hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2013. október 17. csütörtök   16:48
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Télen is lehet fesztivál - Fridge
2013. november 21-24. Hungexpo

  A régió legnagyobb havas rendezvényét mutatja be a Sziget Szervezőiroda fuzionálva a Hungexpo Zrt.-vel a Budapesti Vásárközpontban. A Fridge idén a korábbinál is látványosabb, itthon még nem látott sportbemutatókkal és neves világsztárokkal tarkított zenei programokkal, a Hó-Show pedig téli sportfelszerelésekkel és utazási ajánlatokkal várja a nagyérdeműt november 21-24 között.
  
  A 2012-es kényszerű, „erőgyűjtő” szünet után idén ismét megnyitja kapuit Európa egyik legnagyobb havas-jeges fesztiválja, a Fridge. Az itthon már jól ismert és nagy rajongótáborral bíró rendezvény mögé – mint az már ismeretes – Európa legjobb fesztiváljainak szervezője, a Sziget Szervezőiroda is beállt, s ez idén már jelentős változást, nagy fejlődést eredményez a fesztivál életében. Komoly változás a Fridge történetében az is, hogy nemcsak Budapesten, a Hungexpo területén gyűlhetnek össze az extrém hó-sport rajongói, hanem (szinte) egy időben a hazai rendezvénnyel, Bécsben is bemutatkozik az esemény, szintén a Sziget szervezésében.
  
  Újratöltve tehát, egyedülálló show-val, Magyarországon először látható látványos trükkökkel robog tovább a Fridge sport kínálata. Átalakulás lényege, hogy az idén a szervezők a motorsportok kedvelőit is bevonják a főváros egyik legnagyobb téli rendezvényébe. Így a levegőben szálló akrobatika mellé már hang is társul, a ski-doo-k, más néven motoros szánok közreműködésével. Olyan hószánok érkeznek a versenyzőkkel Magyarországra a tengerentúlról és Európa északi részéről, melyeket speciálisan erre az akciósportra tervezték illetve alakították át. A verseny és egyben bemutató várhatóan nem mindennapi elemeket tartalmaz majd, hiszen az X-Gamesről jól ismert versenyzők mérik majd össze tudásukat és bátorságukat hazánkban a leginkább freestyle motorcrosshoz hasonlító rendezvényen. Elugró rámpa és hatalmas hóhegy épül eszközül a hószán ridereknek, hogy több méter magasban óriás supermanekkel, szaltókkal kápráztassák el a rendezvényre látogatókat. Az ugrások akár a 30 métert is meghaladják és minden ridernek 1 perce lesz arra, hogy bemutassa a legjobb ugrásaiból álló körét. Mindezek után este a „szokásos” hangulatú Fridge partyk zárják majd a versenyt.
  
  Az ősz legnagyobb téli sportrendezvényei először együtt
  
  Az extrém télisport és zenei kínálat mellett a Vásárvárosban a hagyományos Hó-Show is várja látogatóit téli sportfelszerelésekkel és utazási ajánlatokkal.
  A Hó-Show kiállítás immár 22. alkalommal nyitja meg a téli síszezont. Az érdeklődők megismerkedhetnek az ismert márkák új termékeivel, a család minden tagjának megvásárolhatják a téli sportokhoz szükséges felszereléseket és kiegészítőket, tájékozódhatnak az utazási, téli kikapcsolódási ajánlatok közt. Idén a kiállítók termékeiket és szolgáltatásaikat a D pavilonban mutatják be. A Magyar Síakadémia és a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány mentési- és oktató bemutatókat tart, valamint a látogatók kipróbálhatják a shredder-eket (hernyósnowboard), snowsegway-eket, és a szabad területen épített kötélpályát. 100 éves a magyar sísport, aminek jegyében szintén számos programot szervezünk a Magyar Sí Szövetség közreműködésével.
  
  A szórakozásról pedig a Fridge Fesztivál programjai, ski-doo (hószán) verseny és a hütte hangulatot megidézve, Forralt bor fesztivál gondoskodik.
  ”A Hó-Show és a Fridge Fesztivál együttes megrendezésével, az őszi szezon legnagyobb téli sport rendezvényén minden korosztálynak igyekszünk kedvező vásárlási és szórakozási lehetőséget, látványos programokat biztosítani” – mondta Faluközi Zsófia, a kiállítás igazgatója.
  
  Hó, koncert és party
  
  A Fridge fesztivál jellegzetessége, hogy a téli sportok látványos bemutatóit a honi zenei élet aktuális sztárjaival és a nemzetközi party-szcéna legismertebb arcaival fesztiválosítja. Így lesz ez idén is. A hazai felhozatalt erősíti majd a Hősök, a Belga, a PASO, a Mary Popkids, Ganxsta Zolee és a Kartel és a Carbonfools. November 22-én egy rendhagyó rendezvénynek lehetünk mindannyian szem- és fültanúi. Magyarország első számú és legnépszerűbb hazai streetwear brandje, a BP Clothing a Fridge-en ünnepli fennállásának 2. évfordulóját. A fiatalok körében a legkedveltebb együttesek sorakoznak fel egy napon, akik természetesen mind a BP Clothing kiemelt támogatottjai. A születésnapi fellépők a Punanny Massif, az Irie Maffia, az Akkezdet Phiai és a Brains formáció is.
  A nemzetközi felhozatalt pedig nem kisebb nevek fémjelzik, mint például Paul Kalkbrenner, az európai techno kultúra legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere, aki hatalmas sikert aratott korábban a VOLT és a Balaton Sound headlinereként. Közkívánatra visszatér Magyarországra napjaink egyik legnagyobb parti sláger gyárosa, aki szintén a VOLTon és Soundon is már bizonyított. Ő Example, aki Dj Wire-rel érkezik a Fridge-re. Szintén nem ismeretlen a hazai közönség számára a Pendulum, nem beszélve Dub FX-ről, a VOLT fesztivál nagy kedvencéről, aki bejárta már mind az öt kontinest, s most a havas fesztiválon is bemutatkozik. A Vásárvárosban lép fel a szintúgy szabadfogású breakbeatben utazó brit Freestylers kollektíva is. Jön továbbá a Doctor P & Krafty Mc, a Grandmaster Flash és a Crookers dj set.
  
  Egyelőre, mert a zenei program kialakítása még folyamatban van…



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
Áprilisban rendhagyó táncházi események és új táncházak a Fonóban
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 brittney jones    gyilkos természet    first memories    senses fail    paul giamatti    fuck your pride    melechesh    joystix    butch vig    album    svoid    distorted impalement    crippled fox    ossian    danny elfman    mick jagger    mason    cannabis corpse    the clash    harlott    machinae supremacy    limb for a limb    possessed    virgin steele    eagleheart  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!