hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2012. november 15. csütörtök   00:00
nincsen hozzászólás

szerző: Zsóti
Parkway Drive (AUS), Emmure (USA), The Word Alive (USA), Structures (CAN)
2012. november 29. Petőfi Csarnok - Budapest

  Akkor kezdjük a Phoenix Music Hungary közleményével:
  
  „Hát akkor nincs más hátra, mint előre, hamár a Parkway Drive, az Emmure, valamint a The Word Alive se bírta reggelig: a rendkívüli érdeklődésre való tekintettel a november 29-i koncertet áthelyeztük a PeCsa Music Hall-ba! Mindenki figyelmét fel szeretnénk hívni, hogy a kapunyitás 18:30-ra módosult! A jegyelővétel zavartalanul halad tovább az Eventim rendszerében, azonban mindenki figyelmét szeretnénk felhívni, hogy az elővételes árú jegyekből nagyjából 20 darab maradt a Revolution Store-ban, a Dürer Kertben és a CD Pincében. Péntektől már helyszíni áron töltjük újra a helyeket!”
  
  Tavaly Tokajban, illetve 2008-ban a Never Say Die! Tour-on már meglátogattak minket, négy év múltán azonban ismét klubkoncerten köszönthetjük a Parkway Drive-ot. A metalcore-t kiteljesítő ausztrál banda hívei messiásként várták ezt az eseményt, és bár ők a buli legnagyobb neve, a körítés sem lesz akármilyen, ugyanis McCallékkal nem akármilyen bandák érkeznek november 29-én a Petőfi Csarnokba
  
  A 2003 nyarán alakult egy zenekar Ausztráliában, egy igazi velős metalcore banda, mely nagy álmokat kergetett, világhírre vágyott. A banda egy Byron Bay-i utcáról kapta nevét. Nem árulok el nagy titkot, bár ők akkor még nem tudták, nem ragadtak meg Ausztráliában. Megalakulásuk évében kiadtak egy közös EP-t a már júniusban nálunk járt I Killed The Prom Queen-nel, ami talán a legjobb választás volt a srácok részéről, hisz ahonnan csak felfelé ívelt pályafutásuk. 2005-ben az Egyesült Államokba utaztak, hogy felvegyék első saját EP-jüket Don´t Close Your Eyes címmel melyben nem akárki segédkezett. Adam Dutkiewicz a Killswitch Engage producere, akinek keze alatt Unearth és Underoath is evickélt. Ugyanezen év júniusában már friss szerződésük volt az Epitaph Records-al, aminek köszönhetően jött az első teljes albumuk is a Killing With a Smile. Hogy karrierjük felívelőben volt, mi sem bizonyította volna jobban, mint, hogy olyan bandák társaságában léphettek fel a fiúk, mint a Hatebreed, In Flames, Chimaira, Shadows Fall, As I Lay Dying, Bleeding Through vagy épp az Alexisonfire. Ez a sor még fesztiválfellépők listájának is igen kemény.
  
  A legnagyobb áttörést azonban a 2007-ben megjelent Horizons hozta a bandának. A turnékon a Carrion-t már ezrek üvöltötték lemezmegjelenés előtt. Ezt követően kiadták még a Deep Blue névre hallgató korongot is, de a komorabb témák kiteljesedését az Európában október 29-től kapható negyedik nagylemezük az „Atlas” hozhatja majd meg, ennek bemutatása lesz terítéken majd novemberben. Egy interjúban Winston elárulta, hogy „Rengeteg ötletünk van az új felvételekhez, sokkal nagyobb lesz, mint amit eddig tettünk a múltban.” ... „Még soha nem a közönségnek írás volt az első helyen, mindig saját magunknak írtuk a szövegeinket.” Így az új album témái is kimerítik majd az érzelmek minden apróbb rezdülését.
  
  Természetesen nem egyedül jönnek majd a fiúk, vendégfellépőiket az előző Impericon Never Say Die! Tour-ról már jól ismerhetjük, hisz az amerikai deathcore egyik legnagyobb neve az Emmure, akik feltehetőleg a „Slave to the Game” című idei albumukkal jönnek, valamint az egyre nagyobb nevet szerző arizonai metalcore csapat, a The Word Alive, (akik szintén idén készült új albummal érkeznek, mely a „Life Cycles” címet viseli) már tavaly ellátogattak hazánkba. Akkor a Sucidide Silence előzenekaraiként csodálhattuk meg félelmetes hangzású zenéiket.
  
  Fellép még a 2010-ben „All of The Above” címmel kiadott EP-jével büszkélkedhető kanadai Structures is. Nem kis névsor, nem kis elvárás, találkozunk tehát novemberben, a módosított helyszínen, a petőfi Csarnokban.
  
  Jegyárak:
  Elővétel: 6.000 Ft (2012. június 25-től)
  Helyszínen: 6.500 Ft
  Kapunyitás: 18:30
  Helyszín: PeCsa Music Hall
  
  Jegyelővételi helyek: Dürer Kert, Revolution Store, Westend Speed, CD Pince, Underground Store - valamint a TEX/Eventim rendszerében.
  
  Jegylink: Itt


Kulcsszavak:
  parway drive (aus)     emmure (usa)     the word alive (usa)     structures (can)     petőfi csarnok 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Pecsa Music Hall - Budapest

 kapcsolódó cikkek: 

Sabaton, Delain, Battle Beast, Tales Of Evening

Epica, DragonForce, Diablo Blvd.

Sabaton, Delain, Battle Beast, Tales Of Evening a Petőfi Csarnokban

Epica és Dragonforce koncert a Petőfi Csarnokban

Epica és Dragonforce koncert a Petőfi Csarnokban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
 kapcsolódó fotók: 

Emmure (USA) - 2012. november 29. PeCsa

Structures (CAN) - 2012. november 29. PeCsa
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 nemes andrás    waszlavik    civet    eddie vedder    e-nora    grieved     red hot chili peppers    terror    helloween    apocalyptischen reiter    pokolgép    control human delete    lock up    partyzan    truth and its burden    silenos    almanac    nyomorultak    soderbergh    winter    subsonica    cripper    sepultura    earth wind & fire experience    bárka színház  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!