hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2018. április 11. szerda   09:30
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on
A szervezők közzétették a legnagyobb színpadok ütemtervét

  Az ausztrál utcazenész már szinte hazajár Magyarországra, de rajongói el is várják ezt tőle. A folyamatosan új és így megunhatatlan zenét komponáló Dub FX 2018. július 10-16. között az EFOTT-on lép majd újra színpadra olyan világhírű fellépők mellett, mint John Newman, Jessie J, Lost Frequencies és a Volbeat. A páratlan nemzetközi felhozatal mellett természetesen a hazai kedvencekről sem feledkeznek meg a szervezők – sőt az idén a vártnál hamarabb közzétették a fellépők névsorát - a program.
  
  Benjamin Stanford karrierjét a Twitch nevű zenekarban kezdte, amelyet egy debütáló album megjelenése után otthagyott, majd rögvest szólókarrierbe fogott. Európában már mindenki Dub FX-ként ismerte meg, ahol különleges zenéjétől hangosak voltak az utcák. A dalait egytől-egyig profin megalkotó előadó egymaga hozza össze világhírű slágereit. Zenéjéhez loop és effekt pedálokat használ, amelyeket saját beatbox, rap, baseline és énekhangjával kever, mindezzel pedig olyan hatást ér el a színpadon, mintha egy teljes zenekar játékát hallgatnánk. Legkedveltebb stílusait szívesen vegyíti, így alkotja meg az összetéveszthetetlen Dub FX hangzást reggae, drum&bass, hip-hop és jazz ötvözésével.
  
  Dub FX elmondása szerint imád Magyarországra jönni, odavan a magyar életstílusért és a kultúráért. Ha utcazenélésről van szó, Budapestet említi kedvenc városának – legnagyobb sikerének ugyanis az egykori, Erzsébet téri fellépését tartja, de megesett már az is, hogy egy magyar tetoválóművész miatt érkezett hazánkba. Mint mondja, az EFOTT-ra különleges szeretettel készül, megtapasztalta már ugyanis, milyen bulira képesek az egyetemisták.
  
  – Dub FX harmadjára látogat meg minket, és nem sokat hezitált, amikor megkapta a felkérésünket. Azt gondolom, ezzel sikerült újra kedveznünk az őt visszaváró rajongóknak, de egyébként is célunk a 2018-as fesztiválon, hogy minden létező műfajt felvonultassunk. Úgy tűnik, a látogatók is értékelik ezt, jegyértékesítésünk rekordszámokat mutat, könnyen meglehet, hogy némely napok jegyelővételi lehetőségét le kell zárnunk – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató, aki egyúttal bejelentette, hogy idén a szokásosnál hamarabb, már április 10-étől elérhetővé teszik az EFOTT öt legnagyobb színpadának fellépőlistáját.
  
  Az eddig bejelentett legkedveltebb hazai nagyokat a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és Majka&Curtis is erősíti, de nem marad távol a Brains, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Cloud 9+, a Kowalsky meg a Vega és Szabó Balázs bandája sem. Mellettük igazi kuriózumnak számít Rúzsa Magdi koncertje is, aki idén vesz részt először az EFOTT életében. The Biebers, 30 Y, Mary PopKids, Belga, Hősök, Animal Cannibals vagy akár Metzker Viki – úgy tűnik, lesz bőven miből válogatni.
  
  EFOTT – csak szabadon…



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 antropofagus    mc verse    rupert grint    faithless    the last days of jesus    a strom of light    pop ivan    morcheeba    rutkai bori    bérczesi róbert    blythe    demoshow    ulver    deti picasso    intronaut    fekete sereg    exciter    gregorian    antal nimród    nvyllund    kiske    the poster boy    jennifer garner    twin cobra    tommy lee jones  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!