hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. május 1. kedd   22:27
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Kész a VOLT nagyszínpada!
A Telekom idén is támogatja a VOLT Fesztivált és a Heineken Balaton Soundot

  Soha annyi világsztár és hazai nagyágyú nem lépett még fel hazai fesztiválon vidéken, mint ahányan a 20. VOLT-ra érkeznek. A jubileumi, soproni fesztiválnak idén is a Telekom a főszponzora. 
  
  A több éves sikeres együttműködés folytatásaként a Telekom az idén is főtámogatóként kapcsolódik a VOLT Fesztiválhoz. „Ebben a nem túl kedvező gazdasági környezetben a rendezvényeink fejlődéséhez elengedhetetlen a stabil támogatói háttér. A Telekommal korábban is jó kapcsolatot ápoltunk, mostani határozott jelenléte a vidéki fesztiváljainkon pedig lehetővé teszi, hogy ezek a rendezvények tovább fejlődhessenek” – mondta Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Szervezőiroda ügyvezetője.
  
   ”A Telekom támogatása révén lehetővé válik, hogy idén a korábbinál is több világszínvonalú produkcióval és hosszabb műsoridővel jelentkezzen a VOLT” – tette hozzá Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál főszervezője. „A fesztivál majdnem egy teljes nappal hosszabb lesz, a nyitónapon ugyanis több színpadon gálaesttel készülünk megünnepelni a jubileumi eseményt, ennek részleteit azonban még nem áruljuk el.”
  
  Mától publikus és teljesnek mondható a 20. VOLT Fesztivál fő helyszínének részletes programja. A Telekom Nagyszínpadon – amelynek küzdőterére esténként 25000 vendéget várnak - fele-fele arányban osztoznak a legnagyobb hazai csapatok és a világsztárok. Az első napon a Supernem és a Magna cum Laude után a Lostprophets, a világszerte fő fellépőként jegyzett Snow Patrol és a nemrég három Grammyvel jutalmazott Skrillex lép színpadra. Másnap – a VOLT történetének legsűrűbb felhozatalaként – a Carbonfoolst követően a „dubstep hangjaként” világhírűvé vált brit énekesnő, Katy B indítja a sort. Őt követi a leginkább várt világsztárok között dobogós Simple Plan, majd egy élő legenda, a Faith no More csap a húrok közé. Éjfélkor az egyik legaktuálisabb banda, a Chase & Status következik, akiket nemrég a legjobb 5 brit banda közé választottak. A péntek – a Röyksopp várva-várt koncertjét és számos DJ-t leszámítva – a magyarokról szól. A Pannonia Allstars Ska Orchestra ébreszti a fesztiválozókat, majd az országszerte teltházas koncertekkel szereplő Brains és a hasonlóan népszerű Vad Fruttik következik. A nap csúcspontjaként – egy év koncertszünet után – Ákos a VOLT-on mutatja be új programját!A szombati Telekom nagyszínpados felhozatalra ugyancsak nem lehet panasz. A Csík Zenekar, Lovasi András bandája, a Kiscsillag, majd a Tankcsapda és a Quimby váltja egymást, majd pontban éjfélkor érkezik Iggy Pop és legendás csapata, a Stooges. Ugyancsak mától további két színpad részletes programja megtalálható a www.volt.hu oldalon.
  A Telekom a Heineken Balaton Soundot is támogatja
  A Telekom a VOLT mellett kiemelt támogatóként vesz részt a Heineken Balaton Sound fesztiválon is. ”Az első év óta jelen van a Telekom Zamárdiban. A fesztivál legfontosabb helyszínei közül a Telekom Terasz az esemény egyik legkedveltebb helyszíne. A közvetlenül a Balaton partjára épülő gigantikus teraszon évek óta világsztárok egész sorát látjuk vendégül.  Idén többek között Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Sasha, Maceo Plex, a GusGus és Oliver Koletzki & Fran lesz a Telekom Terasz vendége, ahol esztétikus parti bárok is várják a fesztiválozókat.” – közölte Fülöp Zoltán, főszervező. A Heineken Balaton Sound idén ugyancsak egy nappal korábban nyit, a Nagyszínpadon Ákos mutatja be új, elektronikus zenei produkcióját, míg más színpadokon a tervek szerint világsztár DJ-k szerepelnek majd.


Kulcsszavak:
  volt  


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VOLT

 kapcsolódó cikkek: 

Énekes és doboscsere a Mobilmániában - volt Pokolgép és Ossian zenészekkel erősítenek

Vermeer – A valaha volt legátfogóbb életmű-kiállítás

„Volt benne szép is” – Szellem albumpremier

Ez a 10 új sorozat volt a magyar nézők kedvence 2023 első felében

Berlinből szemlélve - Ilyen volt a Fishing...
 a rovat legfrissebb cikkei: 
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the bourne legacy    honeyball    feltbeats    darkest era    xerosun    demoscene    octopoly    petőfi csarnok    másnaposok 2    bikelinefest    balkan fanatik    the fall and rise of herman brood    brutally deceased    30 y    expire    cowboys & aliens    naturally 7    ir    adni jó    belmondo    panic! at the disco    clubera    balkan fanatik    symphorce    tristania  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!