hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2015. augusztus 10. hétfő   21:09
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Deathcore est - OCEANO (USA), MAKE THEM SUFFER (AUS), ORIENT FALL, OMEGA DIATRIBE
2015. augusztus 30. KVLT



  Egy újabb nagyszabású klubkoncertről gondoskodik a Phoenix Music Hungary és a KVLT BP, mégpedig augusztus utolsó vasárnapján este hét órai kezdettel. Ezen az esten következő zenekarok fognak muzsikálni nekünk: OCEANO (USA), MAKE THEM SUFFER (AUS), ORIENT FALL, OMEGA DIATRIBE.
  
  
  
  Jó idény elé néz az OMEGA DIATRIBE extrém groove metál zenekar, hiszen nem rég a Cannibal Corpse, majd a Tattoo The Sun Tetoválás Versenyen láthattuk őket. Néhány nappal előtt hozták nyilvánosságra, a csapat leszerződését az amerikai Independent Ear Records-hoz, a februári Abstract Ritual második albumuk megjelenése kapcsán. Ezen az albumon Kevin Talley a legendás ütős (Suffocation, ex-Six Feet Under, Chimaira, Misery Index, stb) is megfordult. Bemutatkozó albumukat 2013. októberében adták ki Iapetus címmel.
  Hazai oldalról láthatjuk még a 2009-ben alakult, szintén budapesti öttagú progresszív hardcore csapatot, az ORIENT FALL-t. Az alapító tagok közül ketten kiváltak, 2012-ben Örs, a rákövetkező évben Balázs. Hozzájuk köthető a 2009-ben megjelent At the Crack of a Diverse Dawn (Demo) és a 2011 évben kiadott Where the Pressure of Duty Leaves Off / The Challenge of Excellence Begins (EP). A legújabb előremutató anyaguk a tavaly megjelent Fractals, helyenként fifikás témákkal operál.
  
  
  
  Az est két további fellépői, az OCEANO (USA) és a MAKE THEM SUFFER (AUS) európai turné keretében látogat el hozzánk. A csapatok turnévendégeit, a Thy Art Is Murder-t és az Obey The Brave-t az elmúlt időszakban már láthattuk ugyanitt egy sikeres produkció keretében, a KVLT-ban.
  
  A kenguruk földjéről érkezik a sokat sejtető hatfős deathcore csapat, a MAKE THEM SUFFER (AUS). Nem érdemtelen brigád, hiszen a Roadrunner Records - nem szoktak kispályázni - égisze alatt 2012-től munkálkodnak. Két stúdió albumot jelentettek meg ezalatt az időszak alatt. 2012-ben jött Neverbloom lemez, valamint idén az Old Souls-t. A csapat egyébként 2008-ban alakult Perth-ben, 2009- ben Make Them Suffer (demo) és 2010-ben Lord of Woe (EP) anyagokat készítették el.
  
  
  
  Legvégül a veterán chicagói deathcore bandát, az OCEANO-t láthatjuk. A csapat 2006-ban alakult. Bemutatkozó 7 számos demójuk mérföldkőnek tekinthető. A rákövetkező két éven, 2007-2008–ban két-két számos elhajlás nélküli anyagot bocsájtottak ki a metalcore fanatikusaiknak olyan dalokkal, mint az „Inhuman Affliction” vagy a „Emphaty for the Leviathan”. A csapat 2009-től leszerződött az Earache Records-hoz, lendületüket nem vesztve sorra öntötték magukból a bivalyerős anyagokat.
  2009-ben a (15 számos) Depths-t; 2010-ben a (12 számos) Contagion; valamint 2013-ban a (12 számos) Incisions albumukat jelentették meg. Idén tavasszal, március 23-án lepték meg a rajongóikat egy újabb pusztító és érzelmektől mentes (9 számos) Ascendants stúdió anyaggal.
  Talán nem lehet véletlen az, hogy a fennállásuk óta számtalan zenész fordult meg a csapatban. Az alapító tagok közül már szinte senki sincs a zenekarban. A markáns hangú Adam Warren énekes is csak 2007-től csatlakozott a bandához. A zenekar további tagjai: Michael Kasper – gitár (2013); Scott Smith – gitár, Chris Wagner- basszus (2014) és Andrew Holzbaur – dob (2015). A friss tagokkal kiegészült Oceano és az est összes fellépője egy igazán őrlő produkcióval fogja lezárni ezt az augusztus végi eseményt.
  
  
  
  Belépő:
  Belépő: 2.500 Ft (elővételben) / 3.500 Ft (helyszínen)
  Limitált jegyelővétel: Tixa (50 db), CDPince (50 db)



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 bognár szilvi    marko hietala    az adósság    tökéletlen trükk    lacuna coil    useme    kabinláz    facebook    balaton sound 2012    my small community    footlose    rock története    date night    elhajlási engedély    scorpions    julian sas band    tool    twin cobra    kinkiez    jennifer garner    skull fist     christoph waltz    dorothy    rock the nation    bear grylls  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!