hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2019. május 23. csütörtök   04:37
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Elindult a világ első közösségi autókereskedése


  Egy éven belül a legismertebb magyar autókereskedéssel foglalkozó oldal lenne a WOOWW Cars elnevezésű új magyar startup, melynek lényege, hogy kvázi befektetés nélkül bárki nyithat magának egy online autókereskedést akár a nappalijából is. Steve Kollar alapító-tulajdonos arról beszélt, a felhasználók lényegében azzal is pénzt kereshetnek, ha a Facebookon megosztanak egy autós tesztvideót, blogot vagy egy általuk választott bármilyen autós hirdetést.
  
  Megreformálná a magyar autókereskedelmet a WOOWW Cars elnevezésű új magyar startup, és a gyakorlatban nem is állnak már messze a célkitűzéstől.
  
  Steve Kollar alapító-tulajdonos 1994-ben kezdett el autókkal kereskedni, majd hosszabb-rövidebb kihagyás után évtizedes tapasztalatát felhasználva egy szerencsés véletlennek köszönhetően applikációt fejlesztett az autóvásárlási folyamatok leegyszerűsítésére.
  
  „Fél évvel ezelőtt az egyik partnerem megkért, hogy rakjam ki a tartós bérletben lévő autóját a Facebook-oldalamra. Nagyon rossz konstrukcióban lévő kocsiról volt szó, nagyon magas havi díjjal, mégis rengetegen jelentkeztek rá. Ekkor gondoltam arra, hogy ennél azért jobbakat is ki lehetne ajánlani, ezért felkerestem importtal és tartós bérlettel foglalkozó autókereskedőket” – emlékezett vissza a kezdetekre Steve Kollar.
  
  A weboldalon keresztül ma már bárki kedvére válogathat a hatalmas választékból. Az autókat a vállalat hitelbírálat után megvásárolja a vevőknek, a járművet beszállítják az országba és egy több fázisos kontrollon is keresztül megy, így ellenőrzik az eladó által megadott paramétereket. Mindent automatizáltak, tehát ha valaki kiválaszt egy autót, 15 percen belül megtudja, hogy a járulékos költségekkel összesen mennyibe kerül majd az.
  
  „Anno nem gondoltam volna, hogy autókereskedelmet lehet online nyitni, de mára ez a legkönnyebb mindenki számára. A vevők fotókat és minden más fontos információt látnak az autókról, bizalommal fordulnak hozzánk, ennek is köszönhető, hogy az ügyfeleink 98 százaléka csak akkor látja a vásárolt kocsit, amikor már beérkezett hazánkba” – magyarázta Steve Kollar.
  
  Szerinte a hagyományos autókereskedelem megmarad, de az embereknek arra van igényük, hogy minél szélesebb adatbázisból tudjanak választani. Ezzel időt is tudnak spórolni, ami fontos, mert senki nem akár már egy napig menni egy autó után.
  
  Az úgynevezett vevőszippantó oldalba belekerültek az autóélmény szolgáltatások is, így például a Tesla tesztvezetés vagy a régi autók bérbeadása is.
  
  A WOOWW Cars mindenkit ki tudsz szolgálni, legyen egynapos vagy több éves a cége. Most indul a magánszemélyes üzletáguk is, ahol magáneladók és kereskedők díjmentesen tudják majd feltenni a platformra az autókat, melyek finanszírozási részét a startup menedzseli.
  
  A kereskedés attól közösségi, mert a felhasználók akár úgy is kereshetnek pénz, ha a Facebook-oldalukon megosztanak egy autós tesztvideót, egy blogot, vagy egy általuk választott bármilyen autós hirdetést. Ha az ezekből a bejegyzésekből generálódott ügyfelek csak két év múlva vásárolnak a startupon keresztül, akkor is jár a jutalék nekik. Ezeket a folyamatokat pedig pontosan nyomon tudják követni a saját webirodájukban.
  
  Az ötperces regisztrációt követően a cég átadja az adatbázisát illetve az autóértékesítéshez szükséges munkafolyamatot is. Így tulajdonképpen bárki nyithat autókereskedést a saját otthonából pénzbefektetés nélkül, mégis elég jó bevételre tehet szert egy egyszerű marketingtevékenységgel.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 30 seconds to mars    barátság extrákkal    taking back sunday    demi moore    vojnits    dave mustaine    ahab    trent reznor    abraham lincoln    georgie henley    bill clinton    clint eastwood    jerry lee lewis    sárvári zita    első osztályú vidéki srácok    afgrund    macbeth    gwyneth paltrow    kerecsensólyom    diesel    hinayana    heaven steet seven    the man-eating tree    the hives    hollywoodoo  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!