszi szezonban, hiszen már dupla teltházas a Skillet novemberi koncertje, emellett pedig nemzetközi fronton olyan fellépők érkeznek a klubba, mint a Hooverphonic, William Fitzsimmons, Adam Naas, Scarlxrd, The Asteroids Galaxy Tour, The Wooten Brothers és a Front 242. Persze itt lesznek a hazai kedvencek is: az Akváriumban mutatja be legújabb lemezét az Elefánt, az Erik Sumo Band, az Ethnofil, a Blahalouisiana és az Ocho Macho, szülinapi bulival érkezik a Firkin, a New Level Empire és a DLRM, itt mutatkozik majd be a Talk2Night, Halloweeni bulit tart a Jetlag, visszatér a Subscribe, de koncertet ad majd többek között az Analog Balaton, a Down for Whatever, a Soulwave, Péterfy Bori & Love Band, a Konyha és a ByeAlex és a Slepp is.
  
  Természetesen az Akvárium – ahogy eddig is – messze kiemelkedik az elektronikus zenei felhozatal terén. Olyan világklasszis sztár DJ-k érkeznek majd, mint Jan Blomqvist + Band, Roni Size, Enrico Sangiuliano, Hernan Cattaneo, Paula Temple, Deborah De Luca, Andy C & Dillinja, Pan-Pot, Adriatique és ahogy azt már megszokhattuk, idén is Pre-NYE bulival érkezik a Kollektiv Turmstrasse.
  
  A nyár folyamán ráadásul a KisHall is megújult: új, nagyobb kiszolgáló felületet, valamint egy VIP területet is kialakítottak, illetve a terem dizájnja is felfrissült. Emellett egy teljesen új hangrendszerrel szerelték fel a KisHallat, így a tökéletes hagzás garantált. Érdemes kipróbálni!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 disztraktor    konflikt    carlos santana     2021. november 26.    adrenaline mob    org4org    jaffa    reese witherspoon    nightwish    short sharp shock    fit for an autopsy     jonathan liebesman    reggae    s-modell    álomháború    kálloy molnár péter    lugosi lászló    jancsi és juliska    paso    eye beyond sight    hory gergely    good knives    uneath    eron mezza    killed with hate  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!