hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2011. május 19. csütörtök   04:45
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT!
2011. július 12-17. Szolnok-Tiszaliget

  2011. július 12-17. között a djuice bemutatja az EFOTT-ot, az év legnagyobb hallgatói buliját, amely idén Szolnok-Tiszaligeten várja a szórakozni vágyókat. Az őrület már a 0. napon elkezdődik, amelyre Gönczi Gábor és zenekara egy soha nem látott show-val készül: a Smile Rock Circus különböző zenei stílusokból érkező vendégekkel és egy igazi világsztárral kiegészülve forrósítja fel a hangulatot. A folytatásban pedig a legjobb hazai zenekarok gondoskodnak az egy hetes önfeledt kikapcsolódásról.
  
  Idén nyáron minden út Szolnokra vezet, ahol július 12. és 17. között a djuice bemutatja Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválját, az EFOTT-ot. A tiszaligeti strand partján olyan nívós hazai zenekarok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Quimby, Haddaway, a Kiscsillag, a 30Y, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Neo, a The Kolin, a Carbonfools, a Csík zenekar, a Vad Fruttik, a Heaven Street Seven, Csepregi Éva, az Animal Cannibals, Kovács Kati, az Ámokfutók, és Dévényi Tibi bácsi, aki az előző évekhez hasonlóan örökzöld zenéivel és pontos labdáival várja a fiatalokat.
  
  A Tisza partjáról nem hiányoznak majd a Dumaszínház olyan nagyágyúi sem, mint Kiss Ádám vagy Kovács András Péter.
  
  A fesztivál egy igazi kuriózummal nyit: a 0. napon Gönczi Gábor zenekara, a Smile Rock Circus egy közös örömkoncertet ad Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluorral, Vastag Csabával, Király L. Norbival, Ganxsta Zolee-val, az Animal Cannibals-el és további színes előadókkal.
  
  Az idén 20 éves születésnapját ünneplő zenekar először lép fel az EFOTT-on. A különleges alkalomra egy egészen egyedülálló, csak a 0. nap estéjén látható és hallható koncerttel készülünk. A Smile-hoz olyan kiváló sztárelőadók csatlakoznak egy-egy szám erejéig, akik egymástól egészen eltérő zenei műfajokat képviselnek a könnyűzenei életben. Így Mr. Mizu kultikussá vált zenéjét ezúttal rock happymetal orchestra stílusban adjuk elő, természetesen más izgalmas meglepetésdalokkal együtt. árulta el Gönczi Gábor.
  
  A nem mindennapi helyszínnek köszönhetően a nagy hőség sem lesz zavaró, ugyanis hetijegyes karszalaggal ingyen csobbanhatunk a strandfürdőben. De a Tisza adta lehetőségek a sport szerelmeseinek is kedveznek majd.
  
  A következő 3 évben a djuice lesz az EFOTT főtámogatója. A fiatalok mobilmárkája közösen az EFOTT-tal egy tehetséggondozó programot indított, így a fesztiválon, a djuice U26 színpadán, még nem ismert, feltörekvő bandák is felléphetnek. De akik nem kapnak lehetőséget Szolnokon, azoknak sincs okuk a csalódottságra, hiszen az U26 Clubshop-ban egész évben, havonta egyszer, megmutathatják magukat.
  
  A djuice fejlődésösztönző myLife programját az EFOTT-ra is kiterjeszti. Azok a djuice-osok, akik a myLife programba is beléptek, félárú napijegyet vásárolhatnak. Az első kétszáz új előfizető pedig, aki Samsung Galaxy Ace készüléket vesz djuice számlás csomaggal, EFOTT hetijegyet kap! Az ajánlat azért is különleges, mert a fiatalok 12.000 Ft-os kezdőrészlettel vásárolhatják meg a csúcskategóriás telefont, és az ajándékként kapható EFOTT hetijegy ennél önmagában nagyobb értéket képvisel.
  
  Az EFOTT-on jelen vagyunk a djuice U26 színpad mellett a hűs sört és kedvezményeket kínáló djuice bárral, emellett pedig természetesen lesz djuice internetállomás 30 számítógéppel és telefontöltési lehetőséggel. A fesztivál helyszínén is tervezünk további kedvezményes lehetőségeket biztosítani. Az U26 Clubshop-ban évközben bevált, és népszerű programokat is levisszük a fesztiválozóknak, mert biztosak vagyunk benne, hogy náluk is nagy sikert aratnak majd. Így lesz U26 Vitaszínház, ahol megosztó témákról vitatkozhatnak a fiatalok, illetve az EFOTT-on is lesz U26 Média Workshop, azaz videóújságíró képzés. A frissen képzett videóriporterektől rendhagyó, egyedi szemléletet tükröző fesztiválhíradó készítésére is számíthatunk. nyilatkozta Mondvay Dániel, a djuice kommunikációs menedzsere.
  
  Minden évben komoly kihívás az EFOTT megszervezése, a folyamatosan változó helyszín ugyanakkor védjegye lett a fesztiválnak jelezte Dajka Zoltán, az EFOTT főszervezője. Az év legnagyobb hallgatói bulija 1976 óta először vendégeskedik Szolnokon, ahol mind az önkormányzat, mind a házigazda Szolnoki Főiskola támogató segítsége kiemelkedő. A város látogatottságának megfelelően a kiemelt rendezvények között kezeli az EFOTT-ot. A tiszaligeti helyszín gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik, a terület infrastrukturális ellátottsága is igen magas, a tavasszal átadott gyaloghíd pedig nem csak a város, az idei EFOTT-nak is jelképe lesz. tette hozzá a főszervező.
  
  Az idei EFOTT abból a szempontból is különleges lesz, hogy a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a jótékonyságra. Május 31-től lesz elérhető az a szám, amelyre sms-ek elküldésével bárki támogathatja a Nem Adom Fel Alapítványt. Szolnokon a sérült emberekből álló Nemadomfel Együttes is színpadra áll.
  
  Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy felléphetünk a fesztiválon. Mint mindig, ezúttal is a nem-adom-fel lelkületet képviseljük és hirdetjük majd. Most a III. kerületben hozunk létre egy passzívházként működő, fogyatékos fiatalok számára állandó lakhatást biztosító otthont, ennek a kialakításában lesz óriási segítség ez az adomány. Köszönjük a lehetőséget az EFOTT-nak és a djuice-nak, hogy mindezt lehetővé teszik nekünk. mondta Papp Szabolcs, az alapítvány szóvivője.
  
  Az EFOTT-ról
  Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
  A nyár legjelentősebb múltra visszatekintő diákrendezvénye az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. A fesztivál története 1976-ra nyúlik vissza, ekkor volt az első találkozó, a Pécs melletti Abaligeten. Huszonöt főiskola, illetve egyetem 350 hallgatója találkozott akkor; manapság az egyik legnagyobb magyar rendezvény, a tavalyi évben minden korábbinál többen, mintegy 70 ezren látogattak el az EFOTT-ra. A fesztivál állandó jellemvonása, hogy évente más-más helyszínen kerül megrendezésre. Három évtized alatt a rendezvény bejárta az országot, 2011. július 12-17. között Szolnok-Tiszaliget lesz az EFOTT házigazdája.
  A szervezői feladatokat az EFOTT Menedzsment látja el, melynek munkáját a házigazda intézmény (2011-ben a Szolnoki főiskola) hallgatói segítik. A megszokott színvonal folytonosságát az állandó szervező csapat mellett a kialakult stabil szponzori kör, illetve a visszatérő látogatók garantálják! Köszönjük, hogy ennyien választjátok évről-évre az EFOTT-ot!
  A főtámogatói pozíciót idén ismét a djuice tölti be. A fiatalok mobilmárkája és az EFOTT tavalyi sikeres együttműködése után idén 3 éves megállapodást kötöttek egymással: 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban a djuice lesz a legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztivál főtámogatója.
  Az EFOTT, 1976 óta az év legnagyobb hallgatói bulija megunhatatlan, hiszen minden évben máshol van. Egy hely, ahol az egyetemisták és főiskolások, illetve bárki, aki kedvet érez, majdnem egy teljes héten át kikapcsolódhat és szórakozhat, mindezt kulturált körülmények között, igényes programokkal, „Csak szabadon...” - ahogy a fesztivál jelmondata is utal rá.
  Az EFOTT-on a legnagyobb hazai előadók zenéjére bulizhatsz, minden stílust megtalálsz, miközben garantáltan egy pillanatig sem unatkozol. 2011. július 12-17. között várunk Szolnokra!
  
  A zenei programok mellett számos kulturális program vár mindenkit, idén is lesz Civil Falu, illetve sport és turisztikai programok, fürdési lehetőség, a djuice U26 színpadán feltörekvő tehetségek és megannyi őrültség; minden, ami Magyarország legnagyobb hallgatói bulijára jellemző!
  2010-ben 68.512-en választották az EFOTT-ot, az elmúlt négy évben Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján és Pécs-Orfűn is megdőlt a látogatottsági rekord. Találkozunk 2011-ben is az EFOTT-on!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 blink 182    heaven steet seven    macabre    kovács patrícia    rolling stones    halálos iramban    il divo    frozen crown    butch vig    fuzzkeyone    drawing    ozone mama    nightmare in elm street    suffokate    therion    death    skyforger    weweew    dreamrites    méhes marietta    the ting tings    black sabbath    peter katis    paul di’anno    guy ritchie  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!