hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [háttér]  2016. június 13. hétfő   16:27
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Különleges gumiabroncsokat kapott a magyar válogatott Eb-busza


  • A Continental, az idei futball Európa-bajnokság főszponzoraként mind a 24 nemzeti válogatott csapatbuszát különleges, ContiGoal HA3 típusú abroncsokkal látta el
  • A ContiGoal high-tech gumikeveréke nagyfokú biztonságot, alacsony gördülési ellenállást biztosít
  • A ContiGoal abroncsok az oldalfalukon található egyedi emblémákról is felismerhetők
  
  A futball Európa-bajnokságon a Continental által fejlesztett különleges gumiabroncsokkal szerelt buszok szállítják a tornán részt vevő csapatokat, köztünk hazánk nemzeti válogatottját is a 10 franciaországi helyszín között. A 24 csapatbusz mellett további 20 VIP autóbusz is az egyedi tervezésű ContiGoal HA3 gumiabroncsokon áll forgalomba. A ContiGoal HA3 gumiabroncsokat a Continental mérnökei kifejezetten erre az alkalomra fejlesztették ki Hannoverben a bevált Conti CityPlus HA3 abroncscsalád alapján, mely a regionális személyszállítás igényeit hivatott kielégíteni.
  
  A 295/80 R 22,5 méretben elérhető ContiGoal HA 3 bármelyik tengelyre felszerelhető. A gumiabroncs futófelülete optimális hosszanti bordákkal rendelkezik a megfelelő kezelhetőség és nedves úton nyújtott teljesítmény érdekében. A mély 3D-s lamellák extra tapadást és kiváló fékezési tulajdonságokat tesznek lehetővé a gumiabroncs élettartama során. A speciális keverék és a zárt oldalszárnyak pedig kivételesen alacsony gördülési zajszintet biztosítanak. Emellett a megerősített oldalfal hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.
  
  A ContiGoal HA3 kifinomult teljesítményének és nagyfokú megbízhatóságának köszönhetően mind a 24 csapat biztonságosan és kényelmesen utazhat az Eb ideje alatt. Így Európa top futballistái mind az 51 mérkőzésen időben húzhatják magukra szereléseiket, hogy a futballszurkolóknak felejthetetlen élményekben lehessen részük” – jegyezte meg Geert Roik, a Continental Haszonjármű Gumiabroncsok Globális Kutató és Fejlesztő Részlegének vezetője. Hozzátette: a ContiGoal HA3 gumiabroncsokat a ContiCityPlus HA3 termékcsalád tagjaitól számtalan, futballhoz köthető, különböző méretű piktogramok is megkülönböztetik. Emellett az Európa-bajnokság hivatalos emblémája, valamint a Continental ikonikus narancssárga színe is feltűnik a különleges gumiabroncsokon.
  
  A ma kezdődő és egészen július 10-ig tartó Európa-bajnokságon forgalomba álló 44 autóbuszra szerelt, ContiGoal HA3 295/80 R 22.5 méretű gumiabroncsok szervizeléséről a Continental partnere, a FleetPartner gondoskodik, mely jelenleg a legnagyobb személy- és haszonjármű gumiabroncs flottaszolgáltatónak számít Európában. A FleetPartner emellett a Conti 360°FleetServices hálózat tagja is egyben.
  
  A Continental, mint a futball Európa-bajnokság hivatalos szponzora a ContiSoccerWorld.de weboldalán friss információkat, érdekességeket oszt meg a szurkolókkal a torna időtartama alatt. Az érdeklődök többek között csapatismertetőket, meccsértékeléseket és statisztikákat, számtalan fotót tekinthetnek meg a folyamatosan frissülő weboldalon.
  
  Continental vállalat
  A Continental az intelligens technológiák kifejlesztésével az emberek és az árucikkek mobilitását támogatja. A vállalat nemzetközi autóipari beszállítóként, abroncsgyártóként és ipari partnerként biztonságos, kényelmes, személyre szabott és megfizethető megoldásokat kínál. 2015-ben a konszern öt divíziója, a Chassis & Safety, az Interior, a Powertrain, a Tires és a ContiTech az előzetes számítások alapján együttesen 39,2 milliárd euró forgalmat ért el, és jelenleg 55 országban több mint 208.000 munkavállalót foglalkoztat. További információt a www.continental-corporation.com weboldalunkon talál.
  
  A Continental Magyarországon
  A Continental Magyarországon jelenleg öt vállalattal, hét telephelyen képviselteti magát, és közel 6.100 munkatársat foglalkoztat. Négy divíziója (Interior, Chassis & Safety, Powertrain, ContiTech) végez gyártó- és szoftverfejlesztési tevékenységet Budapesten, Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán. A gumiabroncs divízió 1991 óta van jelen a magyar piacon értékesítési irodával és regionális abroncsraktárral.
  
  Gumiabroncs divízió
  2014-ben a Gumiabroncs divízió a világ 24 helyszínén jelen lévő termelő, fejlesztő és kereskedelmi egységei közreműködésével, több mint 47.000 munkatárs részvételével közel 9,8 milliárd eurós forgalmat ért el. A világ egyik vezető abroncsgyártójaként a Continental a széles termékportfoliójával, illetve a folyamatos fejlesztéseivel jelentős mértékben hozzájárul a gazdaságos és környezetbarát mobilitás fenntartásához.
  
  Személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncs üzletág
  A Continental Európa egyik vezető abroncsgyártója a személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncsok területén, valamint a világ negyedik legnagyobb gumiabroncs-gyártója a személygépjármű-abroncsok elsőszerelés és utánpótlás piacán. A Continental a prémiumkategóriás abroncsok fejlesztése során
  a biztonságot befolyásoló tulajdonságok optimalizálására és a gördülési ellenállás minimalizálására helyezi a hangsúlyt. További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál.
  Haszongépjármű-gumiabroncs üzletág A Continental Haszongépjármű-gumiabroncs üzletága a világ egyik legnagyobb gyártójának számít a tehergépjármű-, az autóbusz- és az ipari gumiabroncsok területén. További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál.
  
  Szponzoráció
  A gumiabroncs divízió hivatalos támogatója a német DFB Kupának, az észak-amerikai Major League Soccer bajnokságnak, az Asia Cup 2015-nek, melynek Ausztrália ad otthont, valamint a Franciaországban megrendezésre kerülő UEFA EURO 2016™ rendezvénysorozatnak.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 nightmare in elm street    bőrgyári capriccio    papp lászló aréna    aws    redrum inc.    kanalas éva    ir    the unknown    erik sumo    segélykoncert    dio    el pollo loco    god is an astronaut    k.i.z.    alice ricciardi    mark wahlberg    vályi péter    svoid    omen    rockpart    jim carrey    idea implant    la casa fantom    peter watkins    rabbits  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!