hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
hírek   2019. február 20. szerda   04:29
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Összefogtak a sztárok a leukémiás kisfiúért


  Súlyos betegségben szenved a 14 éves focista, Vietorisz Áron. Karácsony másnapján közölték a szörnyű hírt a családdal: az orvosok leukémiát diagnosztizáltak. A Debrecen DLA U14-es csapatát erősítő kisfiú gyógyulásáért összefogtak a magyar sztárok. Jótékonysági álarcosbálon gyűjtenek pénzt Áron felépüléséért. LL Junior, Varga Viktor, Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie”, Antonyo, Mardoll és Burai Krisztián is fellép a Vietorisz Áron tiszteletére rendezett gálaeseményen.
  
  Vietorisz Áron két hónappal ezelőtt tudta meg, hogy súlyos betegségben szenved. Édesapja a DVSC-től kért segítséget, hiszen a kisfiú betegsége miatt elvesztette a munkáját, ugyanis 24 órában Áron mellett van.
  
  „Nagyfiunk, Áron december elején megbetegedett, vírusos torokgyulladása lett. Ezt kezelték, de a láz csak nem múlt el, ezért vérvételre küldték. Ott kiderült, hogy alacsony a fehérvérsejtszáma. Ezután kerültünk a hematológiára, ahol vírusfertőzésre gyanakodtak, sűrű kontroll alatt tartották. Állapota nem javult, emiatt csontvelő-biopsziát végeztek, nem sokkal később egyértelművé vált, hogy Áron leukémiás. Aznap el is kezdték kezelni, és azóta is kemoterápián van”- mondta el korábban a fiú édesapja.
  
  A négytagú család Debrecenben él albérletben, egy kis panellakásban. A szülőknek márciusig meg kell teremteniük a lakásban a steril körülményeket, hogy Áron hazatérhessen a kezelések után. Ez az átalakítás komoly anyagi megterheléssel jár, hiszen az édesapa elvesztette a munkáját, így a család segítségre szorul. A magyar zenészek, táncosok, előadóművészek, énekesek és DJ-k egy emberként fogtak össze Vietorisz Áron gyógyulásáért és egy jótékonysági gálaeseményen gyűjtenek a kisfiú családjának.
  
  „Szociálisan érzékeny vagyok, mióta az eszemet tudom! Hiszek a Jó Istenben és a gyerekek ártatlanságában. Azt gondolom, hogy felelős vagyok azokért a dalokért, amiket előadok. Mint magyar állampolgár, kötelességemnek érzem, hogy segítsek a rászorulóknak. Mint közszereplő, duplán annyira kötelességemnek érzem mindezt. Mint művész, örülök, hogy felhívhatom a figyelmet a fontos ügyekre” – mondta el LL Junior, akinek számos előadóművész követi példáját és a jó ügy érdekében állnak színpadra. „Február 28-án a Story Budapestben mindannyian Áron gyógyulásáért zenélünk, táncolunk és énekelünk. Az esemény teljes bevételét felajánljuk az ő gyógyulásáért” – mondta el Antonyo, aki Lauerhez és Jabin Petihez hasonlóan aznap este a jó ügy érdekében áll be a DJ pult mögé.
  
  A rendezvényen Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie”, Sáfrány Emese Aleska, Varga Viktor, Mardoll és Burai Krisztián is fellép. Áron édesanyja, Vietorisz Zsuzsa elmondta, hogy nagyon hálás az előadóknak és hozzátette: fia jelenleg nem érintkezhet a külvilággal, ugyanis a kezelések miatt fennáll a fertőzés kockázata. „Áronom jelenleg bent fekszik az onkológián, mert a kemótól egyre rosszabb lett a vérképe. Sokszor kap vért, meg thrombocytát. Nagyon kell vigyázni, mert a fertőzéseket ilyenkor sajnos nagyon könnyen összeszedheti. Elég fáradékony a kezelések miatt”- mondta el Áron édesanyja. A rendezvény szervezői a jegyeladásokból befolyt összeget Vietorisz Áron családjának ajánlják fel, valamint a megbízható civilszervezeteket összefogó CS.A.K. Alapítvànyon keresztül egy gyűjtést is elindítottak a kisfiú családjának.
  
  Ha te is szeretnél segíteni, akár 100 forinttal is, akkor adományodat erre a számlaszámra küldd el:
  10300002-10665868-49020016 MKB Bank
  Közlemény rovatba írd bele: 28y28k Áron



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amanna bemutatja legújabb dalát „Valamiér´”
Trash Boat kiadja a „Break You” című legújabb dalát
Megérkezett a Banks Arcade a Self Help című vadonatúj dala
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 paul rudd    disco ensemble    headbangers ball     2021. november 26.    shades of grey    balaton    leander kills    devourment    summer nights    hó márton    kissi´ dynamite    csík    goulasch exotica    victor hugo    moulin rose    robert downey jr.    divine damnation    volt fesztivál    delfines kaland    gus van sant    bin-jip    szelíd teremtés    egri jános    vices & virtues    gesztelyi nagy judit  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!