hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2016. október 19. szerda   08:15
nincsen hozzászólás

szerző: ma
SamhainFest 2016 a Witcher 3 zenéjével
2016. november 4, KVLT BP



  Fantasy & folk minifesztivál külföldi zenekarokkal november 4-én Budapesten!
  
  Samhain idején elhalványulnak a világok közti határok, az ősi mágia pedig pogány muzsika képében születik újjá november 4-én a KVLT BP színpadán. Az Old Buso Productions első koncertje 4 külföldi és 2 hazai zenekar közreműködésével igazi fantasy & folk minifesztivál lesz mindössze 1500 forintért!
  Az idei SamhainFestet a fiatal fővárosi Eluveitie-tribützenekar, az Eravistae nyitja, akik tavaszi indulásuk óta immár többször bizonyították elhivatottságukat a modern vonalas kelta folk metal és annak zászlóvivői irányába. Ezúttal is nagyszerű bemelegítésre számíthatunk!
  
  A felvezetés után Magyarországon debütál az itthon kevéssé ismert, de hazájában, Oroszországban nagy népszerűségnek örvendő Woodscream. Hegedűvel dúsított folk metaljukban kitűnően ötvözik a szláv és nyugat-európai, kelta melódiákat, ebből kaphat ízelítőt ezúttal a hazai közönség.
  A szentpéterváriak táncra perdítő témái után epikus zúzás következik. Az est második magyar fellépője a fantasy tematikára építkező szimfonikus extrém metalos NoamutheN lesz, akik nemrégiben megjelent első nagylemezük, a The Beginning bemutatójával érkeznek a SamhainFestre.
  
  Az est egyik headlinere a márciusi teltházas bulija után ezúttal új setlisttel érkező moszkvai Kalevala lesz! A keleti szláv és finnségi népzene, dallamos metal és elbűvölő női ének keveréke egyszer már elvarázsolta a hazai közönséget – ha legutóbb ott voltál, azért; ha akkor kimaradt, azért lesz érdemes megnézni a csapatot!
  Másik headlinerként pedig büszkén jelentjük be a lengyel Percivalt, akik ezúttal egy exkluzív akusztikus műsorral látogatnak fővárosunkba! Ki ne ismerné a Witcher-sorozatot, melynek legutóbbi videojátéka 2015-ben elnyerte az Év Játéka címet? A díjnyertes műnek a nagyszerű játékélményén túl a zenéje is kitűnő, a dalok túlnyomó többsége pedig a Percival muzsikusainak szerzeménye. E bulin Lengyelországon kívül első alkalommal fog élőben felhangzani a The Witcher Live szett!
  
  A varázslatos szeánszot az Ukrajnából érkező Sventoyar fogja zárni. Kísérletezős, progresszív, súlyos riffekből, boszorkányos női énekből és igéző, cimbalmon és domrán előadott kelet-európai dallamokból összeálló muzsikájuk méltó befejezése lesz e nagyszerű estének!
  A közönség pedig a koncertek közti szünetben sem fog unatkozni: a merch pultban a zenekarok cuccain túl a Lightning Dark , Suzanne Monster és Phoenix design fantasy ihletésű kézművestermékei is jelen lesznek, így a CD-k és pólók vásárlásán túl ékszerek, ruhák, kiegészítők beszerzésére is lesz lehetőség.
  
  A SamhainFestre elővételben speciális módon, kizárólag a november 3-i Witcher Night rendezvényen lehet majd jegyet vásárolni a Barcraft 2 esport bárban (VI. ker., Bajcsy-Zsilinszky út 59.). Minden jegyvásárló ingyenes kóstolót kap a bár új italából, melyet a Witcher III elixírjei ihlettek, ráadásul az első 50 vásárló Witcher-farkasfejmedált kap ajándékba koncertbelépője mellé! Ráadásul a Witcher Night egy komplex felvezetőrendezvény lesz, hiszen egyszerre lesz a Percival zenekar közönségtalálkozója és a Witcher-fanok találkozója is.
  Természetesen másnap a koncert helyszínén is lesz lehetőség jegyvásárlásra!
  
  A SamhainFest 2016 tervezett menetrendje:
  19:00 – kapunyitás
  19:30-20:00 – Eravistae
  20:15-20:55 – Woodscream (RUS)
  21:10-21:50 – NoamutheN
  22:05-23:05 – Kalevala (RUS)
  23:20-00:20 – Percival (PL)
  00:30-01:10 – Sventoyar (UKR)
  
  A rendezvények házigazdája az Old Buso Productions, támogatója a BarCraft csapata, promóciós partnere a Folk Metal Hungary és a HammerTime Cafe. A grafikákért köszönet az Autumnwind Designnak és a Nergal-Artnak!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 run with the hunted    urne     jonathan liebesman    brittney jones    hentesek    fleshless    könnyedén    a kétballábas banda    indiana jones    kosheen    saturnus    polar bear club    rocktogon    novarock    k3    a nyugtalanság kor    kid rock    mena suvari    vinnie moore    daedelus (usa) live     natalie portman    ghymes    a dog called ego    seven kingdoms    leonard cohen  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!