hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [program]  2013. január 3. csütörtök   04:20
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Akvárium január
Budapest (V. Erzsébet tér)

  2013.01.05. szombat
  Az Akvárium Klub bemutatja:
  21:00 Soerii & Poolek utószilveszter
  Kezd az évet a hazai popszíntér legeredetibb gegrock zenekarával!
  Belépő: 1 000 Ft.
  
  2013.01.06. vasárnap
  Lay-Up! - ambient-elektronika
  19:00 Petrovszky (live), Berni, Atomik
  Aki kicsit is jártas az ambient világában, jól tudja, hazánk legjobbjai szinte kivétel nélkül valamilyen úton-módon kötődnek Halásztelekhez. Nem tudjuk mi lehet arrafelé a levegőben, de tény, a helyi psy szcéna által eleve magasra tett lécet Turcsoki Péter aka Petrovszky képes helyből átugrani. Az pedig szinte biztosan a térség Hun gyökereire vezethető vissza, hogy mialatt hármat fordul a levegőben, képes a Grabanc együttes elektronikás kütyüin is bökni párat.
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.09. szerda
  20:00 Thomas Borza, Nora Naughty, Roocha
  A rezidens Nora Naughty és Roocha ezúttal a balmazújvárosi Mariposas rezidensével, Thomas Borza-val osztja meg a pultot. Finom ritmusok, családias hangulatban. Move!
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.11. péntek
  22:00 Andras Toth B-DayBash
  A Hairy tehetséges producere, Andras Toth születésnapi zsúrjára olyan fiatal tehetséges DJ-ket és producereket hívott meg fellépőknek, akikre a jövőben mindenképp érdemes lesz odafigyelnünk.
  Belépő: 1 000 Ft.
  
  2013.01.12. szombatDifferent Drum
  22:00 DJ Ren (Tilos, She Fire), Mentalien (Impulsecreator, Budapest Bass Music),
   Markov (Impulsecreator, Catch 22), Wick (Subpoint)
  Táncos liquid és soulful drumandbass parti a Bladerunnaz/TEST szervezésében.
  Belépő: 600 Ft.
  
  2013.01.13. vasárnap
  Lay-Up! - ambient-elektronika
  19:00 Cadik, ER, Mesterházy
  Ambient-elektronika sorozatunkon talán soha nem láttunk vendégül olyan művészt/dj-t/producert, kinek bemutatása ennyire szó cséplésnek tűnhet. Cadik. Sokaknak Rewind legenda, másoknak dubstep guru. Többen mondják: egyenesen a hazai bass-music királya. Decemberben megjelenő Alma c. lemezével aktuálisabb, mint valaha. Viszont az annál talányosabb, milyen zenékkel fogja babzsákba parancsolni a közönséget.
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.15. kedd
  20:00 The Alvaret Ensemble (Denovali Rec. / D-NL), Subroute Roots & Iketa (Visionary Mind Rec. / HU)
  A világ vége után közel egy hónappal nálunk lép fel az ambient sötét-világos oldalának legújabb csodája, a The Alvaret Ensemble. A holland-német formáció a berlini Grunewald templomban rögzített dupla CD-jének anyagával repít a mélybe és a magasba mindenkit, akinek van hozzá mersze.
  Belépő: 1 000 Ft.
  
  2013.01.16. szerda
  Szobaszínház az Akváriumban
  20:00 HOPPart Társulat - Titkos Társulat: Szörprájzparti
  Egy igazi titkos születésnapi muri kulisszatitkai. A sötét szobába Nagy Zsolt érkezik, mi pedig a kanapék mögé bújva várjuk őt egy pisszenés nélkül! Meglepetééés!
  Belépő: 1 900 Ft, diákoknak: 1 500 Ft.
  
  MOVE
  22:00 Hubble, Nora Naughty, Polarize
  A Move Special keretein belül vendégül látjuk a modern atmoszférikus techno egyik messze földön híres mágusát Berlinből. Minimalista, repetitív álomvilág tele varázslattal. Az Archipel és a Sleep Is Commercial kiadók vezéregyénisége, Hubble először Budapesten. Az élmény garantált.
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.19. szombat
  21:00 Janis Joplin emlékkoncert
  Janis Joplin születésének 70. évfordulója alkalmából sztár-fellépőkkel emlékezünk a legendás énekesnőre.
  Belépő: 1 500 Ft, elővételben: 1 200 Ft.
  
  Confetti Dreams - Emergency
  24:00 Benny Blake
  Gyengélkedsz? Sürgősségi ellátásra van szükséged? Akkor neked egy adag Confetti Dreams-t írunk fel! Mindent megteszünk, hogy meggyógyulj! Orvosaink és nővéreink állnak szolgálatodra. Feküdj be bulikórházunkba, nálunk garantáltan jobban leszel!
  Belépő: 2 500 Ft, elővételben: 2 000 Ft.
  
  2013.01.20. vasárnap
  10:00 - 14:00 Hetedhét piknik - vasárnapi gyerekfesztivál
  Zsibongós, játékos, éneklős, önfeledt mini gyerek-fesztivál az Akvárium térben!
  Belép: 400 Ft.
  
  Lay-Up! - ambient-elektronika
  19:00 Nameless City, Janus, Arsene
  A dark-ambient kissé iparibb, mégis könnyen emészthető ágát képviseli Nameless City. Az Industrial Wave Studio néven ismert zenekar mellék hajtásaként is felfogható live act fellépése egy régóta szélesedő krátert hivatott betölteni nálunk. Renner Péter által megszólaltatott, helyenként IDM-be is forduló remekművek kísérője a halásztelki ambient fej Arsene és a legendás Varázsszőnyeg rádió műsorért felelős Janus.
  
  2013.01.21. hétfő
  19:00 Kódolt Képek - számítástudomány a fotográfiában
  - kiállításmegnyitó (A kiállítás február 3-ig tekinthető meg)
  Kiállító művészek: Szegedy-Maszák Zoltán, Áfrány Gábor, Lepsényi Imre, Széchenyi-Nagy Lóránd, Páll Tamás – Viskovic Jelena, Fodor János Dániel, Dezső T. Tamás
  Kurátor: Csiszár Mátyás
  A digitális átállás a technikai képek terén hatalmas változást hozott. Az eddig pusztán optikai-kémiai alapon történő képrögzítés fizikai-matematikai alapokra helyeződött. A kép elválaszthatatlan lett az algoritmusoktól. A digitális kép nem más, mint a szenzor által felfogott adatok vizualizációja. Ez rengeteg formában megjelenhet, de a legelterjedtebb vizualizációs technika a jpeg formátum, mely a klasszikus fotográfiai ábrázolási formanyelvét imitálja. A kódolás tehát a digitális fotográfia központi kérdése, mert ettől függ, hogy az eltárolt információk hogyan válnak képpé. A kiállított munkákkal az információból képpé válás lehetőségeit szeretnénk bemutatni, a témát régóta kutató képzőművészek és fotográfusok segítségével. A képelmélet határterületein kalandozunk, ahol az esztétika és a matematika szabályai egyaránt érvényesek.
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.22. kedd
  21:00 Bende Zsolt - Kovács Linda Quartet
  A quartet repertoárjában Zsolt és Linda saját, a nagyközönség által is könnyen befogadható letisztult, melodikus szerzeményei találhatóak, melyek gyönyörű színfoltjai a mai mainstream jazz világának.
  Belépő: 800 Ft.
  
  2013.01.23. szerda
  A Szépirodalmi Figyelő estje
  18:00 Slam Poetry - elmélet és gyakorlat
  Minden, amit tudni akarsz a Slam Poetry-ről. A Szépirodalmi Figyelő havonta jelentkező tematikus estjén a főszerepben ezúttal a költészet és a hiphop találkozása.
  
  MOVE
  20:00 Coyote, Nora Naughty, Roocha
  A magyar elektronikus zene egyik nagy öregje, Coyote veszi át az irányítást a Move dj pultja felett, mellette Nora Naughty és Roocha asszisztál ezen a az estén.
  A belépés ingyenes.
  
  21:00 Szilárd
  Balanyi Szilárd, a Quimby billentyűse jól ismert önálló projektével ad koncertet. A színpadon többek között Galambos Dorina és a Quimby dobosa, Gerdesits Ferenc csatlakoznak hozzá.
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.24. csütörtök
  21:00 Fat Cat ( SCO / HU ), Mississippi Queen (A)
  A hetvenes évek gitárzenéjét pszichedelikus elemekkel megbolondító Fat Cat koncertjeit leginkább a színpadról elszabaduló, hihetetlen energia jellemzi. A osztrák Mississippi Queen novemberben megjelent Fall Of Mankind című lemezét turnéztatja. A bécsi rockzenekar - habár külföldön már többször koncertezett a Fat Cat-el - először játszik majd Magyarországon!
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.26. szombat
  11:00-16:00 3. Gardrób Közösségi Ruhavásár és 1. Gyerekgardrób: gyerekruha-és játékvásár
  Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Gyere és szerezz be néhány szuper cuccot olcsón, forralt bor és remek társaság mellett! Létrehoztuk a Gardrób közösségi gyerekruha- és játék vásárt is,
  ahol eladhatjátok, elcserélhetitek a kinőtt vagy megunt gyerekruhákat, és garantáltan felfrissíthetitek a srácok ruhatárát és játék gyűjteményét is.
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.27. vasárnap
  08:00 Nagy Budapesti Kultúrzsibi
  Országos antik, retró és kortárs bolhapiac az Erzsébet téren!
  A belépés ingyenes.
  
  14:00 XVI. Országos lemezbörze és DJ simogató
  Ha megválnál megunt, esetleg tévedésből vett bakelit lemezedtől, hajtasz valamit, vagy egyszerűen csak megsimogatnál valakit Budapest „igaz” lemezlovasai közül, már nem kell korán kelned. Az Akváriumos lemezbörze minden hónap utolsó vasárnapján délután kezdődik és estig tart.
  A belépés ingyenes.
  
  Lay-Up! - ambient-elektronika
  19:00 Sunday School spec. Suhaid & Crimson, Peter Bernath
  Formabontó tisztelgés az egyetlen nyarat megélt „vasárnapi iskola” előtt. A találkozóra érkező tanárbácsik a tőlük megszokott eklektikus utazás keretében vezetik körbe volt osztályukat a tablókkal díszített folyosókon. Babzsákból nézve az írásvetítőt, újra felelevenednek a sulidiszkó hangulatok és az iskolarádión elhagyott beat-ek. Legyen ez az elmaradt bankett.
  
  A belépés ingyenes. / Free.
  
  2013.01.29. kedd
  A Konzervnyitó Akciócsoport estje
  20:00 Dés András vendége: Hámori Gabriella színésznő
  Jazz improvizáció és kérdezz-felelek klub hangulatban. Hámori Gabriella a színpadi és a színpadon túli világról mesél.
  Belépő: 1 500 Ft.
  
  2013.01.30. szerda
  MOVE
  20:00 Polymorphin, Polarize
  A budapesti undergound legendás és méltán ünnepelt duója, a Polymorphin (Andras Toth & Nora Naughty) újra a pult mögé lép, hogy varázslattal és négynegyedekkel töltsék meg az Akvárium levegőjét. Különleges estére számíthatunk!
  A belépés ingyenes.
  
  2013.01.31. csütörtök
  21:00 Swingalong: Che Sudaka (E), Anselmo Crew, Savages y Suefo
  Ismét Budapesten koncertezik a hatalmas bulijairól ismert Che Sudaka. Addig mindenkinek edzés, ezt a bulit ugyanis nehéz lesz majd kibírni gyenge fizikai állapotban, irány a futópálya, mert jönnek a Barcelonában élő kolumbiai és argentin utcazenészek, a salsa, a ska, a punk, a reggae, az ő zenéjük kontra a mi lábaink.
  Belépő: 3 500 Ft, elővételben: 3 000 Ft.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 a storm of light    lucifer     jonathan liebesman    azfeszt    monster magnet    demjén ferenc    ingested    robert downey jr.    crosswind    nyírség táncegyüttes    paul bettany    edith piaf    christian epidemic    turn of mind    feltbeats    nick mccarthy    maradék    kenneth branagh    sziget 2009    ir    nagy dávid    jonathan nolan    fridvalszki mark    helena bonham carter    the last airbender  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!