hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
hírek   2016. január 6. szerda   04:30
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Leander Rising dobosa a Moby Dick-ben folytatja


  Az év végén a Barba Negrában búcsúzó Leander Rising dobosa, Budai Béla csatlakozott a Moby Dick zenekarhoz Hoffer Péter távozása után. Az együttesben, mint új teljes értékű tag, a 2016. január 15-i Barba Negra Music Clubban tartandó koncerten mutatkozik majd be. Most Ő és Gőbl Gábor nyilatkozik a Moby Dickben lezajlott változásokról, és természetesen a jövőről is!
  
  Budai Béla: „Az a megtiszteltetés ért, hogy a Moby Dick zenekar oszlopos tagja lettem! Kezdem az elején: 5 évvel ezelőtt ültem a szobámban mikor megcsörrent a telefon, s aki bemutatkozott a túl végen Schmiedl ´Smici´ Tamás volt. A fickó az ajtómon lévő Moby Dick poszterről. A Bloody Roots zenekarba invitált, amire természetesen azonnal igent mondtam. Az elég intenzív Leanderes történések miatt sajnos kénytelen voltam elhagyni a BR fedélzetét. Az idén egy álmom vált valóra mikor először kértek meg, hogy helyettesítsem Hoffer Pétert a Moby Dick ritmus felelősét. Nagyon sok koncertjükön voltam gyerekkoromban. Az első témákat többek közt a Keresztes vitézre ütöttem mikor elkezdtem dobolni 14 évesen. Mondanom sem kell milyen érzés velük játszani ezt a nótát sok száz ember előtt, minden koncert utolsójaként. Sorsszerű, hogy egyik nap bejelentjük Leander Risinggal a végét, másnap pedig felkérnek, hogy legyek Moby Dick tag. Hofi játéka nagy hatással volt rám köszönöm ezúton is neki! Sajnálom, hogy elhagyta a zenekart de nagyon örülök, hogy én lehetek az utódja! Nagy feladat! 2016. január 15-én Budapesten, a Barba Negrában már nem, mint helyettes leszek ott! Nagyon nagy megtiszteltetés, remélem nem fogok csalódást okozni sem a rajongóknak sem a zenekarnak!”
  
  Gőbl Gábor: „Hofi távozását mindannyian sajnáljuk, de az élet nem állhat meg, a MOBY DICK történetének folytatódnia kell! Együttesünk 2016-ban még mindig csak 35 éves, tehát ismét jubilálunk. Nem vagyunk oda ezekért az évfordulókért, de nyilván nem kell szégyenkeznünk sem miatta. Visszatérve a legfontosabb kérdésre, ezúton meg kívánunk nyugtatni minden MOBY DICK rajongót, továbbra is szuper jó dobossal zúzunk szerte a Kárpát-medencében, ezért közhírré tesszük, hogy a Leander Risingben edződött zenészkollégával, Budai Bélával megyünk tovább. Béla mellet több dolog szól. Ebből kiemelten a legfontosabb… Béla fantasztikus dobos, láthatóan élvezi, amit csinál. Mostantól már velünk! Az új év első koncertje a tagságban történt változás miatt kiemelten fontos számunkra, és gondolom a közönségnek sem mellékes az, hogy egytől egyig eljátsszuk a magyar metal történelem egyik mérföldkövének számító albumunk, az Ugass kutya dalait. Új dobosunknak Bélának is ugyan az a feladata lesz, mint Rózsinak, vagy a bandába 1992-ben érkezett Hofinak. Egy Moby Dick tagnak tudnia kell azokat a dalokat, amelyek felemeltek bennünket anno… Onnan folytatjuk, tehát ahonnan elkezdtük!”
  
  A 2016. január 15-i koncert egyik apropója, hogy a történelmi Ugass kutya című lemez 25 éves lesz. Ezt a jeles alkalmat pedig nem is érdemes egyedül megünnepelni, így a Moby Dick mellett a Vesztegzár és az Ørdøg is fellép az este folyamán. A jegyek már kaphatók!
  
  MOBY DICK ● Ørdøg ● Vesztegzár
  2016. január 15., péntek
  Barba Negra Music Club (1117 Budapest - Prielle Kornélia utca 4.)
  Kapunyitás: 20:00



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 tűzzománc    hófehér és a vadász    cool head klan    petőfi rádió    yonaka    mörbid carnage    after all    metalforce    over my dawn    lou reed    krisiun    karinthy frigyes    alvin és a mókusok    rick rubin    vicious rumors    amanda peet    grammy    as they burn    darkthrone    pribojszky mátyás    ankh    overload    santa cruz    iron maidens    special providence  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!