hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
film [film]  2011. május 13. péntek   04:46
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tíz éve zabáljuk a reklámokat – Reklám és Sportzabálok napja 2011
2011. május 28. Millenáris B csarnok – Budapest

  A tavalyi szünet után, 2011. május 28-án újra lesz Reklámzabálók Éjszakája, sőt a nagy érdeklődésre való tekintettel Reklámzabálók Délutánja is. A hazánkban idén 10 éves rendezvénysorozat új és nagyobb befogadóképességű helyszínen, a Millenáris B csarnokában kerül megrendezésre. Kibővült tematikával, szórakoztató programokkal, két év reklámfilm anyagának bemutatásával, a social media minden eddiginél nagyobb szerepével, zöld-tudatos vezértémákkal, koncertekkel, stand-up comedyvel, a korábbi években megszokott party hangulattal, valamint a hagyományteremtő Sportzabálók Napja kísérő rendezvénnyel várják az érdeklődőket.
  
  Zabálás-történelem
  Az első Reklámzabálók Éjszakáját Jean-Marie Boursicot 1981-ben Párizsban mutatta be. A francia világpremier után a show világkörüli útra indult s 20 évvel a bemutatkozás után érkezett hazánkba, ahol immár 10. éve hódítja a reklámfaló közönséget.
  
  A budapesti, közel 6 órás program az elmúlt évek reklámfilm-terméséből válogat, bemutatja a legújabb trendeket, a reklámvilág lüktetését, a legszórakoztatóbb és legkreatívabb reklámfilmeket.
  
  A Reklámzabálók Éjszakája Mexikótól kezdve Dubajon át egészen Japánig - jelenleg 50 ország 170 városában kerül megrendezésre, világszerte 12 millió résztvevővel. Magyarországon 2001 óta 15 teltházas rendezvényen van túl és eddig 90.000 látogató élvezte a vetítéseket és a fergeteges hangulatú partikat. A szervezők hisznek abban, hogy a reklám a kor lenyomata, s az üzleti funkció mellett művészeti szerepet is betölt, szórakoztat. Hisznek abban, hogy a reklámfilm presztízsének megóvása és emelése fontos dolog, közös ügye a reklámfilm megrendelőjének, készítőjének és nézőjének egyaránt.
  
  Zabálás délután és este
  A tavalyi kihagyás után több újdonsággal jelentkezik a hazánkban is közkedvelt rendezvénysorozat. Idén dupla adag reklámkatarzis várja a zabálókat, hiszen az éjszakai program mellett megrendezésre kerül a Reklámzabálók Délutánja is. A nappali program már délben megnyitja kapuit, míg az esti vetítés 20 órától hajnalig tart. A kétszer 6 órás vetítés során bemutatásra kerülnek az elmúlt két év reklámfilm termésének legjobb alkotásai: délután a tavalyi összeállítást, éjszaka pedig a világon eddig sehol sem látott 2011-es filmanyagot vetítik majd!
  
  A programot a már megszokott szórakoztató és látványos show-elemek és promóciók kísérik. Fellép többek között a Honeybeast, a Kerekes Band és a Kesh, játszani fog a Rádió1 kedvelt DJ-je Dévényi Dani, lesz Dumaszínház, valamint számtalan szórakozási lehetőség és díjátadó.
  
  Délután, nemzetközileg is példamutató újításként, néhány szakmai előadással színesül a program. Sas István, a reklámzabálók régi nagy kedvence, a műfaj sok-sok éves hagyományait elemezve igyekszik bizonyítani, hogy a közönség és az internetes közösség milyen elemi erővel tehet tönkre, vagy emelhet a magasba egy-egy kampányt. Pap-Váry Árpád, a téma legavatottabb ismerője pedig egy vadonatúj, elképesztően érdekes összeállítás segítségével mutatja meg a product placement, vagyis a termékelhelyezés legötletesebb megjelenéseit a reklám világában.
  
  A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő kultrendezvény idei mottója a Kapcsolj pozitívra!, amely az új reklámzabáló generáció minden eddiginél pozitívabb viszonyulását mutatja a színvonalas, ígényes, kreatív reklámokkal és a minőséggel szemben. A rendezvény egyben azt üzeni: a nemcsak a reklámellenesség, de a reklám lájkolás is létezik. Ami abban is segíthet, hogy a gazdaságilag nehéz időkben is ki lehet kapcsolódni, lehet jól érezni magunkat, és önfeledten szórakozni a reklámvilág sziporkázó szellemességein!
  
  Idén a szervezők minden eddiginél szélesebb körű kedvezményes jegyakciókkal kedveskednek a reklámínyenceknek: a diákok a Meex-en és a Frissdiplomás.hu oldalon keresztül juthatnak kedvezményes belépőkhöz, a közösségi médiavásárlói partner pedig a Bónuszbrigád. A rendezvény Facebook rajongói oldalán pedig folyamatosan belépőkért játszhatnak az érdeklődők.
  
  Nem csak diákoknak és pályakezdőknek szól a Frissdiplomás.hu által szervezett grADvillage karrier sarok, ahol az önéletrajz tanácsadás mellett hasznos szemináriumok, taláros fotózás, video-CV készítés és játékos feladatok várnak mindenkire.
  
  Fenntartható zabálás
  Tudatos zabálás: A rendezvény nagy figyelmet fordít a tudatos fogyasztás eszméjére, hiszen a reklámzabálás mellett felhívja a figyelmet arra is, hogy ne kajáljunk be bármit. Ez mindannyiunk közös érdeke. A szervezők elhatározása az, hogy megmutassa a legújabb trendeket, kiemelve az értéket képviselő alkotásokat.
  
  Környezetvédő zabálás: Az idei rendezvény központi vezértémája a tudatos fogyasztás mellett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés. Erre az alkalomra készített nemzetközi tematikus filmösszeállítás, környezettudatossághoz köthető programelemek, felhívások, fellépők és együttműködő partnerek színesítik a programok. Ezen a területen a rendezvény egyik fővédnöke a WWF. A világ egyik legnagyobb természetvédelmi szervezetének hazai csapatával is találkozhatnak majd az eseményen az érdeklődők. Az eladott jegyek árából 2,5 % pedig a WWF természetvédelmi tevékenységét támogatja.
  
  Egészséges zabálás
  A reklámok célja nem csak az eladás ösztönzés és a szórakoztatás. Tanítaniuk is kell, felhívni a figyelmünket a társadalmilag fontos üzenetekre. Az erejét arra kell használnia, hogy oda figyeljünk a környezetünkre és az egészségünkre. Így tudunk tudatosan élni. nyilatkozta Borsos Sándor főszervező. Éppen ezért a nagy reklámhabzsolás mellett a szervezők odafigyelnek az egészségünkre is. A Reklámzabálók idén először jelentkezik a Sportzabálók Napja nevű kísérőrendezvénnyel, amely szintén május 28-án kerül megrendezésre a NEFMI Sportállamtitkárságának támogatásával.
  
  Az idén debütáló ingyenes! - rendezvényt a szervezők azzal a szándékkal hívták életre, hogy megismerkedtessék a közönséget a sportolás számos formájával, az egészséges életmód és a sportolás hasznosságával. Az egész napon át tartó programsorozat a Marczibányi Sportcentrumban mozgatja meg a közönséget mind fizikailag, mind szellemileg. A szervezők célja a mozogni vágyó gyerekek és felnőttek, valamint a Reklámzabálók egész napos vetítésein résztvevő közönség megnyerése egy igencsak aktív, sőt interaktív sportnapra.
  
  A programok között szerepel zumba-, versenytánc-, capoeira-, salsafit animáció-, extrém sport, freestyle foci és sok más bemutató. A kora délutáni órákban Katus Attila sportaerobik sportágban hatszoros világ-, kétszeres Európa bajnok, Világjátékok győztes tart bemutatót és mozgatja meg a közönséget. Azoknak, akik kihívásra vágynak és szeretnék felkészültségüket bizonyítani, számos versenyzési lehetőséget biztosítanak, megméretethetik magukat asztaliteniszben, teniszben és kispályás labdarúgásban. Természetesen a szellemi sportágak sem maradhatnak ki, a szellemi sport zónában Sakkovi és Sakksuli nyílt edzés lesz, valamint rapid sakkverseny.
  
  Az érdeklődők neves sportszakemberek és neves sportolók előadásait hallgathatják meg a sport jövőjéről, a fogyatékos sport helyzetéről, valamint a sport és a reklám kapcsolatáról.
  
  A Sportzabálók Napján egészségügyi szűrővizsgálatokat is rendeznek a program teljes időtartama alatt. Egészségponton több mint 40 féle szűrőprogrammal és életmód tanácsadással várják az érdeklődőket.
  
  Este 8 órától, kipihenve a nap fáradalmait, a Bajnokok Ligája döntőjére koncentrálnak a szervezők. Nagy kivetítőn követhetjük az év egyik legnagyobb sporteseményét és szurkolhatunk kedvenceinknek. Neves sportriporterek és szakértők elemezik az ott látottakat, a mérkőzés előtt és után pedig a színpadon látványos műsor várja a sportbarátokat.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 wintersun    busa pista    blahó borbála    helloween    anchor    sherlock holmes    elijah    reason-x    tim burton    subsonica    pál utcai fiúk    mörbid carnage    papa roach    bal-sagoth    date night    moonspell    szokolay-dongó balázs    brian de palma    flotsam and jetsam    danger angel    escape the fate    stargarden    alan wilder    meshuggah    edguy  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!