hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
film [filmklub]  2016. szeptember 1. csütörtök   04:22
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Cinemax és Cinemax2 - Szakértőktől a film szerelmeseinek


  Kódolatlan hétvége szeptember 10-én és 11-én a Préda című új Cinemax-sorozat premierjével
  Szeptember 1-től megváltozik a Cinemax műsorstruktúrája annak érdekében, hogy a nézők számára még nagyobb élményt jelentsen a Cinemax programkínálata. A Cinemax és a Cinemax2 kínálja minden műfajban a legszínvonalasabb filmválogatást a film szerelmeseinek – a kiváló színészekkel és alkotókkal készült közkedvelt filmektől kezdve egészen a díjnyertes kritikai sikerekig a világ minden tájáról. Minden Cinemax-csatorna saját, egyedi programkínálattal szolgál napi 24 órában, reklámszünetek nélkül. A széles műfaji skálán mozgó, népszerű filmek ezentúl a Cinemaxon, a független filmek és kortárs klasszikusok pedig a Cinemax2-n lesznek megtalálhatók. Mindkét Cinemax-csatorna új logót kap.
  
  A Cinemax mint főcsatorna népszerű amerikai és nemzetközi filmekre koncentrál majd, és felöleli a teljes műfaji kínálatot: drámák, vígjátékok, akció- és kalandfilmek, krimik, továbbá fantasyk, sci-fik és történelmi filmek is helyet kapnak itt. A nézők sorozatokat is találnak majd a programban, melyek közt kitüntetett helyen szerepelnek a Cinemax saját gyártású sorozatai.
  
  A Cinemax exkluzív premierekkel is készül: vasárnap esténként mindig egy új, nagyszabású mozifilmre, szombat esténként pedig egy sorozatpremierre számíthatnak a nézők. Péntekenként a kultfilmek és horrorfilmek széles választéka kerül terítékre, míg a szerdák a drámákról és thrillerekről szólnak.
  
  A Cinemax2 mint művészcsatorna független filmek széles skáláját vonultatja fel európai és nemzetközi alkotásoktól kezdve kultfilmekig és kortárs klasszikusokig. A nézők itt díjnyertes alkotásokat, fesztiválkedvenceket és kritikai sikereket találnak a világ minden tájáról. A csatorna kiemelt figyelmet szentel az olyan érzelmekre ható, megrendítő és felemelő drámáknak és romantikus történeteknek, amelyek emberi sorsokat mesélnek el.
  
  A Cinemax2 minden nap más érdekességgel szolgál. Szombatonként érkezik a hét legfontosabb filmbemutatója. A vasárnapokat a világ filmművészetének szentelik. A hétfők a kultfilmekről és kortárs klasszikusokról szólnak. Csütörtökönként a díjnyertes sorozatok kerülnek a középpontba.
  A nézők ráadásul a szeptember 10-11-i kódolatlan hétvégén lehetőséget kapnak, hogy alaposabban megismerkedjenek a Cinemax-szal és a Cinemax2-vel.
  
  A kódolatlan hétvége során a nézők megtekinthetik a Max Allan Collins bestsellerei alapján készült Préda című új Cinemax-sorozat első részét. Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming, Prometheus) alakítja a Quarrynak is nevezett Mac Conway-t, aki próbál újra beilleszkedni a normális társadalomba, miután visszatért Vietnamból. Nehezen boldogul, és belekeveredik egy gyilkosokból álló hálózatba. Az Emmy-díjas Greg Yaitanes (a Cinemax Emmy-díjas Banshee-jének és a Doktor House-nak az egyik alkotója) az executive producer és sorozatgazda, és egyben ő mind a nyolc epizód rendezője is. Ezzel egy napon a Cinemax bemutatja az Ashby című, Mickey Rourke és Nat Wolff főszereplésével készült vígjátékot is. Másnap a Cinemaxon debütál a Partizán című lélektani thriller Vincent Cassel hátborzongató alakításával és Ben Affleck Hideg nyomon című rendezői debütálása Casey Affleckkel, Morgan Freemannel, Ed Harrisszel és Michelle Monaghannal a főszerepekben.
  A Cinemax2 művészfilmes kínálatából szeptember 10-én a 45 év című film nyújt ízelítőt, amely az alakításáért Európa Filmdíjjal kitüntetett Charlotte Ramplinget, valamint a Golden Globe-díjas Tom Courtenay-t vonultatja fel. A filmben nyújtott alakításáért mindkét színész Ezüst Medve-díjat kapott a berlini filmfesztiválon. A nap fő premierje Dagur Kári Fúsi című filmje lesz, amely egy magányos izlandi férfiról szól, aki megismerkedik egy vonzó nővel, aki fenekestül felforgatja az életét. Az alkotást a Tribeca filmfesztiválon díjazták.
  
  Szeptember 11-én a filmek szerelmesei a Cinemax2-n megnézhetik a nagy kritikai sikernek örvendő Mandarinokat, amelyet Oscar- és Golden Globe-díjra is jelöltek. A film két észt férfi történetét meséli el, akik Abházia területén élnek 1992-ben, a háborúban. Egy nap a falujukban két, ellentétes oldalon álló katona bukkan fel, akik vagy összecsapnak, vagy megpróbálnak kapcsolatot teremteni egymással.
  
  A Cinemax kódolatlan hétvége szinte az összes operátornál (pl.: Magyar Telekom, UPC Direct, Vidanet, Tarr, PR Telecom…) elérhető lesz szeptember 10-11-én. A UPC Magyarország, az Invitel és a Digi nem nyitja meg az előfizetői számára a csatornát.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 god dethroned    krúbi    torn from earth    joey jordison    mesevilág    kool and the gang    gábor andrás    ragadozók    absolved    gasometer    jay chou    george w. bush    close your eyes    black swan    shallov    aborym    abbie cornish    mono    joe bonamassa    till we drop    rising sound    biffy clyro    lo!    karthago    gravity well  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!