hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2016. december 6. kedd   20:01
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tripla szülinap az 5 napos jubileumi Fishingen – elindult a jegyelővétel –
FISHING10 / KISPÁL30 (lenne) / LOVASI50 (lesz)

  A 10. Fishing on Orfű 2017. június 20-24. között kerül megrendezésre, a jubileumi fesztiál tehát 5 naposra duzzad, egy különleges keddi nappal kiegészülve. Ezen a napon – csakúgy, mint a legelső Fishing nyitónapján – az akusztikus produkcióké lesz a főszerep. Fellép a Csík zenekar, Ferenczi György és a Rackajam, a Budapest Bár, a nap fénypontja pedig a pont aznap(!) 50 éves Lovasi András csendesülős koncertje lesz.
  
  Lovasi első zenekara, a (jövőre 30 éves) Kispál és a Borz 1996 óta tartott rendszeresen ún. csendes-ülős koncerteket, különleges vendégekkel, áthangszerelt vagy épp lecsupaszított dalokkal. Ez a hangvétel később önálló életre kelt egy szólólemez erejéig (Bandi a hegyről, 2001), majd a Kiscsillagban is folytatódott, az idei Semmi konferencia c. előadás zeneanyagába torkollva. Adta magát tehát ez a forma, hogy, – mintegy hidat képezve Lovasi szerzői-előadói korszakai között – az első 50 év legjobb és legfontosabb dalai így kerüljenek színpadra június 20-án, Orfűn. Az est vendégei között ott lesz Kispál András és Dióssy Ákos is, hogy a Kispál-univerzum legfontosabb dalai is elhangozhassanak.
  
  De itt még nem érnek véget a 10. Fishing szülinapos vonatkozásai. A jubileumi fesztivál zárásaként szombat este a nagyszínpadon egy különleges, alternatív zenei gálaműsorra kerül sor. Minden alternatív lesz, a tűzijáték, a jelmezek, a lézershow, de leginkább a slágerek: hiszen a 10 éves Fishing emblematikus dalai, a legfontosabb alternatív slágerek hangzanak majd el a fesztivál kedvenc és meghatározó előadóitól. A végén pedig... nos, a vége maradjon meglepetés tavaszig, ekkor a fesztivál kijön egy rendkívüli videoklippel, amiből már sejteni lehet, hogy mi is lesz a korona a gálán.
  
  2017. november 11-én Lovasi András a Budapest Arénában is színpadra viszi életpályáját összegző, az első 50 év legjobb dalait bemutató Lovasi50 c. rendkívüli műsorát.
  
  SZÜLINAPI FESZTIVÁLHIMNUSZ / HIPERKARMA DALPREMIER
  A fesztivál rendkívül büszke arra, hogy egy számára nagyon fontos és meghatározó zenekar új dala lehet a jubileumi fesztivál himnusza. Örömmel mutatjuk be a Fishing on Orfű 2017-es fesztiválhimnuszát, amely a Megünnepelni jó c. vadonatúj hiperkarma dalra készült. A dal a jövőre érkező új hiperkarma-lemez előfutára.
  
  A 2017-es VÉDŐSZENT: LÉVAI BALÁZS
  A szervezők keresve sem találhattak volna alkalmasabb védőszentet a 10 éves fesztiválnak, mint Lévai Balázs. Balázs már az első Fishing legelső koncertjén színpadon állt a legendás Only Tonite basszusgitárosaként, ahol többek között Rátgéber Lászlóval és Leskovics Gábor Lecsóval játszottak örök punk klasszikusokat. Balázs mindig is szoros kapcsolatban volt a fesztivállal, gondoljunk csak az általa levezényelt tóátugrásokra, fröccstúrákra, a 2013-as Kispál-gála megrendezésére vagy a Lovasi-könyvre. Azt nem is elmítve, hogy a kezdetek kezdetén ő rendezte a Kicsillag Fishing on Orfű c. dalához készült klipet. Balázs mind a zenei, mind a szabadidőprogramok tekintetében szerves része lesz a 10. Fishing számos eseményének.
  
  A TŰZHÖZ KÖZEL
  A jubileumi fesztivál egy új helyszínt is bemutat: A tűzhöz közel színpad egy intim, bensőséges helyszín lesz a fesztivál felső részén elterülő erdőben, pár perc sétára a Borfalu színpadtól. A természet ölén elhelyezett minimál-színpadon egyszálgitáros koncertek, zongorás szerzői estek kerülnek megrendezésre, valamint a helyszínre – a fesztivál története során először – beszivároghat a komolyzene vagy akár a jazz is.
  
  KÜLSŐ HELYSZÍNEK
  Az utóbbi években már elővételben teltházas Fishing hosszú idő óta hangoztatja, hogy a fesztivál nem növelheti területét, a Panorama Camping adottságai tökéletesek számára. A szervezők 2017-ben a fesztivál és Orfű életét is új külső helyszínekkel igyekszenek tovább pezsdíteni, melyek leginkább a település központja köré csoportosulnak majd.
  • Lesz színházi helyszín, melynek programját a fesztivál a Pécsi Országos Színházi Találkozó, azaz a POSZT stábjával közösen állítja össze.
  • Lesz folk-helyszín, ahol táncházzal, folk koncertekkel várják az érdeklődőket – a programot a Fonó Budai Zeneházzal közösen alakítja ki a fesztivál.
  • Lesz gyerek-kuckó, ahol gyerekprogramokkal, gyerekkoncertekkel, gyerekmegörzővel, valamint számos családbarát programmal is készülnek a szervezők.
  További részletek hamarosan!
  
  
  JEGYEK
  A 2017-es Fishing on Orfű fesztiválra bérletek, valamint keddi napijegyek már kaphatók a Ticketportal és a Tixa hálózataiban.
  • 5 napos bérlet (2017. június 20-24.) - 19 990 ft
  • 4 napos bérlet (2017. június 21-24.) - 17 990 ft
  • 3 napos bérlet (2017. június 22-24.) - 15 990 ft
  • Keddi napijegy (2017. június 20.) - 8 990 ft
  
  A további napijegyek a részletes zenei program bejelentésekor, 2017 márciusában kerülnek forgalomba.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 adrenaline mob    primal scream    darkfall    limp bizkit    a dog called ego    silverstein    pennywise    steel panther    atticus ross    naturally 7    james franco    slipchaos    timo tolkki    wolfsbane    ék    the last airbender    stefan kaufmann    salvus    alan rickman    infected mushroom    bognár szilvia    monstrosity    mechanical sound empire    hegyalja 2012    kalála  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!