hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2014. július 16. szerda   04:38
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
IV. Félresöpört fesztivál - Punk/Oi/Hardcore kulturális találkozó
2014. augusztus 15-17. Rock Lyuk - Szigetszentmiklós

  A magyar Punk/Oi/Hardcore közösség egyik olyan eseménye, ahol a zenészek és az irányzat érdeklődői egy kötetlen, laza hétvége keretében találkozhatnak egymással, eszmét cserélhetnek, miközben szól a zene. A találkozó non-profit alapon szerveződik. Ez tényleg két nap aktív együttlét, szabadon. Nincsenek szponzorok, nem kell nézned a reklámokat, nincs a beléptetésnél motozás (piát behozni ettől még nem ér!), és senki sem fog rád csúnyán nézni, ha netalán elengednéd magad. Egyet kérünk; tartsd tiszteletben mások értékeit és szórakozását, mert ha nem így teszel, mi sem leszünk kedvesek. Ez tényleg két nap együtt lét, nem csak reklámszöveg.
  
  Ellátás
  A közösség tagjai nagyszerű minőségben képesek mindenféle hideg, és meleg élelmiszert beszerezni, illetve előállítani. Mivel ez egy kötetlen rendezvény, lehetőség van bográcsban készült ételt készíteni, amihez a szervezők minden segítséget megadnak, ha van rá igény és kereslet. Italról a rendezvénynek helyet biztosító vendéglátó ipari egység gondoskodik megfelelő mennyiségben és minőségben. A szállás egyénileg oldandó meg, de a helyszínen lehetőség van saját felelősségre sátrazni is korlátozott számban, illetve, van egy nagyon olcsó szállás, amit, ha előre szólsz, lefoglalunk neked.
  
  Mikor? Hol?
  A találkozót augusztus 15-17-én bonyolítjuk le, a Szigetszentmiklósi Rock Lyukban, könnyen megközelíthető helyszínen (HÉV megálló 298 méter, buszmegálló 312 méter). A helyszínen parkolni autóval csak korlátozottan lehet, így kérünk, használd a tömegközlekedést. A találkozó pénteken délután 16:00 órakor kezdődik. Az első fellépő is ekkor fog a húrokba csapni. A rendezvény végét pedig vasárnap délelőtt fogjuk kihirdetni.
  
  Fellépők?
  A találkozó fellépői mind minimális költségért, vagy ingyen vállalták a rendezvényen való részvételt, beleértve azt is, hogy a találkozó ideje alatt a helyszínen tartózkodnak, és szívesen veszik, ha odamész hozzájuk beszélgetni, bekapcsolódsz egy közös zenélésbe, vagy együtt, az esti tábortűznél megtervezitek velük a következő forradalmat. Esetleg csak simán berúgtok. Viszont, ha úgy gondolod, hogy megérdemelnek valami díjazást, akkor becsületkassza elven felajánlhatod támogatásodat számukra némi készpénz formájában, illetve, megveheted tőlük a hangzó anyagukat, vagy bármely más dolgukat, amiket eladnak neked.
  
  De kik játszanak?
  Ezen a találkozón csak olyan fellépőkkel találkozhatsz, akik nem részei az úgynevezett fő médiasodrásnak. Nem hallhatod őket a Petőfi rádióban, nem olvashatsz róluk a nagy magazinokban, és nem fognak kezet Győzikével sem az Édes Életben, de garantáljuk, hogy érdemes őket meghallgatni, mert minőségi underground zenét fognak az arcodba tolni. De biztos, hogy ez a fontos? Legyél részese, hiszen ez nem csak a zenéről szól. Nap közben eszmét cserélhetsz, megtudhatod, hogy mit is jelent a mozgalom, és szerepelhetsz egy élő rádióadásban is, ahol világgá kürtölheted a véleményedet, ami akár az is lehet, hogy Erdős Péter, a kurva anyád. Ne mond, hogy nem érdekel!
  
  Péntek
  16:00 The Punk Floyd
  17:00 102-es hadosztály
  18:00 Air Action
  19:00 PoulSunk
  20:00 Pazar
  21:00 Punkie
  22:00 Tizedes meg a többiek (Bandanas)
  23:00 A-Punk
  00:00 The D.I.Y
  01:00 Static Age (Misfits Tribute)
  02:00 A beszavazás nyertese
  
  Szombat
  16:00 Utolsó Járat
  17:00 Alsóépület
  18:00 Utópia (SK)
  19:00 DTG
  20:00 Belfegoi
  21:00 Shitpump
  22:00 Tisztán a cél felé
  23:00 Vogon Ultramarines
  00:00 Tango Underground
  01:00 Orwell disznói
  02:00 A beszavazás nyertese
  
  Szeretnék ott lenni!
  Ennek nagyon örülünk. A találkozó befogadó képessége véges, ezért mindenkinek nem fogunk tudni belépést garantálni, de ezen segíthetsz azzal, ha időben jelzed a részvételi szándékodat nekünk a nempopkoncert@gmail.com címen. Ha esetleg mégsem tudnál személyese részt venni az eseményen, folyamatosan nyomon követheted a történéseket az Underground Rádión, ahol beszélgetéseket és élő koncerteket is hallgathatsz. Ha ezt sem sikerül követned, akkor pedig megnézheted a video anyagot, amit utólag készítünk el neked a legemlékezetesebb pillanatokból.
  
  Mibe fog ez kerülni?
  Fejenként 1000 konvertibilis magyar forintot fogunk tőled elkérni. Nem naponta, hanem a teljes találkozóra. Ezért a pénzért sátorozhatsz a helyszínen (vagy alhatsz a színpadon), megnézheted a koncerteket, és ha ügyes vagy, kaphatsz egy válogatás CD-t, amin a fellépő zenekaroktól hallhatod a legjobb nótákat. Ja, és kapsz egy sör kupont is, de azt mindenképpen. Nem is olyan rossz üzlet, ugye?
  
  Szeretnék fellépni!
  A találkozó fellépői egy baráti társaság tagjai és ezért a fellépők kiválogatása meghívásos alapon történik. Ha úgy gondolod, hogy köztünk a helyed, gyere el, érezd jól magad, és legyél része a közösségnek. Ugorj fel például szombaton délelőtt a színpadra, és csatlakozz az ottani örömzenéhez. Ha így teszel, garantált, hogy egyszer csak meghívást kapsz, mint fellépő. Vagy ott van Nektek a beszavazás!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 extrema    lucifer    mob rules    martonosi györgy    stratovarius    péterfy bori & love band    haydamaky    due date    linkin park    serious black    the orange strips    chelsea grin    discomfort    purified in blood    edvin marton    one man army and the undead quartet    tom stormy trio    téglás zoli    give it a name    falcongate    czank ninetta    saint deamon    moulin rose    system of a down    the ocean  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!