hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2015. február 23. hétfő   16:29
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Faithless is a Soundon


  Sorra érkeznek az újabb és újabb fellépők a Balaton-parti partyfolyam, a MasterCard Balaton Sound sztárlistájára. Ezúttal itt a 20. születésnapját ünneplő Faithless, a tehetséges és ambiciózus Zedd, az elektronika meghatározó alakja Kaskade – és sokan mások. Nem csoda, hogy a kedvezményes jegyek vészesen fogynak a Soundra…
  
  A népes hazai rajongótáborral rendelkező Faithless eddigi magyarországi jelenésein rendre nagy tömegek gyűltek össze, hogy életkori, nemi és műfaji kötődéseiket feloldva tombolják ki magukat az olyan halhatatlan albumok legjobb tételeire, mint a Sunday 8PM, az Outropspective, a No Roots vagy a The Dance. Maxi Jazzék lassan intézménynek számítanak az elektronikus tánczene világában, több mint tizenötmillió lemezt adtak el és idén húsz éve, hogy megalakultak. A kerek évforduló alkalmából csak olyan turnéállomásokat választottak, ahol a legnagyobb a rajongóbázisuk. A 2011-es Thank YOU and Goodbye turnét követően Maxi Jazz és állandó partnere, Sister Bliss csak alkalmanként lépett fel sound system üzemmódban: most, a nagy visszatérés alkalmával valami sokkal elementárisabbra készülnek, és a full zenekaros felállással érkeznek.
  Orosz származású, Németországban felnőtt fiatal, tehetséges és ambiciózus DJ-producer, aki feltartóztathatatlanul száguld előre a siker útján, ő Zedd. Alig múlt huszonöt éves, de már korunk legfelkapottabb-keresettebb EDM előadói között jegyzik, Grammy-díjjal büszkélkedhet. Megjelenése visszafogott, tekintete és fellépése hihetetlen önuralomról árulkodik, szettjeivel azonban bármilyen körülmények között bárkiben fel tudja ébreszteni a szunnyadó, partyra éhes fenevadat.
  
  Több Grammy-jelöléssel büszkélkedő, amerikai DJ- és producer-fenomén, akit nem is olyan régen az ‘elektronikus tánczene új arcának´ nevezett a tekintélyes New York Times. Bármennyire is hízelgő az állítás, sajnos téves: Ryan Raddon, művésznevén Kaskade több mint egy évtizede meghatározó alakja az elektronikának, neve egybeforrt az euforikus, nagyszabású és lendületes progresszív house irányzattal, nyolc stúdióalbumot és egy tucat a Bilboard´s Hot Dance Airplay Charton legjobb tíz közé kerülő slágert jegyez, amellett, hogy évente kétszáz show-t is képes levezényelni.
  
  Laidback Luke DJ, producer és kiadótulajdonos, a világot hosszú ideje mozgásban tartó, populáris és progresszív holland electro house mozgalom egyik legismertebb alakja. Vérprofi, mégis laza és excentrikus elektronikus zenész, kinek ötlettára kimeríthetetlen; a kétezres évek eleje óta futószalagon szállítja az ütősebbnél-ütősebb, fülbemászó és eredeti trackeket. Két chicagói DJ, J2K és Autobot projektje a Flosstradamus. A páros közel tíz éve van jelen az elektronikus zenei szcénában, leginkább az eklektikus, electro house, R&B és techno elemeket keverő mashup-jaikról híresek és persze bejárták az összes amerikai nagyfesztivált is. Belgium legkeresettebb, prémium kategóriás és közvetlenül exportra termelt drum´n´bass anyagait egy huszonéves edegemi srác, Netsky állítja elő. A profin összerakott, ritka intenzitással daráló ütemeken és extra súlyos basszusokon alapuló, most már előhangszereken játszó zenészek bevonásával még elvetemültebbre formázott produkció arénákat képes megtölteni bárhol a világon.
  
  Mi történik, ha egy kanadai techno/house legenda és egy az egyik legfelkapottabb DJ-producer honfitársa találkozik? Naná, hogy megszületik egy formabontó projekt: az Art Department Kenny Glasgow és a Nr.19 kiadó vezér, Jonny White szerelemgyereke, mely egy különleges élő DJ/ének performansz ötletére épült. Bármihez nyúlnak, izgalmas és figyelemreméltó eredmény születik. Dannic egy kivételes tehetségű, rohamtempóban fejlődő, a DJ Mag Top 100-as listájának 30. helyén álló ifjú holland DJ-producer, aki 2012-ben a Hardwellel közös Kontiki című trackkel került fel az elektronikus zenei világtérképre. Világhírű honfitársával körbeturnézta az egész világot, mixeit és kislemezeit sztárproducerek kísérik figyelemmel.
  Egy szemtelenül fiatal, csupán 22 éves holland DJ-producer, aki a világ egyik leghíresebb DJ-producer géniusz, az idei MasterCard Balaton Soundon újra fellépő Hardwell támogatásával kezdte karrierjét. Ő Dyro. 2011-ben robbant be a köztudatba Daftastic című dalával, a két évvel későbbi, Hardwellel és a Bright Lights-szal közösen jegyzett Never Say Goodbye egyből a Beatport első helyére került. A legendás berlini Innervisions kollektíva kötelékébe tartozó német DJ-producer duó, az Âme több mint 10 éve jelenteti meg a jobbnál-jobb elektronikus anyagokat és remixeket. A klasszikus detroiti techno és house elemekből táplálkozó zenéjüknek köszönhetően hamar kitörtek a német underground közegből, nevüket és híresen jó élő szettjeiket egyre több helyen ismerik már a világban, különösen a Berlin – Tokyo – London – Amsterdam tengelyen.
  
  Elképesztően sikeres évet tudhat maga mögött a magyar Dave Martin és Sullivan alkotta StadiumX DJ-producer páros: a Nicky Romero kiadója által megjelentetett Howl At The Moon című daluk a Beatport első helyéig jutott és felkeltette a világ leghíresebb DJ-producereinek a figyelmét. Tavaly a Soundon és Ibizán is felléptek David Guettával közösen, de elismerően nyilatkozott róluk Avicii is, a két producerzseni által jegyzett Lovers On The Sun StadiumX-féle remixe pedig az egész világot meghódította.
  
  És néhány szolgálati közlemény: Gyors ütemben fogynak a kedvezményes 39.990 Ft-os bérletek, már csak kb. 2000 db maradt, ami várhatóan egy-két héten belül gazdára is talál. Ezt követően 44.990 Ft-ért lehet - idén előszőr 5 teljes napra szóló - bérletet váltani a MasterCard Balaton Soundra.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 stan lee    richie kotzen    ensign    fueled by fire    bin-jip    red hot chilli peppers    fesztiváljegy    jégkorszak    hó márton    in this moment    díva    idea implant    falcongate    jeff loomis    astronautalis    sherlock homes    the faceless    intercom    mark zuckerberg    omnium gatherum    abysmal torment    manegarm    whispered    sirenia    iron maidnem  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!