hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
film [film és zene]  2012. január 10. kedd   04:53
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tüzes testek és mámorító dallamok – Táncos Szerdák a FilmBox HD műsorán!


  Lehet lassú, lehet felszabadult, lehet szexi vagy éppen művészi. Ezer meg egy ok miatt táncolhatunk, egy dolog azonban biztos: a FilmBox HD műsorán januártól-február közepéig szerdánként a perzselő ritmusoké és az izaddásig hevülő testeké a főszerep. Tartson velünk és Táncos Szerdák segítségével feledkezzen el a hideg télről.
  
  Január 11-én, szerdán este kilenctől látható a Mrs.Henderson bemutatja című vígjáték a FilmBox HD műsorán, olyan illusztris színészekkel mint: Stephen Frears, Bob Hoskins vagy éppen Judi Dench. London, 1937. A közismertségnek örvendő és tehetős Mrs. Laura Henderson épp most temette el néhai férjét... és most unatkozik. Noha 69 éves, majd kicsattan az egészségtől, tele van ötletekkel. Mrs. Henderson - barátai legnagyobb megrökönyödésére - vesz magának egy színházat, egész pontosan a Soho szívében található Windmillt. A színházigazgatáshoz mit sem ért, ezért alkalmas jelöltet keres a posztra. Így találkozik Vivian Van Damm-mel, aki kisujjában hordozza a színházvilág csínját-bínját, ugyanakkor meglehetősen nehezen tolerálja Mrs. Hendersont, aki hóbortos, provokatív és faragatlan. Kettejük viszontagságos kapcsolata alapjaiban rázza meg a környéket - és a brit színházvilágot. Van Damm kitalálja a „kabarevü”-t, azaz a nonstop szórakoztatást, s a Windmill teltházzal fut... egy darabig, amíg a többi színház nem kezdi el utánozni. Ekkor jön Laura nagy ötlete: meztelen nőket a színpadra! A nő meggyőzőképességének hála Lord Chanberlain, a cenzor engedélyezi a merész újítást, de csak egy feltétellel: a lengén öltözött hölgyek nem mozdulhatnak a színpadon, így művészi értékéket közvetíthetnek. A Windmill-élőképek - azaz különböző díszletek elé állított meztelen nők - óriási sikert aratnak. Ám ahogy megkezdődnek a londoni bombázások, a kormány be akarja záratni a színházat. Mrs. Henderson most sem hagyja magát, s hamarosan az is kiderül, hogy elsősorban miért is vette meg a Windmillt...
  
  Január 18-án, 21:00 órától látható a Dirty Dancing 2 című romantikus film. A 18 éves Katey (Romola Garai) Havannába érkezik, ahol apja a Ford Művek vezetője. A kissé különc lányt mágnesként vonzzák az utcai táncosok, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javierhez (Diego Luna) vonzódik. Rábeszéli a fiút, hogy tanítsa meg erre a fékevesztett, erotikus táncra, a salsára, és legyen a partnere az országos táncbajnokságon. Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja könyveit és szüleit félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig sosem látott arcát.
  
  Január 25-én a Fame - Hírnév című alkotás segítségével este kilnc órától a showbusiness árnyoldalait is megismerhetjük. A filmet Kevin Tancharoen, Britney Spears és Madonna koreográfusa rendezte, aki olyan viléághírű színészekkel dolgozott együtt, mint Kelsey Grammer és Megan Mullally. Az 1980-ban készült, mára klasszikussá vált Oscar-díjas mozi feldolgozásában továbbra is a lenyűgöző zene, a fantasztikus táncok, a remek énekesek és művészek játsszák a főszerepet. Céljuk nem más, mint elérni az álmaikban olyannyira hőn áhított hírnevet. Ebben a rendkívül kiélezett világban minden a versenyszellemről szól, a legfontosabb az odaadás, a szenvedélyesség és a kitartás! Mikor pedig a rengeteg gyakorlás után a diákok kilépnek a szigorú tanárok elé, hogy teszteljék tudásukat, minden kiderül: fényes karrier vagy hatalmas bukás várja őket. De vajon kié lesz végül az áhított hírnév?
  
  Február 1.-én világsztárok uralják a képernyőt. Elsején este kilenctől látható a Chicago című filmmusical, főbb szerepekben Richard Gere, Catherine Zeta-Jones és Renée Zellweger. Chicago, 1929. Gyilkosság. Szenvedély. Hírnév. Szex. És jazz, mindhalálig. A Szeles Város megannyi kalanddal és lehetőséggel kecsegtet. Ez a csábítás elkápráztatja Roxie Hartot, a látszólag ártatlan színésznőt, aki arról álmodozik, hogy az ének és a tánc kimenti őt élete egyhangúságából. Roxie egyetlen vágya, hogy Velma Kelly varietéművésznő dicső nyomdokaiba léphessen. Vágya kicsit másképp teljesül, amikor néhány nagyon elhibázott lépés folytán a sztár és a sztárjelölt is börtönbe kerül gyilkosság vádjával. A Matron Morton börtön felügyelete alatt Roxie találkozik Billy Flynn-nel, a legendás ügyvéddel, aki elvállalja Roxie ügyét, egy nem szerény összegért. Roxie berobban a csúcsra, mentorának nagy bosszúságára. Ám az agyafúrt Miss Kelly is tartogat néhány meglepetést a második felvonásra.
  
  Február 8.-án 21:00 órától a Mátkaság és legényélet című romantikus film kerül adásba a FilmBox HD műsorán, a bollywoody sztár Aishwarya Rai főszereplésével. Egy szerény indiai faluban az elszánt Mrs Bakshi úgyy dönt, hogy férjet talál mind a négy gyönyörű lányának. Az okos és keményfejű Lalita azonban kijelenti, hogy kizárólag szerelemből hajlandó férjhez menni, édesanyja legnagyobb megdöbbenésére. Lalita találkozik a gazdag amerikai Will Darcyval és azonnal szikrázni kezd köztük a levegő. De szerelem ez, vagy gyűlölet? Lalita egy arrogáns kaliforniai sznobnak látja Darcyt, míg ő, a faluszépe, Darcy szerint nem tud semmit a világról. De a végzet ellen nem tehetnek semmit: a képzelet, a pletyka, a tévedések vígjátéka egyre jobban behálózza őket, míg megtörik a büszkeség, legyőzetik a balítélet és végre győz a szerelem.
  
  Mrs.Henderson bemutatja, Január 11., szerda, 21:00, FilmBox HD
  Piszkos tánc 2., Január 18. szerda, 21:00 FilmBox HD
  Fame Hírnév, Január 25. szerda, 21:00 FilmBox HD
  Chicago, Február 1., szerda 21:00 FilmBox HD
  Mátkaság és legényélet, Február 08., szerda 21:00 FilmBox HD
  
  A FilmBox csatornák
  
  A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozi sikerek tartoznak.
  
  Az SPI International filmcsatornák finanszírozásával és terjesztésével foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Extra 1, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.
  
  A FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Extra 1, FilmBox Family and FilmBox HD csatornák jelenleg Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon érhetők el. Az SPI hamarosan új, full HD csatornákat indít. Ezen kívül csatornák indítását tervezzük Afrikában, Nyugat-Európában és Ázsiában.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 star trek    gyémánt bálint    vdiámpark    axe to fall    rock beach    sam worthington    jacked    chronology    mary elizabeth winstead    hinayana    weezer    smash mouth    mono    mortician    muzsikás    tony iommy    kid rock    steve morse    tara reid    hooligans    megazetor    aetherius obscuritas    paul gilbert    marlboro man    pomogácsok brutal monsters  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!