hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2019. július 8. hétfő   15:56
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kedden utcakarnevállal rajtol az EFOTT


  2019. július 9-15. között bő 200 fellépővel és az eddigi egyik legerősebb headliner listával zajlik az EFOTT. A Velencei-tó partján ott lesz idén Rita Ora, Gianluca Vacchi, a Scooter, a Brooklyn Bounce, Borgore és Tujamo, de a közönségkedvenc magyar zenekarok között sem igen találunk olyat, aki ne tenné tiszteletét a – nem csak – egyetemisták fesztiválján.
  Tankcsapda, Halott Pénz, Wellhello, Majka, Kowalsky meg a Vega, Brains, Follow The Flow, USNK, Punnany Massif, Szabó Balázs Bandája, Anna & the Barbies, Irie Maffia, Péterfy Bori & The Love Band, Belga, ByeAlex és a Slepp, Necc Party… és még sokan mások, akik az idei EFOTT 13 zenei helyszínén megfordulnak. Köztük Caramel, aki idén először jelenik meg a fesztivál életében.

  
  – A zenésztársaktól folyamatosan hallani, hogy az EFOTT-on milyen jó a hangulat és milyen szuper a közönség. Mi nem számítottunk arra, hogy egyszer majd minket is felkérnek a szervezők, de nagy öröm ez számunkra. Kiemelten készülünk is rá, mind hangzásban, mind látványban igyekszünk odatenni magunkat – árulta el Caramel. – Talán olyan ember nincs is, aki ne ismerné az EFOTT-ot, számomra pedig a 2019-es év egyik legkülönlegesebb fellépésének ígérkezik. Egy fesztiválon szerintem többet tesznek a fiatalok is, hogy jól érezzék magukat – én pedig imádom, ha velem együtt éneklik az érzelmesebb dalokat.
  
  Caramel elmondása szerint látványos, feszes műsorra készül, és a legnagyobb fejtörést az okozta neki, hogy 100-120 dalából megtalálja azt a húszat, amivel feledhetetlen élményt nyújthat a Velencei-tó partján:
  
  – Mindenképpen szeretném átérezni a „csak szabadon” mottót, ezért nem csak a koncert erejéig maradok. Ezzel kapcsolatban egyébként is jó tapasztalataim vannak: ezek a mai fiatalok nagyon kulturáltan viselkednek, tapintatosak szoktak lenni és hagynak szórakozni, ha magánemberként veszek részt egy-egy buliban.
  
  A keddi nyitónapon a hetijegyeseket egy zászlóparádéval és utcakarnevállal emelik be a fesztiválhangulatba – ekkor zenészek járják körbe a területet, az efottózókat egy óriási tábortűzhöz trombitálva. Ott a Follow The Flow énekese, Szakács Gergő várja őket baráti hangulatú, egy szál gitáros akusztik koncerttel. Mindezt másnap egy giccspartyval tetézik. A különleges zenei ötletek egyébként egészen az utolsó napig fellelhetők lesznek a 2019-es EFOTT-on, amikoris az EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic úszik majd a rivaldafényben, Király Viktor, Kollányi Zsuzsi, Nági, Szakács Gergő és Szivák Zsolt közreműködésével.
  
  EFOTT, csak szabadon...



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 niok alapítvány    badacsony    black veil brides    guns n’ roses    she past away    specko jedno    marigold hotel    the iron maidens    evolution    bognár szilvia    amaranthe    amerika kapitány    sonar    jancsi és juliska    asphyx    gaya arutyunyan    jarboe    mole listenig pearls    blind channel    nyers    metapay    jim toth    rock beach    the dead lay waiting    zagar  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!