hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2017. április 4. kedd   17:57
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Újab nevekkel bővült a SZIN programja


  A korábban bejelentett nevek, így Inna, az Enter Shikari és Naugthy Boy valamint a legnagyobb hazai fellépők mellé érkezik a Szegedi Ifjúsági Napokra – mások mellett – a holland legenda, Ferry Corsten, a legnagyobb fesztiválok kedvence, Shantel & Bucovina Club Orkestar vagy a holland elektro-mágus, Cesqeaux. A SZIN augusztus 23-26 között várja vendégeit a napfényes Tisza-partra.
  
  Az idei Szegedi Ifjúsági Napok egyik vendége lesz egy igazi holland legenda, Ferry Corsten, aki különböző művészneveken már a 90-es évek végétől publikálta slágerlistás kislemezeit, mint Európa egyik első számú trance DJ-je. Jön a SZINre a bukovinai felmenőkkel rendelkező, de Németországban született Stefan Hantel, napjaink egyik legjobban pörgő világzenei előadója. A Shantel&Bucovina Club Orkestar a legnagyobb tömegeket megmozgató fesztiválokon lép fel, legyen szó akár a Montreux-i Jazzfesztiválról, a Glastonbury-ről vagy a Szigetről. Szegeden lesz szintén elementáris erejű muzsikájával a “Balkán rezeseinek királya”, Boban Markovic és zenekara. Dave Seaman zenei pályafutása 1987-ben kezdődött, amikor 19 évesen megnyerte az angol D.M.C. bajnokságot. 1991-től DJ karrierje folyamatosan ívelt felfelé és legalább ugyanekkora erővel tört előre, mint produceri munkássága. Játszott Anglia talán összes fontos klubjában, bejárta az egész világot, többször járt már hazánkban, most a SZIN-re érkezik majd.
  
  Szintúgy a “napfény városában” szerepel majd az egyik legnagyobb holland elektro-mágus, Cesqeaux, aki fellépett már a Tomorrowland Brazil, Tomorrowland Belgium fesztiválokon, most végre a SZINen is, és jön Szegedre az egyik legismertebb holland sikergyáros, kiadójának fénylő csillaga, DJ Mike Cervello is, valamint a SZINen játszik majd Robert Babicz, a lengyel származású zenei producer, mastering guru, aki mára az egyik legkomolyabb név a szcénában.
  
  Két mindenre elszánt, kreatív és komoly szakmai múlttal rendelkező drum´n´bass DJ, illetve producer áll a Calyx & Teebee néven lassan tíz éve pörgő, világszerte nagy sikereket arató produkció mögött. Ők ezúttal a Szegedi Ifjúsági Napok közönségét pörgetik majd meg . A női vonalat képviselő DJ VONDA7 számára óriási évnek ígérkezik 2017, úgyhogy a SZIN közönsége örömmel teli várakozással készülhet a nyárvégi bulira.
  
  És érkezik az észt művész, aki NOËP néven vált ismertté a szcénában, zenéje tökéletes keveréke a merész dance produkcióknak és a fülbemászó, indie inspirálta dallamoknak.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 as heavens collide    subsonica    intercom    őz zsolt    no strings attached    hegyalja fezstivál    jaume collet-serra    zoolander    headbangers ball    kraanium    guano apes    empire of the sun    yellow spots    rózsakő    omega lithium    extrema    deli-kutt    trabant    the nick rivers    lars ulrich    barabás lőrinc    tarja    vágtató csodaszarvas    septic flesh    henry homesweet  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!