hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. június 4. hétfő   04:45
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Előhegyalja: 13 szerencsés a fellépőkkel forgathat
2012. július 18- 22. Rakamaz- Tokaj

  A legszerencsésebb hegyaljások már május végén bulizhatnak magyar kedvenceikkel, a Borsodi Hegyalja Fesztivál reklámfilm forgatásán. A keddi felvétel maga lesz a sörrel-zenével folyó Kánaán, erről a Borsodi mellett a Hegy´en fellépő HŐSÖK, a PASO, a BRAINS, a SUPERNEM, KOWALSKY, a DEPRESSZIÓ, a SUBSCRIBE, a BLIND MYSELF, az INSANE, a rock´n´roll bombázókból álló CHERRY BOMB tagjai és a kettőnégyes Szujó Dani is gondoskodik – 13 szerencsés hegyaljás zúzhat velük a kamerák előtt. A kiválasztottak közül egy még mázlistább lesz, ugyanis fesztiválbelépőt és egy tálca Borsodit nyer. De idén minden hegyaljás szerencsés, hiszen a Hegy´ bérlet nem egyszerű fesztiválbelépő, de a világörökségi nyaralásra is szól. Ráadásul, akik május végéig biztosítják a helyüket a tokaji buliba, azok közel 30, diákként pedig közel 40% kedvezménnyel jutnak a belépőjükhöz. Így biztosan belefér majd még egy Furmint-fröccs, miközben a Hegy´ Furmint Klubjában többek közt a KEREKES BAND, a FIRKIN, FERENCZI GYÖRGY ÉS A RACKAJAM, a HOLLYWOOD ROSE és a BALKAN FANATIK zenél, a hajnalt pedig a legpörgősebb DJ-k köszöntik a Tisza partján.
  
  A Borsodi Hegyalja Fesztivál idén már májusban dübörög. Több mint 80 ezer hegyaljás áll már fesztiválkészültségben, hogy júliusban a Tisza partján együtt bulizzon az Enter Shikarival, az Arch Enemyvel, a Parov Stelar Band-del, a Danko Jones-szal, a Hatebreed-del, a 30Y-nal és a többi fellépővel. Tizenhárman közülük már május 22-én, kedden a saját bőrükön tapasztalhatják, milyen kivételes a 13. tokaji feszt. Ők ugyanis együtt forgathatják le a fesztivál reklámfilmjét a Hősök, a PASO, a Brains, a Supernem, a Depresszió, a Subscribe, a Blind Myself és az Insane tagjaival, Kowával és a Kettőnégyből ismert Szujó Danival, a Hegy´ TV arcával. A 13 kiválasztott közül ráadásul egy Hegy´bérletet és egy tálca Borsodit is nyer. A forgatásra péntekig lehet jelentkezni. Persze a Hegy´ bérlethez egyszerűbb út is vezet: május 31-ig a belépők még közel 30, nappali tagozatos diákoknak pedig közel 40% engedménnyel válthatók a zenés nyaralásra.
  
  Furmint Klub: bor, szóda és zene, tökéletes arányban keverve
  
  A tokaji világörökségben igazi hungarikumokkal készülnek a borászok a Hegy´en nyaralókra: a Furmint Klubban különböző zamatos fehérborok kísérik a koncerteket. A Ferenczi György és a Rackajam, a Kerekes Band, Szabó Balázs Bandája, az Ocho Macho, a Firkin, a Maszkura és a Tücsökraj, a Balkan Fanatik, a Bohemian Betyars, a ZUP, a Napra és a többi fellépő zenéje magában is remek hangulatot varázsol, és mindenkiből kihozza a fáradhatatlan táncost, ám egy Furmint-fröccs bármikor megsokszorozza az ember party-energiáit.
  
  Ezekre az energiákra a koncertek után is szükség lesz a Hegy´en, amikor a stafétabotot a DJ-k veszik át: az IN-MEDIO bulihelyszínén a jelenleg épp Bakuban az Eurovíziós Dalfesztiválra készülő Compact Disco és a magyar éjszakák új királynője, Julia Carpenter felel majd a hangulatért, míg az AXE sátrában a nappal regnáló angyalok után olyan neveké lesz a főszerep, mint Bárány Attila, Hamvai P.G. vagy DJ Junior. A Tisza-parti napfelkelte garantáltan tánc közben lepi majd meg a 13. Borsodi Hegyalja Fesztivál közönségét.
  
  A megzenésített Hegy´ vakációra last minute áron a belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy´oldalon, azaz a Hegyalja-n válthatók. A legfrissebb infók és a Hegy´közösség pedig a Facebook-on, a Hegyalja Fesztivál Fun clubban pezseg.
  
  Borsodi Hegyalja Fesztivál – a szerencsés tizenhármas
  
  A Hegy´ az a hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék és a legjobb társaság mellé mindkettőt megkapod. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeid a világörökség részévé válnak. Július 18-22. között, 13. alkalommal élvezhetik a hegyaljások a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Ha unod már a semmibe tartó világvége jóslatokat, ott a helyed a Lucky 13 Hegy´en, hiszen a 13. garantáltan életed legszerencsésebb Hegyalja Fesztiválja lesz.
  A 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon mindenki ott lesz, aki számít: Rakamaz-Tokaj az elmúlt 13 év alatt az egyetemisták, a menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozóhelyévé vált. De persze a keleti oldal legnagyobb nyári fesztiválján nem csak velük találkozhatsz: a külföldi fellépők mellett idén is itt lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhatsz. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon együtt készítheted a halászlét, vagy együtt sörözhetsz, Furmint-fröccsözhetsz a kedvenc íróddal, énekeseddel. De sőt, a Lucky 13 Hegy´en idén még az is megtörténhet, hogy főzhetsz annak a fellépőnek vagy akár annak a srácnak / lánynak, akit az elmúlt években csak messziről istenítettél.
  
  Több mint 200 fellépő, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. A megzenésített nyaralás Rakamaz-Tokajban a színpadokon és a színpadok előtt is vár.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Erdős Virág, Háy János, Krusovszky Dénes, Puzsér Róbert, Szentesi Éva és Vecsei H. Miklós májusban a Tavaszi Margón
7. DADABÁNYA Underground Művészeti Fesztivál
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 cseh tamás    kiske    lyapis trubetskoy     ryan gosling    charlie st. cloud    skywalker    in vain    tarja    jane’s addiction    saint deamon    budapest bár    shapat terror    zöld pardon    james newton howard    tasters    equilibrium    szesztay dávid    avatar    mary popkids    való világ    che sudaka    sanctuary    long play 33 1/3    casey affleck    bogoz  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!