hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2017. augusztus 17. csütörtök   17:02
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A nyár legjobb napjai még csak most jönnek: indul a SZIN


  Egy hét és vége a nyárnak, azonban még mielőtt szomorkodni kezdenénk ne feledjük, a java még hátra van, ugyanis augusztus 23-án indul a Szegedi Ifjúsági Napok, a legjobb módja annak, hogy emlékezetesen zárjuk a nyarat.
  
  A SZIN az ország egyik legrégebbi fesztiválja – jövőre ünnepli 50. születésnapját – a régi recept, a több ezer egyetemista, a Tisza-part és persze a szuper koncertek pedig remek ellenszerei a nyárvégi szomorúságnak. Idén bőven lesz is okunk a boldogságra, többek között olyan előadók lépnek fel a SZINen, mint Naughty Boy, az Enter Shikari, Inna, a Halott Pénz vagy éppen a Tankcsapda.
  
  Persze a SZIN a zenei műfajok terén is igazán sokszínű, a kemény vonalas muzsikáktól kezdve az elektronikus és világzenén át a pop előadóig mindenki képviselteti magát.
  
  A napfény városában már szerdán indul a buli, ahol a post-hardcore Enter Shikari állati energiáival durrantja be a Borsodi Nagyszínpadot dubstep, trance és drum and bass ütemekkel átitatott dalaikkal, utánuk pedig a Tankcsapda folytatja.
  
   De itt lesz még velünk Naugthy Boy is, aki egy külön, exluzív live show-val és legnagyobb slágereivel érkezik a SZIN-re az utolsó napon. Táncoltat még Inna és Észtországból érkezik hozzánk NOËP, aki indie inspirálta dalait keveri dance ütemekkel. A világzene szerelmeseinek is lesz különlegesség: a Shantel&Bucovina Club Orkestar a legnagyobb tömegeket megmozgató fesztiválokon lép lep a Glastonbury-től a Szigetig, érkezik a“Balkán rezeseinek királya” Boban Markovic és zenekara és visszatér az őrületes táncmulatságairól híres Russkaja, akik szívükbe zárták Szegedet és fáradhatatlan közönségét.
  
  A hazai szakma színe-java is „felvonul” a Tisza-parton, a folyamatos táncról olyan előadók gondoskodnak, mint a Halott Pénz, a Wellhello, a Blahalouisiana, a helyi kötődésű Honeybeast, az idén 10 éves Budapest Bár, a Csík zenekar a Kürtős Tanáccsal kiegészülve, a Brains, a Vad Fruttik, a 30Y és a Random Trip is.
  
  Persze, a koncerteken túl is bőven akad látni és tennivaló a SZIN-en: minden délután lesz Dumaszínház, idén több medencében is megmártózhatunk a fesztivál területén és több tucat civil szervezet, egyesület, alapítvány és intézmény is felvonul játékaikkal és különféle ismeretterjesztő programjaikkal.
  
  A SZIN arra is büszke, hogy nemcsak, hogy a legnagyobb múltra visszatekintő hazai fesztivál, de az egyetlen Greener Festival díjas rendezvény is Magyarországon. Nem hiába érdemelte ki ezt a címet, ugyanis olyan öko-rafináltságokkal hívják fel a figyelmet a környezetvédelemre és dolgoznak azon, hogy minimalizálják a fesztivál ökológiai lábnyomát, mint a tavaly nagy népszerűségnek örvendett Jégpohár, az Ehető kanál, a Szalma Szívószál, a RE:kocsma vagy éppen a Komposzt WC.
  
  A visszaszámlálás tehát elindult, augusztus 23. és 26. között indul a nyár legnagyobb búcsúztatója a SZIN. Ne hagyd ki te sem!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 endless main    szerelem    pig destroyer    james cameron    pretty maids    norther    the clash of the titans    dreamrites    gravefruit    malice mizer    jucifer    josh brolin    dark funeral    thrashfest    bognár szilvia    the smurfs movie    szarka gyula    harry potter    kassák lajos    dave grohl    thom yorke    scott pilgrim    worning    elm street    grinderman  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!