hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2013. augusztus 15. csütörtök   16:35
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Ismét jótékonysági tanszergyűjtés a Zöld Pardonban


  A tavalyi nagy siker után idén is elindította jótékonysági tanszergyűjtési akcióját a Zöld Pardon. A 15 éves budapesti szabadtéri szórakozóhely és az augusztus 25-ig fellépő művészek arra kérik a rajongókat, hogy a koncertekre vigyenek magukkal új vagy használt, de még jó állapotú iskolaszereket, amelyeket az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló családok kapnak meg.
  
  Az őszi tanévkezdés előtt a Zöld Pardon újra meghirdette jótékonysági tanszergyűjtő akcióját nehéz sorsú családok megsegítésére. A kultikus szabadtéri szórakozóhely és a fellépő zenekarok arra kérik a rajongókat, hogy augusztus 25-ig az esti koncertekre vigyenek magukkal új vagy használt, de még jó állapotban lévő tanszereket, például iskolatáskát, tolltartót, földgömböt, füzetet, vonalzót, körzőt, számológépet, radírt, tollat, ceruzákat, vízfestéket, zsírkrétát. Az adományokat a Zöld Pardonban kijelölt gyűjtőponton lehet leadni, az akció végén pedig az ajándékokat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el rászoruló családoknak, akiknek nehézséget okoz az iskolakezdés.
  
  Az augusztus 25-ig tartó, kéthetes gyűjtőakció ideje alatt számos zenei stílus magyar képviselői lépnek fel a Zöld Pardonban, akik mind arra kérik a rajongóikat, hogy támogassák a kezdeményezést. Augusztus 16-án, pénteken az Európa Kiadó, másnap az Irie Maffia, vasárnap pedig a Dalriada várja a közönséget, és a tanszerekkel megrakott szatyrokat. A hosszú hétvége hétfői napján, vagyis augusztus 19-én a Vad Fruttik ad koncertet a ZP-ben, akiknek a rajongói már a tavalyi akció során is bebizonyították, hogy nemcsak bulizni, hanem segíteni is szeretnek. A nemzeti ünnep után, augusztus 22-én a Depresszió, másnap a Freshfabrik, augusztus 24-én pedig Hobo és bandája lép fel a ZP-ben. A jótékonysági tanszergyűjtési akció ideje alatt két külföldi koncert is lesz a Rákóczi-híd budai hídfőjénél: augusztus 15-én az amerikai Awolnation, míg augusztus 21-én a jamaicai Capleton koncertje alatt is le lehet adni az adományokat a gyűjtőponton.
  A Zöld Pardon tavaly hagyományteremtő szándékkal indította útjára a jótékonysági akciót, amelynek eredménye minden várakozást felülmúlt. Két hét alatt 450 füzetcsomag, tízméternyi vonalzó, legalább 50 iskolatáska, több száz tolltartó, több ezer toll, ceruza, zsírkréta, vízfesték, számológépek, földgömbök érkeztek. Annyi adomány gyűlt össze, ami 15 általános iskolai osztálynak lett elegendő a tanévkezdéshez Budapesten és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A Zöld Pardon látogatói játékokat is felajánlottak, amelyeket egy árvaházba juttatott el az akció tavalyi partnere, a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Zöld Pardon

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 fábián juli    oliver stone    olivia wilde    rose tattoo    andrew garfield    el pollo loco    thin lizzy    club ’68    boysetsfire    tintás barnes    darkest era    paul di´anno    tsjuder    hammer of gods    amber schmidt    emarosa    howard jones    semi holsen    mesevilág    spelll    bleeding through    mole listenig pearls    ben affleck    evanescence    exhumer  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!