hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2019. július 18. csütörtök   15:21
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Már dübörög a Campus Fesztivál


  Többek között a Quimby, a Bagossy Brothers Company, és a Margaret Island koncertjével nyit Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseménye, a debreceni Campus Fesztivál.
  Idén 18 programhelyszínnel készültek a szervezők, a sokszínűség, a biztonság, a komfortosság és a környezetvédelem jegyében. Úgy tűnik, a siker idén sem marad el, a fesztivál iránti érdeklődés már most várakozáson felüli.
  
  A zenei programkínálatban tíz kiemelt külföldi fellépő érkezik a Campusra, többek között az MTV-hőskorának két kedvenc rap-rock/hardcore/skate punk zenekara, a Dog Eat Dog és a Limp Bizkit, a mediterrán világ egyik legfelkapottabb dj-jé, Willy William és a norvég zenei producer és DJ, Alan Walker. Mintegy ezer zenész fordul meg a fesztivál négy napja alatt, a 248 zenei fellépőből a szervezők nem hagyták ki a helyi tehetségeket sem, több mint 60 debreceni zenekar és dj lép színpadra.
  
  Nem egészen egy hét alatt, közel ötszázan építették fel a Nagyerdei Stadion szomszédságában elterülő fesztiválvárost, amit csúcsidőben körülbelül kétezer fő üzemeltet majd. A mai, nulladik napi programkínálat után a teljes fesztiválterületet csütörtöktől vehetik birtokba a látogatók. Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató elmondta, hogy idén is sikerült magas színvonalú, országosan is kiemelkedő fesztivált összehozniuk, köszönhetően a szervezők áldozatos munkája mellett a támogatóknak, a debreceni vállalkozásoknak, a Debreceni Egyetemnek és Debrecen városának.
  A Debreceni Egyetem évek óta növekvő népszerűségének egyik meghatározó eleme a Campus Fesztivál, a Nagyerdei Stadion mellett, mintegy 1200 négyzetméteren mutatkozik be az egyetem szinte valamennyi kara, több tanszék és szervezeti egység.
  
  Új fejezet kezdődik 2019-ben a Campus Fesztivál életében. A Debrecenben egyre népszerűbb Békás-tó területén a Campus Fesztivál kísérő eseményeként július 19-én és 20-án a művészeté lesz a főszerep! Idén mutatkozik be első alkalommal a Campus ART, ahol a látogatók megismerkedhetnek a művészetek színes világával és interaktív módon kipróbálhatják, melyik művészeti terület áll hozzájuk legközelebb.
  
  A Campus Fesztivál családi eseményként is a köztudatban van. Idén első alkalommal - a fesztivál szomszédságában - a Vidámparkban egy külön fesztivál várja a gyerekeket! A Campus KID egyszerre mutatja be a digitális és virtuális világ játékainak hazai hőseit és a hagyományos játékok világát. Egy helyen találkozhatunk a YouTube, a TikTok és a Fortnite birodalmának legnépszerűbb hazai szereplőivel és számos régivágású mesehőssel.
  
  A Campus Fesztivál a számos programon és attrakción kívül több közérdekű és kényelmi szolgáltatást kínál. A fesztivál területén idén is kártyával lehet fizetni. Fizetésre Unipass és DEKa kártyával, HelloPay fesztiválkártyával valamint bármely kereskedelmi bank érintésmentes bankkártyájával lehetséges.
  A Campus nem véletlenül büszke a legkomfortosabb fesztivál címére: kulturált beltéri mosdók, a stadion területén rengeteg angol wc, a főbejárat közelében nagy kapacitású kerékpártároló és korszerű értékmegőrző, laptop- és telefontöltési lehetőség, DKV jegypont, nagy választékot nyújtó szupermarket, mobil kormányablak, valamint szakképzett egészségügyi személyzet biztosítják a fesztiválozók kényelmét és biztonságát. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a közrend és a közbiztonság fenntartására a fesztivál ideje alatt. Fontos, hogy a résztvevők figyeljenek magukra, egymásra és a vagyontárgyaikra is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 over my dawn    taking back sunday    due date    thor    lord    debustrol    cattle decapitation    urma    limbless    mezumm    exploited    feszt.hu    mortician    jimi hendrix    the karate kid    jason biggs    barba negra track    kelet-nyugat    lakatos róbert    john sykes    malacka és a tahó    the secret    mickey rourke    dalai láma    v.iv fesztivál  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!