hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [album]  2015. augusztus 27. csütörtök   17:10
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
400 ingyenesen kipróbálható játék egy nap alatt


  Korra és nemre való tekintet nélkül egy teljes napon át mindenki együtt játszhat 2015. szeptember 12-én. A Magic Day szervezői a „társas játszást” és a gondolkodtató játékokat szeretnék minél szélesebb körben népszerűsíteni, közel 400 játékot lehet majd ingyenesen kipróbálni a rendezvény ideje alatt.
  
  Egy napra óriási játszótérré változik Újpest egyik irodaházának udvara, ahol több százféle régi és új játékkal várják a szervezők az érdeklődőket. A teljesen ingyenes Magic Day nevű rendezvényt idén immár ötödik alkalommal rendezik meg, a program tavaly már több mint ezer embert vonzott.
  
  ”A Magic Day célja elsősorban az, hogy a játékokat és a ´társas játszást´ minél szélesebb körben népszerűsítsük. Hiszen ezt együtt csináljuk, együtt élvezzük. Ha egy család együtt játszik, egy olyan élmény, amely érzelmileg feltölt, erősíti az összetartozás érzését és tanítja a gyerekeket a világban való könnyebb boldogulásra is. Másodsorban szeretnénk megmutatni, hogy a készségfejlesztő játékok segítségével lehet öröm a tanulás. Hogy ezáltal lehet izgalmas és kalandos úton új ismeretekre szert tenni„ - mondta a rendezvény főszervezője, Kanyok Éva.
  
  A nagy játszónap szervezői évről évre újabb programokkal és játékokkal készülnek az érdeklődőknek. Nagyon széles a paletta: a babajátékoktól a felnőtt stratégiai játékokig mindenféle korosztály számára igyekeznek szórakoztató elfoglaltságot biztosítani.
  
  ”A rendezvényen idén közel 400 játékot lehet majd ingyenesen kipróbálni. A különböző típusokban remélhetőleg mindenki megtalálja majd a számára legjobbat: egyszemélyes logikai játékok, társasjátékok, építőjátékok, foglalkoztatók, és kreatív rész várja a játszani vágyókat. 2015-ben először több eddig kevésbé ismert minőségi játék és márka is bemutatásra kerül: például művészien illusztrált mesevilágú játékok, a magyar készítésű Marbushka, a német Haba fejlesztő játékok, valamint a Boffin elektromos kísérletező készlet. Magyarországon itt mutatkozik majd be először a Logis nevű litván játékcsalád, egy BOGI nevű dán fejlesztésű játék, valamint az ´Üsd-vágd´ fantázianevű hangszer, amely óvodásoknak és kisiskolásoknak nemcsak remek szórakozást és sok-sok nevetést nyújt, hanem komplexen fejleszti a gyerekeket. Újítás még idén, hogy az utcafronti bejáratnál buborékalagút és buborékgirlandok sokaságában lehet gyönyörködni, valamint be is lehet kapcsolódni a készítésükbe„ - árulta el a főszervező.
  
  A 2015. szeptember 12-én, az újpesti Árpád út 51-53. szám alatt található udvarban megrendezésre kerülő játéknap szervezésében ezúttal a Társas Központ Egyesület is részt vesz, tőlük a taktikai és stratégiai játékok csínját-bínját sajátíthatják el az érdeklődők.
  
  ”Szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy a Monopilin és a Ki nevet a végén? túl is van élet. Mi a modern játékokat fogjuk képviselni, ezen belül főként családi játékokat bemutatunk be, de lesznek külön gyerekeknek szóló, és egészen speciális játékok is. Szerencsére azt tapasztaljuk, hogy nagy az érdeklődés ezek iránt, nyitottak rá az emberek. Én magam is játékkészítő vagyok, már több játékom megjelent itthon, szeptemberben pedig a legújabb már nemzetközileg is elérhető lesz - Magyarországon a Magic Day-en lesz a premier„ - mondta Hegedűs Csaba, az egyesület vezetője.
  
  A játéknapon való részvétel teljesen ingyenes, a szervezők belépő gyanánt arra kérik az érkezőket, hogy hozzanak magukkal kupakokat vagy megunt használt játékokat, hogy azokat jótékony célra ajánlhassák fel.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 vexilium    gama bomb    bal-sagoth    borknagar    fekete zaj    church of misery    justin sullivan    michael caine    boddah    rtlhelmuth orosz    moog    king diamond    blahalousiana    secrets of the moon    oscar    timo tolkki    sherlock holmes    living dead army    septicflesh    eros ramazotti    alice cooper    palaye royale    gaza    szegedi ifjúsági napok    légió  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!