hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2015. december 16. szerda   16:19
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
WAMP - A kedvenc karácsonyi vásárod


  December 20-án ebben az évben utolsó alkalommal jelentkezik Budapest kedvenc dizájnvására. Ismét rekordszámú alkotó vár, hiszen majd 250 kiállító varázsol pezsgő vásári forgatagot a Millenáris B csarnokába. A szervezők, ahogyan az adventi időszakban mindig, ismét megnyitják a B csarnok galériáját, így két szinten tobzódhatsz a legmenőbb formatervezett tárgyak és gasztrotermékek között.
  
  A választék zavarba ejtően gazdag, ezért most arra teszünk kísérletet, hogy bemutassuk milyen tárgyakat szerezhetsz be a WAMP-on. Nem márkákra fókuszálunk, inkább termékcsoportokkal szeretnénk inspirációt nyújtani a tökéletes meglepetés beszerzéséhez.
  
  A WAMP-on hagyományosan sok divattervező van jelen. Kínálatukban a kényelmes, sportos öltözetektől kezdve az ünnepekhez is jól passzoló különleges, sőt extravagáns darabokra is lelhetsz. A választék hatalmas, fiúknak, lányoknak, gyerekeknek sőt újszülötteknek is találhatsz újdonságot, izgalmas, másutt nem kapható modelleket. A ruhák mellett persze kiegészítőket is választhatsz. Keress akár elegáns bőrtáskát, vagány printelt dekorral készültet, trendi tornazsákot, praktikus hátizsákot vagy esti alkalmakra tökéletes clutch-ot biztos, hogy megtalálod azt, amire már régen vágysz. A megjelenésed egy ékszerrel bármikor feldobhatod és ajándéknak sem utolsó. A WAMP-os tervezők között nemesfémekkel dolgozó ötvösök és kreatív bizsukat készítő alkotók egyaránt megtalálhatók, ők jellemzően bőrrel, üveggel, gyöngyökkel, porcelánnal, s más izgalmas matériákkal dolgoznak. Ha inkább egy vagány kalapra, kendőre, kézzel festett selyemsálra vagy mintás harisnyára vágysz, azt is beszerezheted.
  
  Karácsony táján slágerterméknek számítanak a jövő évi teendők és tervek vezetésére szolgáló határidőnaplók, noteszek, füzetek. A WAMP ebből a szempontból valóságos mennyország, hiszen egy tucatnál is több alkotó kizárólag szépséges papírtermékekkel vár majd.
  Az otthon szépítéséhez is találsz a vásárban néhány szuper kelléket. Egy mécses bármilyen ünnepi asztalt, vagy szobasarkot meghitté tesz, egy-egy új karácsonyfadísszel pedig érdemes minden szezonban kiegészíteni a már meglévő kollekciót. Egy jól eltalált grafika, nyomat stílusos párna pedig otthonossá és személyessé varázsolja a teret, legyen az a sajátod, vagy a megajándékozotté. Ha konyhai kiegészítőt keresel akkor is jó helyen jársz, hiszen tucatnyi keramikus és textiles kínál ízléses és harmonikus tálakat, tányérokat, bögréket, s más kiegészítőket, sőt vicces vágódeszkákat is kaphatsz.
  
  Jónéhány márka kifejezetten gyerekek számára tervez. A gyerekruhákon túl, bababszobai textilek és más apróságok is várnak, s ha valamilyen nem megszokott játékokat keresel szintén érdemes körülnézned a WAMP-on. Találsz itt textilfigurákat, gyerekékszereket, babákat, társasokat, egyéb kreatív játékokat és máshol nem kapható igényes mesekönyveket is.
  
  Ha az ünnepi menüt egészítenéd ki néhány különleges gasztrotermékkel, jobb helyet nem is választhatnál a kóstolásra, vásárlásra. Finom lekvárok, szószok, szörpök és dzsúzok mellett különleges mézekre, teákra és fűszerekre is lecsaphatsz, ha pedig édességek után kutatsz a fantasztikus csoki felhozatalban is érdemes elmerülni. Lesznek különleges sajtok és felvágottak, s néhány csúcsgasztronómiai terméket is felfedezhetsz a roskadásig megpakolt standokon.
  Abban az esetben, ha inkább a főzéshez keresel inspirációt, vadonatúj szakácskönyvek lesznek segítségedre abban, hogy új ízekkel örvendeztesd meg a vendégeidet.
  
  WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod!
  2015. december 20. 10.00-18.00
  Millenáris B csarnok
  A belépés 500 forint, amely levásárolható.
  
  
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 suidakra    jeff briges    schizophrenia    dr living dead    jazzanova    tatum    faces of suffering    turn of mind    für anikó    mary popkids    melechesh    volbeat    spectral voice    kampec dolores    tommy lee jones    concerto    jeszenszky istván    fertőzés    antimatter    kanalas éva    rózsakő    tango underground    stiff bastard    il parto delle nuvole pesanti    gyilkos természet  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!