hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2016. február 29. hétfő   17:26
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Idén is STRAND Fesztivál


  Új nevekkel rukkolt elő a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál: nemzetközi vonalon a Hurts mellé csatlakozott a Hollywood Undead, Tom Odell, Caro Emerald és a Chase and Status. Az eseményre több hazai produkció különleges koncerttel készül: a Wellhello és a Halott Pénz tagjai egy saját napot szerveznek, a Punnany Massif a négy idei fesztiválfellépése közé a STRANDot is beválasztotta, de az idén 25 éves Quimby is koncertezik Zamárdiban. A STRAND - Nagyon Zene Fesztiválra május 16-ig kedvezményes áron kaphatók jegyek.
  
  A MOL Nagyon Balaton programsorozat keretében idén már negyedik alkalommal várja rajongók tízezreit Zamárdiban a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös eseményén augusztus utolsó napjaiban a már korábban bejelentett Hurts mellett színpadra lép a világ egyik legenergikusabbnak tartott rockbandája, a Hollywood Undead, a holland szupersztár, Caro Emerald, a Brit Awards egyik fődíjasa, Tom Odell és a világ egyik legizgalmasabb drum ´n´ bass produkciója, a brit Chase and Status. A teljes hazai élvonal keresztmetszetét bemutató nagy eseményre több csapat különleges programmal készül. „A jelenleg legnépszerűbb csapatok és előadók nagy örömmel vállalták a STRAND meghívását. A Halott Pénz és a Wellhello egy teljes napot kap a Nagyszínpadon, s arra vállalkoztak, hogy ők állítják össze a programot és természetesen egész estés koncertet is adnak. Legalább ekkora szenzáció a rajongók számára, hogy az idén mindössze négy fesztiválfellépést vállaló Punnany Massif a STRAND-ra egy exkluzív programmal készül és a 25 éves Quimby is fellép Zamárdi szabadstrandján„ – mondta el Lobenwein Norbert, a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál főszervezője.
  
  Bár a programon még dolgoznak a szervezők, az már biztos, hogy a hazai nagyágyúk közül a Tankcsapda, a Brains, az Irie Maffia, a Kiscsillag és a Szabó Balázs Bandája is fellép az idei STRAND-on.
  Fülöp Zoltántól, a STRAND-ot jegyző VOLT Produkció vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny idei elődöntősei már biztosan fellépnek a fesztiválon. Így a STRAND vendége lesz A DAL verseny-győztes Fehérvári Gábor Alfréd mellett a Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars, az Esti Kornél, a Fran Palermo, a Mongooz and the Magnet, Marge, a Passed, a Run Over Dogs, a Superstereo, a Szabó Benedek és a Galaxisok és a Zaporozsec, amely az utóbbi hetekben éppen egy Tom Odell feldolgozás-dallal vezette a Petőfi TOP 30-as listáját.
  A STRAND – Nagyon Zene Fesztiválra kedvezményes jegyek május 16-ig délig kaphatók.
  
  A nemzetközi fellépők bemutatása
  
  HOLLYWOOD UNDEAD (US)
  
  Tavaly ünnepelte 10 éves fennállását a Los Angeles-i Hollywood Undead, akik a MySpace-re feltöltött első daluk óta már több millió lemezt adtak el világszerte. Zúzós metál riffek, szókimondó rap szövegek és pop-elemek, dallamos refrének és néhol brutális energiák keverednek zenéjükben, nem véletlen, hogy a hattagú, általában maszkokba bújó Hollywood Undead tavaly márciusban megjelent Day of the Dead című negyedik lemeze volt az egyik legjobban várt rockalbum az évben. J-Dog, Da Kurlzz, Funny Man, Johnny 3 Tears, Charlie Scene és Danny őrült cirkuszát ezúttal Zamárdiban láthatja a magyar közönség.
  
  
  
  TOM ODELL (UK)
  
  Hangja, tehetsége és zongoratudása különleges, dalai szenvedélyesek, romantikusak, vonzerejük ellenállhatatlan, akárcsak szerzőjüké. Nem kenyere a giccs vagy a túlzott pompa, nem mesterséges hangulatokkal játszik, egyszerűen magával ragadó és ízléses számokat ír, előadói képességei pedig több mint meggyőzőek, nem véletlenül nyerte el a BRIT Awards-on a kritikusok díját. A huszonöt éves énekes-zongorista-dalszerző Tom Odell készülő új lemezének dalaival érkezik Zamárdiba a Strand Fesztiválra.
  
  
  
  CARO EMERALD (NL)
  
  Hazájának legnépszerűbb női előadója, Hollandia egyik első számú könnyűzenei exportcikke, több rangos szakmai díjjal kitüntetett, és elképesztő eladási mutatókat produkáló énekesnő, a nu jazz királynője. Munkáit elsősorban a groovin´ jazz, a swing, a tangó és az ötvenes évekre jellemző tánctéri jazz-zenék inspirálták, fülbemászó dalai a jazz világán túl is népszerűek. A most harmincnégy éves énekesnő karrierjében 2010 számít az áttörés évének. Ekkor jelent meg első albuma, a Deleted Scenes form the Cutting Room Floor, amely harminc hétig (!) vezette a holland lemezeladási listát és hetvenhét hétig szerepelt a legjobb tíz között, mellyel Carónak sikerült felülmúlnia Michael Jackson Thrillerjének megdönthetetlen rekordját ezen a charton. 2010 legsikeresebb holland albumának híre túlnyúlt az ország határain: Németországban és az Egyesült Királyságban például egyszeres, Lengyelországban pedig háromszoros platinalemez lett.
  
  
  
  CHASE & STATUS - DJ SET (UK)
  
  Évek óta kevés olyan izgalmas, hangos és sikeres drum´n´bass produkció van Nagy-Britanniában, vagy épp a világban, mint a Chase & Status. Népes nemzetközi rajongótáborukat olyan világsztárok erősítik, mint Snoop Dogg, Pharell, Andy C, a Pendulum tagjai, vagy a két dubstep-legenda, N-Type és Skream. A magyar közönség előtt jól ismert, közrajongásnak örvendő és sikert sikerre halmozó elektronikus zenész-producer páros, Will Kennard és Saul Milton a mindig kirobbanó energiájú Chase & Status-hangulatot egy őrületes DJ settel prezentálják a Strand fesztiválon.
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 despicable me    krapulax & bellepomme    kinkiez    elvenking    uwe boll    hatebreed    brutal assault    mission impossible    kellan lutz    dj case    -szeged    gazember lászló    doves    smashing pumpkins    josh homme    pete doherty    a pap - háború a vámpírok ellen    a végső állomás    mr. papagiorgio    endgame    edda    szerelem    brainstorm    john cale    desultory  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!